Skip to content

Kuinka kirjoittaa ilman kutsua sähkeisiin tai liittyä linkin kautta

3 de syyskuu de 2021
aplicacion mensajes instantaneos 14419

Pikaviestisovellukset ovat olleet arvokas panos nykypäivän viestintään. Yksi käytetyimmistä ja se tarjoaa käyttäjille konkreettisia parannuksia on Telegram, joka toimii aktiivisena keinona levittää ja välittää tietoa monille ihmisille ympäri maailmaa.

Luottaen loistavaan turvajärjestelmään tarjoaa ihmisille paremman suojan ja turvallisuuden yksityisten keskustelujen lisäksi muiden toimintojen, kuten musiikin, suurten tiedostojen ja korkean resoluution kuvien lataamisen, laadun menettämättä.

Tämän digitaalisen alustan merkittävimmistä näkökohdista ja edistysaskeleista löydät sovelluksessa olevien ja tiettyyn kohteeseen kohdistettujen ryhmien (jaetut keskustelut) tilauksen tai liiton (jaetut keskustelut), josta löydät elokuvaryhmiä, sarjoja, videoita, uutiset, viihde yleensä, koulutus, äänikirjat jne …

Mitä Telegram -kanavat ovat?

Telegramista on tullut yksi suosituimmista pikaviestisovelluksista maailmanlaajuisesti, tunnetun WhatsAppin suora kilpailija, jonka kanssa hän on joutunut sotaan hallitakseen näitä markkinoita ja asettuakseen parhaaksi.

Siksi venäläistä alkuperää oleva ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa asuva alusta olet luonut uuden segmentin jotta sen käyttäjät olisivat paremmin tyytyväisiä sovellukseen käyttämättä muita. Näin syntyy ns KANAVAT, joiden avulla ihmiset voivat tilata heille hyödyllistä tietoa tai osan viihdettä maksamatta penniäkään.

Kanavatyypit

Julkinen

Kuten heidän nimensä osoittaa, ne ovat niitä, joihin kuka tahansa voi päästä (ilman tilausta), kirjoittaa, nähdä linkin ja jopa osallistua, ja se on käytettävissä, kun etsimme sitä sovelluksessa.

Yksityinen

Tässä tapauksessa nämä kanavat eivät ole helposti saatavilla, ja vielä vähemmän ne ovat kaikkien käyttäjien saatavilla. Näiden tietojen syöttämiseksi chatin omistaja tai ylläpitäjä lähettää sinulle linkkikutsun kautta, ja niitä käytetään yleensä yrityksissä tai muissa organisaatioissa, jotka eivät halua julkistaa tietojaan.

Telegram -kanavien tärkeimmät apuohjelmat

Kanavilla on rajattomat mahdollisuudet, mutta yksi näkyvimmistä on kanava lähettää viestejä kerralla. Se on erinomainen väline lähettää ilmoituksia tai uutisia, ja itse asiassa on olemassa kanavia, jotka ovat erikoistuneet siihen.

Kanava on a poikkeuksellinen työkalu sisällön mainostamiseenSinulla on vuorostaan ​​mahdollisuus luoda ryhmiä, tila, jossa viestiesi katselun lisäksi käyttäjät voivat kommentoida ja osallistua keskusteluihin, jakaa multimediasisältöä jne.

Mitä vaihtoehtoja minulla on liittyä sähkeryhmään tai -kanavaan?

Telegram on monipuolinen alusta, joka myös kääntää tavalla, jolla voimme päästä sen erilaisiin apuohjelmiin, kuten ryhmät ja kanavat. Seuraavilla tavoilla voit syöttää sähke -kanavia tai ryhmiä.

Linkin kanssa

Sähke voi luo linkkejä suoraan syötettäväksi mille tahansa ryhmälle tai kanavalle. Nämä linkit voidaan jakaa Internetin missä tahansa tilassa ja varmistaa, että monet käyttäjät voivat liittyä ryhmiin tai kanaviin. vaihtelevista teemoista.

liittyä kanavalle tai ryhmäsähkeelle

Etsii häntä

Telegram esittelee hakukoneen sekä mobiili- että pöytäversioissa. Mainitun hakukoneen kautta voit löytää ihmisiä ja kanavia julkisella profiililla. Voit puolestaan ​​liittyä useimpiin näistä ryhmistä, mutta kaikki profiilit eivät selvästikään tule näkyviin.

Jäsenen kutsusta

Jokainen, joka kuuluu Telegram -ryhmään, voi kutsua muita. Siksi, jos haluat siirtyä yksityiseen sähke -kanavaan, voit kysyä suoraan sen sisältämältä yhteyshenkilöltä niin että kutsun sinut suoraanTällä tavalla pääset ryhmään.

