Skip to content

Kuinka korjata ”Tuntematon virhe. Käynnistä laitteesi uudelleen ja yritä uudelleen” PUBG:ssä

17 de marraskuu de 2021
Kuinka korjata Tuntematon virhe Kaynnista laite uudelleen ja yrita uudelleen

PUBG:stä on tullut riippuvuus nykyään, ja se on paljon enemmän kuin vain hauska peli, jota voit pelata ollessasi vapaa. On hyvä syy, miksi PUBG on saavuttanut niin paljon suosiota viime aikoina. Kehittäjä päivittää peliä jatkuvasti ja lisää peliin uusia ominaisuuksia tehdäkseen siitä houkuttelevamman ja jännittävämmän.

Miljoonat ihmiset pelaavat PUBG:tä eri puolilla maailmaa, ja vaikka peliä on varsin hauska pelata, sinulla oletetaan olevan luotettava ja vahva internetyhteys, jotta voit suoratoistaa peliä ilman keskeytyksiä.

Peli toimii hyvin lähes kaikilla laitteilla, mutta jotkut ihmiset ovat raportoineet teknisistä ongelmista ja muista yleisistä virheistä, joita he ovat kohdanneet pelatessaan PUBG:tä. Nämä häiriöt voivat ilmetä pelin alkaessa.

Huomaa, että suurin osa PUBG-ongelmista voidaan ratkaista vain yhdistämällä laitteesi vahvaan Internet-yhteyteen.

PUBG-käyttäjät saattavat kohdata yleisen ongelman, jossa lukee ”Tuntematon virhe: Käynnistä laite uudelleen ja yritä uudelleen”.

Jos kohtaat myös saman virheen, älä huolehdi enää.

Täältä löydät täydellisen oppaan ”Tuntematon virhe. Käynnistä laitteesi uudelleen ja yritä uudelleen” PUBG:ssä.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Korjaa ”Tuntematon virhe. Käynnistä laitteesi uudelleen ja yritä uudelleen” PUBG:ssä

1. Päivitä PUBG

Kuten edellä mainittiin, kehittäjät päivittävät sovellusta usein. On mahdollista, että sovellukseen lisätään uusia ominaisuuksia silloin tällöin. Jos näin on, harkitse sovelluksen päivittämistä.

PUBG-sovelluksen vanhentunut versio on hyvin yleinen syy, miksi kohtaat ”Tuntematon virhe. Käynnistä laite uudelleen ja yritä uudelleen” -virhe. Joten korjataksesi sen, sinun on päivitettävä PUBG-sovellus uusimpaan versioon.

Lataa PUBG-sovelluksen uusin versio

2. Käytä VPN:ää

VPN on hyödyllinen ihmisille, jotka ovat alueilla, joilla PUNG on rajoitettu. On myös mahdollista, että PUBG on estänyt IP-osoitteesi jonkin rikkomuksen vuoksi.

Jos virheilmoitus ilmestyy näytölle tästä syystä, helpoin tapa korjata virhe on muodostaa yhteys VPN-verkkoon.

Lataa VPN PUBG:lle

3. Sammuta laitteesi

Jos näet virheilmoituksen ”Käynnistä laite uudelleen ja yritä uudelleen”, tee se välittömästi. Joskus muut puhelimesi sovellukset voivat vaikuttaa PUBG:hen. Paras tapa ratkaista ongelma on sammuttaa laite ja käynnistää se sitten uudelleen.

On hyvä mahdollisuus, että voit käynnistää pelin keskeytyksettä uudelleenkäynnistyksen jälkeen, mutta jos sinulla on edelleen ongelmia pelissä, siirry seuraavaan tapaan.

4. Tyhjennä PUBG-välimuisti

Joskus minkä tahansa sovelluksen välimuistin tyhjentäminen voi olla helpoin tapa ratkaista mikä tahansa ongelma. Ja PUBG ei ole poikkeus. Voit korjata useita ongelmia tyhjentämällä PUBG-välimuistin. Voit tyhjentää välimuistin seuraavasti:

  • Avaa asetukset ja siirry kohtaan Sovellukset.
  • Etsi PUBG luettelosta.
  • Valitse ”Tallennus”.
  • Napauta ”Tyhjennä tallennustila” ja ”Tyhjennä välimuisti”.
  • Käynnistä sovellus uudelleen nähdäksesi, jatkuuko ongelma edelleen.

5. Poista Ad Blocker App

Syy, miksi saatat kohdata tämän ongelman käynnistäessäsi PUBG:tä, on ”adblocker”-sovellus. Jos sinulla on tämä sovellus käytössä, poista se käytöstä heti tai harkitse sovelluksen poistamista puhelimestasi. Mainosten estosovellus voi saada PUBG:n käyttäytymään odottamattomasti.

Kun olet poistanut sovelluksen, avaa peli uudelleen ja katso, onko ongelma edelleen olemassa. Jos sinulla ei ole mainosten estosovellusta, siirry seuraavaan vaiheeseen.