Skip to content

Kuinka käyttää SIM -tietoja Androidissa tai iPhonessa

3 de syyskuu de 2021
diferentes tarjetas sim 14714

Tämä pieni elementti, johon emme yleensä kiinnitä huomiota, nimeltään SIM -kortti, on yksi perusominaisuuksista perusvälineiden käyttö matkapuhelimista. Siihen tallennat kiinnostavat tiedot, joita käytetään puhelimen optimaaliseen toimintaan. Niiden sisältämä data on todella arvokasta, joten sen palauttaminen on ensisijaista, kun haluat poimia tietoja vaurioituneesta matkapuhelimesta.

Teknologiamaailma etenee harppauksin, ja fyysisen käytön elementtejä matkapuhelimille, se voi vaikuttaa matkalla, kuten matkapuhelinten virtuaaliset SIM -kortit, jotka jättävät pois tämän elementin konkreettiset puolet, tai tarve tietää, miten leikata SIM -kortti MicroSIM- tai nano -osassa yksinkertaisella tavalla .

Tehdään selväksi, että muutokset näkyvät. Yhteystietojen tallentaminen SIM -kortille ei ole ainoa toiminto, joka suoritetaan niiden tallennustilan ja sisällön suhteen. Ja se todistetaan, koska hajotamme kuinka saada ja käyttää SIM -kortin tietoja Androidissa ja iPhonessa.

Menettely SIM -kortin tietojen käyttämiseksi Androidista

Jotkut matkapuhelimet lisäävät sovelluksen matkapuhelimiin, joita tarjotaan heidän tiloissaan, jättäen puhelimeen helpon ja selkeän pääsyn SIM -kortin sisältämät tiedot, kun se on määritetty asiakkaalle Android -laitteen kautta.

Jotta pääsisimme sovellukseen, meidän tarvitsee vain tietää, miten se löydetään laitevalikosta, joka on yleensä nimetty samannimisellä ”my SIM”, ”my Chip” tai se voidaan esittää lähettävän matkapuhelinyrityksen nimen kanssa SIM -kortti tai kauppias Android -laite. Joten varten hankkia ja käyttää tietoja, sinun tarvitsee vain napsauttaa sitä.

Jos tätä elementtiä ei ole, siirrymme pääsyyn tietoihin, Puhelimesta. Tätä varten siirrymme ”asetuksiin”. Viittaamme alla olevaan tilaan osiossa ’Tietoja laitteesta’.

Tässä tilassa napsautamme tila -osiota, siellä näet toisen osion, jonka otsikko on SIM -tila, josta voit saada ja käyttää SIM -kortin tietoja.

Menettely SIM -kortilla olevien tietojen käyttämiseksi iPhonesta

IPhonen käyttöliittymästä pääsy SIM -korttien tietoihin ja niiden lisäyksiin laitteen sisällä on yksinkertaisempaa ja suoraa. Tätä varten sinun tarvitsee vain siirtyä asetusvalikkoon. Siellä sinun on kirjoitettava ”puhelin” myöhempää käyttöä varten napsauta SIM -sovellukset -osiota.

puhelimen sim -lokeron paikka

Mitä tietoja Sim -korttini tallentaa ja tallentaa?

Suoraan, tärkeimmät tiedot, jotka se sisältää SIM -kortin, on numero, johon viitataan matkapuhelimen määrittämällä numerolla, jotta se voi käyttää sen palveluita. Mutta tämä ei ole ainoa asia, jonka se sisältää, on totta, että SIM -korttien tallennuskapasiteetti on rajallinen, mutta tämä ei estä niitä tallentamasta omistajilleen kiinnostavia tietoja.

Tällainen tieto liittyy kohteita, kuten puhelimen yhteystiedot, Kiinnostavat numerot, joita säilytetään omistajien suojelemiseksi ja auttamiseksi kiireellisissä tai puutteellisissa tapauksissa, kuten paikalliset hätänumerot tai matkapuhelinyritysten sisäiset palvelut, joille SIM -kortti voidaan tilata.

SIM -korttien sisältämistä tiedoista on kuitenkin vain vähän analysoituja elementtejä, ja monesti se on tarkoitettu käyttää SIM -korttien tietoja, surkeisiin tarkoituksiin. Tästä syystä on tärkeää, että omistajat tietävät, miten he voivat hankkia ja käyttää tietojaan Android- tai iPhone -laitteella.

Yksi näistä vähän analysoiduista osista on rahoitus- tai pankkitietojen linkittäminen tai synkronointi matkapuhelimissa SIM-korttien avulla. Sieltä lähtee suuri osa puhelinyhtiöiden ja yksityishenkilöiden huolista säilyttää SIM -kortin tiedot, turvassa kaikilta onnettomuuksilta. Siksi tällaisia ​​näkökohtia ei voida tarkastella suoraan. Mutta muut, kenraalit, kyllä.

syötä sim -kortin tiedot

Käsittele Sim -kortille tallennettujen tietojen saamista

Matkapuhelimesi pitäisi antaa sinun valita kaikki tai yksi kerrallaan SIM -yhteystiedot. Tämän jälkeen vain napsauta ’Jaa’ -painiketta ja valitse tapa, jolla haluat tallentaa / jakaa valitut yhteystiedot.

Hyvä vaihtoehto on lähettää yhteystietoja WhatsAppin kautta, josta voit lisätä sen muihin tai omiin matkapuhelimiin. Jotkut laitteet puolestaan ​​mahdollistavat SIM -yhteystietojen tallentamisen VCF -tiedostoon, mikä on toinen vaihtoehto tietojen hankkimiseksi SIM -kortilta nopeasti ja tehokkaasti.

SIM -kortin yhteystietojen tarkasteleminen

Kaikki riippuu puhelimen malli, Android -versio tai valmistajan mukautuskerros. Yleensä ottaen sinun on kuitenkin siirryttävä Yhteystiedot -sovellukseen, jossa prosessi suoritetaan nähdäksesi SIM -yhteystiedot.

Etsi sieltä Asetukset -osio, siellä Google -tilien yhteystiedot, puhelin ja SIM -kortti tulee näyttää erikseen. Varten katso SIM -yhteystiedot, valitse se laitteeltasi ja näet sen.

Sovellus tietää kaikki SIM -korttisi tiedot

Yksi parhaista tavoista nähdä SIM -tiedot on ladata SIM Tool Manager PlayStoresta. Kun olet ladannut sen, ensimmäinen asia on myöntää käyttöoikeudet SIM -kortille. Siirry kohtaan SIM -TIEDOT, napsauta Salli ja sitten Salli. Tällä tavalla näet kortin tiedot, maasi koodin, operaattorin ja muut asiaankuuluvat tiedot.

Sovelluksen suuri yksityiskohta on se se on englanniksi, mutta totuus on, että sen toiminta on hyvin yksinkertaista, eikä sen ymmärtämisessä pitäisi olla ongelmia.