Skip to content

Kuinka käyttää TikTokia ilman tiliä PC: llä, Androidilla tai iPhonella

2 de syyskuu de 2021
tiktok logo 14559

Yksi tällä hetkellä eniten käytetyistä sovelluksista on TikTok, koska pandemian alkaessa siitä on tullut aika suosittu Muiden joukossa tämä johtuu sen alustan sisällöstä ja helppokäyttöisyydestä.

Se korostaa myös sitä, että se on sovellus sopii kaikille yleisöille Se on auttanut, että tämä asetetaan toisen yläpuolelle, koska sen ansiosta he voivat nauttia sen sisällöstä talon pienimmästä aikuisimpaan ilman pelkoa siitä, että siinä on jotain sopimatonta. Jos haluat tarkistaa tämän sovelluksen ilman tarvetta rekisteröityä siihen, se on todella helppoa, sinun on vain noudatettava tässä annettuja ohjeita.

Tämä on sovellus, jota voidaan käyttää sekä Android- että iOS -mobiililaitteillamme ja jopa tietokoneellamme, koska se on todella suunniteltu tavalla Erittäin monipuolinen.

Sieltä voit tarkastella muiden käyttäjien lataamaa sisältöä, joka erottuu lähinnä videoista, joihin voit sijoittaa muita ääniä tai ääniä ja jopa sijoittaa monenlaisia ​​suodattimia muun muassa.

Kuinka päästä TikTokiin rekisteröimättä tiliä

Tämä voidaan tehdä testaustarkoituksiin, koska tällä tavalla et tuhlaa aikaa, jos jostain syystä et pitänyt tarjottavasta sisällöstä, menetelmät muuttuvat käytettävän laitteen mukaan.

Kuinka luoda anonyymi tili TikTokissa

Yksi tärkeimmistä vaatimuksista on luo sähköposti väliaikaiseen käyttöön Jotta et käytä henkilökohtaista ja tärkeämpää sähköpostia, kopioi sitten mainittu sähköposti, avaa tiktok -sovellus ja näytön oikeasta alakulmasta löydät vaihtoehdon ’I’ johon voit rekisteröityä puhelinnumerolla tai sähköpostilla.

Rekisteröityessäsi sinua pyydetään täyttämään syntymäaika -ruutu, anna kyseiselle tilille tietty salasana ja valitse sopiva käyttäjätunnus joiden kanssa tunnet olosi mukavaksi.

TikTokin käytön vaiheet lataamatta sitä tietokoneelle

Yksi mukavimmista tavoista käyttää tätä sovellusta ilman tiliä on tietokoneemme, normaalisti et voi käyttää kaikkia toimintoja, joita tämä sovellus tarjoaisi sinulle, jos sinulla olisi tili, mutta se on todella pieni esikatselu, jossa voit päättää, haluatko todella käyttää tätä sovellusta.

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on olla työpöydälläsi ja siirtyä valitsemallesi selaimelle, jossa avaat sen kaksoisnapsauttamalla, kun olet sisällä, sinun on siirryttävä hakupalkkiin ja kirjoitettava ’TikTok ’, jossa yleensä ensimmäinen vaihtoehto on tämän sovelluksen virallinen verkkosivusto, sinun tarvitsee vain paina sitä.

Kun olet mainitussa virallisessa portaalissa, voit käyttää kaikkia tämän sovelluksen trendejä sisältäviä videoita, mutta se on muutamia rajoituksiaEt esimerkiksi voi tykätä tai jakaa sitä ystäviesi kanssa, joten et voi seurata myös muita käyttäjiä. Tällä tavalla et voi ladata mitään videota tavanomaisella tavalla, lisätä suosikkeihin ja paljon vähemmän ladata sisältöä, ellet luo tiliä.

Onko mahdollista käyttää TikTokia mobiililaitteessa asentamatta sovellusta?

Voit käyttää sitä ilman sovellusta avaamalla suoraan sen viralliselle verkkosivustolle Ilman mitään ongelmia löydät rekisteröinti- tai kirjautumisruudun vasemmasta alakulmasta voidaksesi nauttia kaikesta tämän sosiaalisen verkoston tarjoamasta sisällöstä.

katso titkok tietokoneella

Voinko käyttää kaikkia alustan toimintoja ilman tiliä?

Jos sinulla ei ole tiliä tässä sosiaalisessa verkostossa voit käyttää sitä ja nähdä osan sen sisällöstä Sinulla on kuitenkin joitain rajoituksia, kuten tykkäysten antaminen, videoiden kommentointi, käyttäjien seuraaminen, sisällön lataaminen tai lataaminen. Siksi sovelluksen ja kaikkien sen toimintojen täysimääräiseen käyttöön on suositeltavaa hankkia tili ja siten nauttia kaikesta saatavilla olevasta sisällöstä.

Anna tiktok Android -laitteeltani

Jos sinulla ei ole tietokonetta käsilläsi, mutta haluat silti tarkistaa tämän sovelluksen, voit tehdä sen kännykälläsi, vain jos vaiheet ovat tylsempiä, näytämme sinulle alla.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä voidaksesi katsella sen videoita, on ladata se matkapuhelimeesi. Tätä varten meidän on siirryttävä sovellusvalikkoon ja valittava sovellus ’Pelikauppa ’, kerran sinun täytyy kirjoittaa siihen TikTok ja valitse ensimmäinen näyttöön tuleva vaihtoehto.

Siinä sinun tarvitsee vain painaa painiketta nimeltä ’ladata’ ja odota tämän tapahtuvan, mikä riippuu Internetin nopeudesta. Älä huolehdi asennuksesta, koska se tapahtuu automaattisesti.

Sen jälkeen sinun tarvitsee vain palata sovellusvalikkoon ja avata se valitsemalla TikTok. Jo sen sisällä voit visualisoida trendivideoita ilman ongelmia. Et tietenkään voi tehdä mitään muuta kuin vain tarkastella kolmannen osapuolen käyttäjien sisältöä samalla tavalla kuin tietokoneella.

Käytä TikTokia iPhonesta

Tämä tapahtuu samalla tavalla kuin edelliset kappaleet, sinun on vain mentävä sovellusvalikkoon, mutta tässä tapauksessa sinun pitäisi mennä kauppaan ’Sovelluskauppa ’ jossa kirjoitat hakukenttään TikTok ja valitset ensimmäisen vaihtoehdon.

Paina vain painikettaladata’ ja tällä tavalla sen lataus ja asennus alkaa automaattisesti. Suorita sitten se, kun olet sen sisällä, voit tarkastella kaikkea nousevaa sisältöä, mutta et voi jakaa tai tehdä mitään muuta, ennen kuin päätät luoda oman tilin.