Skip to content

Kuinka kirjautua Tinderiin espanjaksi Facebookilla tai puhelimella? (Esimerkki) – Ilmainen

20 de kesäkuu de 2021
tinder incognita 1

Teknologia on saavuttanut uskomattomia edistysaskeleita saavuttamalla a merkittävä vaikutus ihmisten väliseen viestintään. Yhteyden ylläpitäminen perheen tai ystävien kanssa, jotka ovat muissa maissa tai muilla mantereilla, on mahdollista eri alustojen ja sovellusten kehittämisen ansiosta.

Se ei kuitenkaan käy läpi vain tuttavien välistä viestintäkysymystä. sosiaalinen media Heistä on tullut ihanteellinen paikka tavata uusia ihmisiä … ja treffailua ei voitu jättää taakseen. Eri vaihtoehtoja on nykyään verkossa ja älypuhelimissa treffailua varten.

Mikä on Tinder?

Yksi suosituimmista sovelluksista tältä osin on Tinder. Vuonna 2012 syntynyt sovellus, jonka tavoitteena on etsi ihmisiä, jotka ovat lähellä nykyistä sijaintiasi, ja aloita keskustelu.

Kuinka se toimii?

Tämän sovelluksen käyttöliittymä on todella yksinkertainen. Kun olet luonut ja määrittänyt profiilisi, tulee aika, jolloin Tinder Sijaintisi avulla se etsii profiileja, jotka ovat samassa kaupungissa.

Pystyt etsimään asteittain tärkeän määrän profiileja, joista sinulla on mahdollisuus tietää: nimi, ikä, lyhyt kuvaus, etäisyyden kilometrit ja joitain muita täydentäviä tietoja.

Kun olet pystynyt visualisoimaan kaikki nämä tiedot, on aika päättää, onko sinulla niitä Kiinnostaako tämä profiili. Mille sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

 • Pyyhkäise vasemmalle tai napsauta ruudulla näkyvää X-kirjainta, jos tapaaminen ei houkuttele sinua.
 • Pyyhkäise oikealle tai napsauta ruudulla näkyvää valintamerkkiä, jos haluat aloittaa keskustelun tämän henkilön kanssa.

Väitteesi menevät kuitenkin siihen pisteeseen, ja se riippuu siitä, mitä toinen käyttäjä päättää aloittaa keskustelun.

Tämä johtuu siitä, että jos tämä henkilö, saatuaan kiinnostuksen kohteesi ilmoituksen, pyyhkäisee vasemmalle ja hylkää aikomuksensa keskustella, ottelua ei tapahdu ja siksi keskustelu näiden kahden välillä ei ole mahdollista.

Muussa tapauksessa, jos henkilö pyyhkäisee oikealle osoittamalla molemminpuolista kiinnostusta, sovellus antaa chatin heidän saatavilleen, jonka kautta hän voi alkaa tutustua toisiinsa.

Rakkauden löytäminen Tinderiin

Tämä hakemus on noin kuusikymmentä miljoonaa käyttäjää. Haluatko kuulua tähän upeaan yhteisöön? Täältä löydät kaikki tarvitsemasi tiedot.

Rakkauden löytäminen Tinderiin

 • Vaikka onkin totta, että Tinderistä on olemassa verkkoversio, ltai on suositeltavaa käyttää sitä mobiilisovelluksesi kautta älypuhelimeesi, joten paremman kokemuksen saamiseksi lataa se.
 • Olitpa syöttämässä verkkoversiosta tai sovelluksesta, ensimmäinen asia, jonka näet, on ikkuna, joka pyytää sinua kirjautumaan sisään Facebook-tilisi tai puhelinnumerosi kautta.

Kirjaudu sisään Facebookilla

Ensimmäinen tapa kirjoittaa Tinder espanjaksi, kuten on hyvin huomautettu, on käyttämällä Facebook-tilisi tietoja.

 1. Kun valitset tämän vaihtoehdon, sovellus ohjaa sinut ikkunaan syöttämään sähköpostiosoitteen ja salasanan.
 2. Kun nämä tiedot on syötetty, näkyviin tulee uusi ikkuna, jossa pyydetään puhelinnumeroa henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.
 3. Tinder lähettää tekstiviestillä a Vahvistuskoodi, joka sinun on annettava (jos käytät verkkoversiota. Jos kyseessä on mobiilisovellus, se voidaan tarkistaa automaattisesti).
 4. Olet jo Tinderissä!

Kirjaudu sisään puhelinnumerollasi

Kyllä, toisaalta, et halua, että Facebook-profiilisi linkitetään Tinderiin, sinulla on tämä toinen vaihtoehto, joka osoittautuu melko käytännölliseksi. Palataksesi alkuun, sovellus näyttää kirjautumisvaihtoehdot, joissa valitset nyt tämän reitin.

 • Menettely on paljon lyhyempi kuin Facebook-sisäänkirjautuminen. Syötä vain puhelinnumerosi.
 • Syötä lähetettävä koodi tekstiviestillä.
 • Älykäs!

Näillä yksinkertaisilla vaiheilla voit tutkia profiilien tietoja, joille tämä tärkeä sovellus näyttää sinulle tavata lähelläsi olevia ihmisiä. Koe käytettävissä olevien otteluiden määrät, joista voi tulla parempi puoliskosi. Rakkaus voi olla hyvin lähellä sinua!