Skip to content

Kuinka korjata CapCut, jos se roikkuu ja sulkeutuu vain, kun menen muokkaamaan videoita?

3 de toukokuu de 2022
capcut videos edicion 18820

Videoiden muokkaaminen Capcutilla on erittäin helppoa; Joskus sovellus kuitenkin kaatuu tai sulkeutuu itsestään. Tämä voi olla melko ärsyttävää, kun luot multimediasisältöäsi. Koska tuhlaat aikaa ja et voi jakaa sitä sosiaalisessa mediassa Sovellusvirheen takia. Voit siis oppia korjaamaan sen erittäin helposti ja nopeasti.

Syitä siihen, miksi CapCut sulkeutuu laitteessa

Sovellus voi esittää joitain virheitä toiminnassaan korjatakseen sitä se oppii havaitsemaan syyn, josta ne ovat peräisin. Tämä voi olla ärsyttävää, jos haluat muuttaa videon nopeutta CapCutilla. Ne ovat yleensä haittoja, jotka johtuvat mobiililaitteesi muistista.

Ei haittaa vaikka tapaatte capcut-sovelluksen avulla Android- tai iOS-laitteellasi, molemmissa tapauksissa on mahdollista, että järjestelmä jumiutuu. Tärkeintä on määrittää, tapahtuuko näin jostain seuraavista syistä:

 • Tietokoneen muisti on lopussa.
 • Laitteen ramin kylläisyys.
 • Ei sovelluspäivitystä.

Joten sinun tulee tutkia matkapuhelimellasi löytääksesi vian todellisen syyn. Joten päätä Mikä mahdollisista olosuhteista on ongelman lähde. Tämä auttaa sinua ratkaisemaan sen ja voit jatkaa videoidesi muokkaamista sovelluksessa normaalisti.

Muisti ei riitä

Yksi syy siihen, miksi CapCut App epäonnistuu, on se, että sinulla on vähän tallennustilaa mobiililaitteellasi. Tämä tapahtuu yleensä sinulle välimuistin kyllästymisen tai gallerian liiallisten mediatiedostojen vuoksi. Sen ratkaisemiseksi tärkeintä on se sinun on korjattava CapCuttee tätä varten näin:

 1. Anna päivitetty CapCut-sovellus uusimmalla versiolla.
 2. Etsi asetusvaihtoehto, joka on merkitty näytön oikeassa yläkulmassa näkyvällä hammaspyöräsymbolilla.
 3. Valitse nyt rivi nimeltä ”Tyhjennä välimuisti” ja lopeta prosessi painamalla OK-painiketta.

korjaa Android-sovelluksen capcut-virhe

Voit myös poistaa sen etsimällä sen sovelluslaatikosta, jolloin sinun täytyy etsiä CapCut ja valita sovelluksen hallinta. Sieltä on helppo poistaa välimuisti ilman tiedostojen menettämisen vaara faktoja editorissa. No, vain mobiililaitteellesi väliaikaisesti tallennetut tiedot poistetaan.

On olemassa monia sovelluksia, jotka eivät ole käytössä

On tärkeää, että tarkistat mobiililaitteen muiden sovellusten ehdot. Koska on aikoja, jolloin vähiten käytetyt vievät tilaa. Myös jotkut pidetään auki taustallamikä estää tärkeimpiä toimimasta oikein.

Sovellus vaatii enemmän RAM-muistia

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi CapCut sulkeutuu, johtuu vain RAM-muistin kyllästymisestä. Tämä johtuu siitä, että sovellus ansaitsee tarpeeksi tilaa toiminnallesi, enemmän kuin mitään videoita vietäessä. Joten jos sovelluksen tarvitsema RAM on enemmän kuin laitteesi, voit olla varma, että se sulkeutuu itsestään.

Kuinka korjata tämä ongelma tehokkaasti?

Kun olet havainnut sovelluksen epäonnistumisen syyt, voit jatkaa ongelman ratkaisemista. No, jos muokkaat videota tai haluat muokata valokuviasi CapCutilla, nämä puutteet estävät sen. Saavutat tämän yksinkertaisella tavalla, koska niitä on erilaisia ​​tapoja ratkaista ongelma. Tästä syystä kehotamme sinua kokeilemaan joitain seuraavista vaihtoehdoista:

korjaa capcut virhe tyhjennä välimuisti

Sulje sovellukset, jotka eivät ole käytössä

Varmistaaksesi sovellustesi toiminnan, sinun on suoritettava puhelimessasi täydellinen virheenkorjaus. Toisin sanoen, jos haluat parantaa kokemustasi CapCutin kanssa, sinun on tehtävä se sulje sovellukset joita et käytä. Tutustu sitten Apps-laatikkoon ja tarkista, mitä et ole käyttänyt äskettäin, ja poista ne.

Päivitä sovellus ja matkapuhelin

CapCutin uusimman version käyttäminen laitteessasi on välttämätöntä sen optimaalisen toiminnan varmistamiseksi. Joten sinun on oltava tietoinen päivittämisestä sitä jatkuvasti. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 1. Siirry Play- tai App Storeen Android- tai iOS-laitteeltasi tapauksen mukaan.
 2. Etsi CapCut sovellusten muokkausalueelta.
 3. Jos et näe sitä, kirjoita nimesi hakukoneeseen jonka näet yläreunassa, ja paina suurennuslasikuvaketta.
 4. Kun saat sen, jatka päivittämiseen, siellä näet kaikki sovelluksen tiedot, ominaisuudet ja käyttäjien kommentit.
 5. Viimeksi, lataa uusi versio ja paina painiketta ”Asenna”.

Tämä auttaa sinua välttämään virheitä sovelluksessa, lisäksi sinulla on pääsy uusiin työkaluihin, joita se tarjoaa sinulle. Niin kauan kuin sinulla on CapCut ajan tasalla, parantaa kokemustasi tämän editorin kanssa ja minimoi epäonnistumisen mahdollisuus.

korjata app capcut muokata videoita

Internet-yhteyden tulee olla hyvä

Tämä on epäilemättä yksi tärkeimmistä online-videoeditoinnin vaatimuksista. Päinvastoin, sovellus ei toimi oikein. Tästä syystä on tärkeää, että verkko, johon olet yhteydessä, toimii vakaasti ja hyvällä nopeudella.

Tämän varmistamiseksi sinun tulee tarkistaa puhelinyhtiöltä, onko mobiilidataliittymäsi aktiivinen. Tai jos olet yhteydessä langattomaan verkkoon, tarkista, ettei siinä ole häiriöitä videoiden editoinnissa.

Poista sovellus ja asenna se uudelleen

Toinen äärimmäisistä ratkaisuista, jotta CapCut lakkaa pysähtymästä tai ei sulkeudu itsestään, on poistaa se. Tällä tavalla, poistat kaikenlaiset virheet lataukset, haittajärjestelmät tai viat. Kun päätät suorittaa tämän toiminnon, voit ladata sen uudelleen matkapuhelimeesi oikein.

Näin ollen CapCutin korjaaminen, kun se juuttuu tai sulkeutuu itsestään, on melko yksinkertaista, tämän saavuttamiseksi sinun on löydettävä syy. Kokeile sitten joitain yksinkertaisia ​​ratkaisuja nähdäksesi, johtuuko virhe matkapuhelimestasi tai sovelluksesta. Niin, voit jatkaa tästä hyödyllisestä editorista nauttimista videoista jakaaksesi ne sosiaalisissa verkostoissasi.