Skip to content

Kuinka korjata Apex Legends Progress Crash tai Freeze Code PS4: llä? (Esimerkki)

25 de elokuu de 2021
personajes apex legends 9889

Apex on yksi parhaista nimikkeistä, jotka ovat tulleet Battle Royale -tyyliin, joten sinun pitäisi ladata Apex Legends ilmaiseksi, koska sillä on hämmästyttävä grafiikka ja erittäin pelattavuus. dynaaminen ja hauska. Tästä huolimatta, kaikki ei ole ruusuista hänessä ja siksi tänään näet kuinka korjata jäädytyskoodi Apex Legendsissä?

Monet PS4 -käyttäjät ovat ilmoittaneet, että edellä mainittu jäädytysvirhe on vaivannut kaikkien elämää uudelleen (kun korjaus oli luotu korjaamaan se), joten on tarpeen luoda tällainen opas, joka korjaa sen lopullisesti.

Erityisesti tässä esitetyt ratkaisut ovat virallisia, ja vaikka et ehkä löydä niitä PlayStation -sivulta, ne toimivat edelleen eivätkä tuo sinulle ongelmia tulevaisuudessa.

Kuinka korjata jäädytyskoodi Apex Legendsissä?

Jos haluat siirtyä suoraan kiinnostavaan kohtaan ja korjata Apex Legendsin jäädytyskoodin mahdollisimman pian, sinun on ensin otettava huomioon tähän virheeseen on useita mahdollisia ratkaisuja, mutta tänään he näyttävät sinulle vain parhaat.

Numero yksi on yksinkertaisin ja samalla tehokas, ja se koskee PS4 -järjestelmän tietokannan uudelleenrakentamista. Voit tehdä sen sinun on ensin varmista, että sinulla on uusin versio pelistäsi.

Jos näin on, jatka sitten konsolin sammuttamista, irrota virtajohto noin minuutin ajaksi ja aseta sitten johto takaisin paina toiston virtapainiketta (pidä sitä painettuna vähintään kymmenen sekunnin ajan).

Sinun olisi pitänyt siirtyä PS4: n vikasietotilaan, joten aloitusnäyttöäsi ei näytetä, vaan toinen erilainen valikko. Huomaat myös, että voit siirtää ohjainta vain, jos liität sen suoraan USB -liitännästä.

Kun olet liittänyt ohjaimen, seiso näytössä näkyvän valikon viidennen vaihtoehdon, jonka nimi on ”Luo tietokanta uudelleen”Tällä tavoin analysointi- ja palautusprosessi alkaa välittömästi (tämä ei poista tallennettuja tietoja). Kun olet valmis, PS4 käynnistyy uudelleen ja ongelma katoaa.

On huomattava, että tämä ei lopullinen ratkaisu, vaikka monet ovat ilmoittaneet, että virhe on kadonnut jälkiä jättämättä, varsinkin jos yhdistät sen seuraavan ratkaisun kanssa.

Korjaa PUNAINEN virhe

Ylläolevan avulla tiedät jo kuinka korjata Apex Legendsin jäädytyskoodi PS4: llä, mutta jos saat sen joskus, voit kokeilla tätä toista ratkaisua epäonnistumisen lopettamiseksi.

Tämä ratkaisu koskee pelien välisten automaattisten tallennusten poistamista. Sen saavuttamiseksi sinun on mentävä ”Asetukset” Etsi päävalikosta siellä oleva vaihtoehto ”Sovelluksen tallennettujen tietojen hallinta”, ja paina sitä.

korppi huipun legendoista

Sitten sinut lähetetään eri osioon, jossa sinun on painettava ”Järjestelmän tallennustilaan tallennetut tiedot”, ja sitten ”Lataa verkkotallennustilaan.”

Poista tässä osiossa käytöstä ruutu, joka sallii tallennettujen lataamisen automaattisesti, ja valitse myös tallennettu, jos haluat niiden lähettävän (muu kuin Apex), ja voila, sillä Kaikki pitäisi ratkaista lopullisesti.

Joten kaiken lukemasi kanssa voit jo sanoa, että tiedät kuinka korjata Apex Legends -jäädytyskoodi, joten voit nyt mennä soveltamaan täällä selitettyä.

Kuitenkin ennen On suositeltavaa etsiä opetusohjelmia, kuten: Korjaa Apex Legends -virhe 30005 (joka voi vaikuttaa sinuun samalla tavalla kuin jäätyminen).

Tai myös oppia poistamaan chat -mikrofoni ja Apex Legends -merkit käytöstä, jotta voit muokata peliäsi haluamallasi tavalla.