Mitä varten kanavat ovat?

Nämä kanavat enemmän kuin vain tiedottamista ja viihdyttämistä, ovat erittäin hyödyllinen työkalu paitsi näillä mainituilla aloilla, mutta mahdollistavat myös tehokkaan viestinnän suuren joukon ihmisten välillä (toinen ominaisuus, joka asettaa sen kilpailijoidensa edellä).

Kaikki tämä tarjoaa ratkaisevan arvon yrityksille ja oppilaitoksille, koska niillä voi olla institutionaalinen kanava, jossa on helpompi tiedottaa kaikille osallistujille ja joilla on laajemmat mahdollisuudet käyttää vähemmän resursseja.

Mistä löydän kanavat Telegramista?

Jos olet aktiivinen tai usein Telegramin käyttäjä, siitä pitäisi olla paljon apua sinulla on pääsy makuusi liittyviin tietoihin ja / tai mieltymyksiä tässä sovelluksessa chat -ryhmien kautta, joissa on hyvä määrä tilaajia tai ihmisiä, jotka on lisätty kaikkiin näihin. Siksi tässä kerromme, kuinka löytää ne yksinkertaisella tavalla matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi:

  • Asenna sovellus käyttämääsi laitteeseen, helppo ladata Androidilla ja iOS: llä
  • Luo tili antamalla puhelinnumerosi
  • Kun käyttäjä on auki, näet suurennuslasin näytön vasemmassa yläkulmassa (sovelluksen nimen oikealla puolella)
  • Voit sijoittaa haluamasi sarjan, elokuvan tai ryhmän nimen, johon haluat kuulua
  • Jos haluat lisätä itsesi, sinun on annettava kohta, jossa lukee ”tilaa”
  • Lopuksi voit vastaanottaa viestejä ja ilmoituksia kanavalta

Näin voit etsiä ja liittyä sähkeen sisällä muodostettuihin eri ryhmiin tai kanaviin ja hyödyntää tätä uutta suuntausta siitä on tullut erittäin hyvä ottelu käyttäjille sovelluksesta.

Sähke kanavat kuinka päästä sisään ilman kutsua tai linkkiä

Luo kanava Telegramissa tietokoneellasi tai matkapuhelimellasi

Jos haluat olla kanavan omistaja sovelluksessa, sinun on toimittava oikein seuraavasti:

  1. Avaa käyttäjätunnuksesi
  2. Siirry sovellusvalikkoon (sijaitsee vasemmassa yläkulmassa)
  3. Paina vaihtoehtoa ”uusi kanava”
  4. Täytä pyydetyt tiedot ja olet valmis

Mitä eroja on ryhmän ja sähke -kanavan välillä?

Ryhmät on erityisesti jaettu ystävien tai perheen kanssa. Joka tapauksessa ryhmät voi olla jopa 200 000 käyttäjää ja aina on mahdollisuus tehdä ryhmä julkiseksi, jotta kuka tahansa voi jakaa sisältöä ja viestejä. Ryhmissä kuka tahansa voi kommentoida ja jakaa sisältöä.

Toisaalta kanavat on suunniteltu välittämään tietoa nopeasti suurelle määrälle käyttäjiä. Kanavat ei ole käyttäjärajaa, mutta vain luoja voi jakaa viestejä. Kanavalla jaettaessa vain kanavan nimi ja näyttölaskuri näytetään, epäilemättä se on ihanteellinen viestien, uutisten jne. Jakamiseen.

Kuinka tietää, onko kanava julkinen vai yksityinen

The julkiset kanavat löytyvät hakukoneen kauttaToisaalta yksityiset vaativat kutsun tai linkin. Voisimme sanoa, että yksityiset kanavat ovat suljettuja ja keskittyvät viestien välittämiseen tietyille ihmisille, kun taas julkiset kanavat on suunniteltu lähettämään viestejä monille ihmisille, mikä on ihanteellinen uutisten tai yksipuolisen sisällön lähettämiseen.

Voitko potkaista minut ulos sähke -kanavalta?

Joo, he voivat saada sinut ulos ryhmästä niin paljon, kuten kanava milloin tahansa. Itse asiassa monilla sähkeryhmillä ja -kanavilla on säännöt, ja jos niitä ei noudateta, kielto toteutetaan. Siksi, kun tulet yhteisöön, lue säännöt huolellisesti (jos sinulla on ne), jotta et heitettäisi pois sähke -kanavalta tai ryhmältä.