Skip to content

Kuinka korjata ’Error 900’ League of Legendsissä? – Korjaa Summoner’s Rift

31 de toukokuu de 2022
campeonato lol 18810

League of Legends tai LoL on suosittu moninpeli, jonka dynamiikka koostuu kahden puolen vastakkainasettelusta, joissa kummassakin on enintään viisi henkilöä. Missä päätavoite on tuhota pohja vastustajan joukkueesta. Mutta pelin monimutkaisuuden vuoksi on suositeltavaa tutustua LoL:iin ja voit aloittaa voittamalla muutaman pelin.

Tällä alustalla saattaa ilmetä virheitä yrittäessäsi pelata peliä normaalisti. Yksi yleisimmistä on koodi 900 virhe, joka voi estää sinua suorittamasta tehtäviä tai olemasta vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kanssa. Tässä artikkelissa selitämme, miksi niin tapahtuu ja mitä sinun tulee tehdä virheen korjaamiseksi.

Syyt, joiden vuoksi League of Legendsissä näkyy virhe 900

League of Legends -virheen 900 esiintymiseen on useita syitä. Syy ongelmaan vaihtelee palvelimessa, välimuistissa, epävakaassa internetissä, vioittuneet tiedostot tai jopa asiakas itse. Siksi opetamme sinua tunnistamaan ongelman syyn ja mitä voit tehdä ratkaistaksesi sen ja jatkat peliäsi.

League of Legends -palvelinvirheet

Usein konflikti johtuu Riot Gamesin palvelun tilasta. Palvelinongelmat voivat olla melko yleisiä, mutta ne ratkaistaan ​​usein muutamassa minuutissa. Jos haluat tietää, missä tilassa palvelin on, voit tehdä sen neuvottele muiden käyttäjien kanssa tai tarkista tiedot virallisista Riot Games -tileistä. Kun näin tapahtuu, odota vain, että kehittäjä korjaa sen ja kirjaudu sisään myöhemmin.

Virukset asennettu tietokoneeseen

Voi myös käydä niin, että ongelma on laitteesi tila. Kun tietokoneellasi on vioittunut tiedosto, joten peli ei avaudu virheen vuoksi. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, sinun tulee tehdä se tehdä yleistarkastus tietokoneellesi ja sulje pois tämä syy. On tärkeää, että pidät virustorjuntasi aktiivisena ja vältät lataamista suojaamattomiksi merkityiltä verkkosivustoilta.

Internet-yhteys ei ole hyvä

Muista, että kirjautuaksesi League of Legendsiin sinulla on oltava a vakaa Internet-yhteys. Tämä on tärkein syy siihen, miksi tietyt käyttäjät eivät voi kirjautua sisään tai ilmoittaa virheestä 900.

Tietokoneessa on ongelma

Jos tietokoneessasi näkyy vika, olipa kyseessä virus, vioittunut tiedosto tai järjestelmän lisenssivirheet operatiivinen. On hyvin todennäköistä, että saat ”virheen”, kun yrität aloittaa pelin. Siksi suosittelemme, että teet laitteellesi yleisen tarkastuksen, jotta voit tunnistaa ongelman.

Kuinka korjata tämä ongelma tehokkaasti?

League of Legends -virheen tarkistaminen on yksinkertaista, kaikki riippuu sen alkuperästä. Seuraavaksi selitämme kuinka tunnista ongelma ja ehdotamme, mitä tehdä voidaksesi pelata normaalisti.

korjaa kutsujan repeämä

Tarkista palvelinongelmat

Suosittelemme, että ennen kuin yrität käynnistää pelin uudelleen mene Riot Games -sivulle ja tarkista palvelimen tila. Yleensä se kaatuu jonkin tilapäisen keskeytyksen takia, normaalisti nämä viat ratkeavat minuuteissa.

Tyhjennä Internet-yhteyden välimuisti

Tehokas vaihtoehto tälle ongelmalle on poista välimuisti laitteen Internet-asetuksissa. Jatkaaksesi sinun on käytettävä Windowsin ohjauspaneelia, etsittävä Internet-asetukset ja napsauttamalla Yleiset-välilehdellä Poista selaushistoria. Kun tämä on tehty, yritä aloittaa istunto videopelissä.

käynnistä peli uudelleen

Joskus ratkaisu on niin yksinkertainen kuin käynnistäminen uudelleen. Koska jokin osa saattaa toimia väärin tiimissäsi. Näin voit palauta toiminta korjaa ja käynnistä peli uudelleen normaalisti.

Poista ja asenna peli

Toinen mahdollinen ratkaisu on asentaa videopeli uudelleen. Voit myös yrittää ladata sen uusimman version viralliselta Riot Games -sivustolta. Tämä auttaa sinua aloittamaan pelin ja jatkamaan peliäsi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Jos ongelma jatkuu, voit mennä viralliselle Riot Games -sivulle ja ottaa yhteyttä Asiakaspalvelu. Tässä sinun on lähetettävä lippu, jossa kuvataan esittämäsi ongelma, ja odotettava, että he tarjoavat sinulle ratkaisun.