Skip to content

Kuinka korjata ”Twitter on pysähtynyt” -virhe Androidissa

4 de syyskuu de 2021
logo twitter aplicacion 14324

Twitter on yksi sosiaalisista verkostoista eniten käytetty maailmassa, Sen käyttäjät ovat sovelluksen superfaneja, ja on ihmisiä, jotka ovat käyttäneet tiliään pitkään ja nauttivat siitä ikään kuin olisivat ensimmäistä kertaa käyttäneet sitä.

Tämä hakemus sillä on yli 330 miljoonaa käyttäjää ja yhä useammat ihmiset rekisteröityvät osaksi tätä verkostoa. Jos haluat tehdä tämän uskomattoman yhteisön, voimme selittää sinulle, kuinka luoda tili Twitteriin, jotta et menetä seuraavia twiittejä, jotka kaikki ovat lähettämässä.

Sovellus on pääasiassa loistava uutisten lähde, se on melko yksinkertainen ja helppokäyttöinen, se toimii melko hyvin ja sen konsepti muiden käyttäjien tweettien näyttämisen kannalta on varsin alkuperäinen. Mutta kuten mikä tahansa hyvä sovellus, vaikka se olisi hyvin toteutettu, voimme aina löytää vikoja tai vikoja, jotka eivät salli meidän nauttia sovelluksesta haluamallamme tavalla.

Mitä tehdä, jos Twitter ei toimi?

Jos sinä Viserrys on pysähtynyt odottamatta, älä huoli, selitämme joitakin hyvin yksinkertaisia ​​menetelmiä korjaa sovelluksesta löytyneet virheet.

Yksi yleisimmistä virheistä, joista useimmat käyttäjät ovat ilmoittaneet, on se, että kun avaamme sovelluksen, mainoksessa näkyy seuraava viesti ”valitettavasti Twitter on pysähtynyt” Ja tämä voi tuntua melko epämukavalta ja ärsyttävältä, kun haluamme käyttää sovellusta. Älä ole huolissasi tästä, se ei ole huono asia ja sillä on melko yksinkertainen ratkaisu. Jatka lukemista, niin kerromme, kuinka voit korjata tämän virheen.

Kun tämä viesti näkyy näytöllämme, tulee ensimmäisenä mieleen ”puhelimeni on vahingoittunut” tai ”Twitterini on vahingoittunut”, mutta näin ei ole, mikään ei ole vahingoittunut, kun tämä näyttää normaalisti, koska sovellus Kuulostaa melko monimutkaiselta, mutta itse asiassa tämän ongelman ratkaiseminen on erittäin helppoa.

Käynnistä laite uudelleen

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, kun tämä tapahtuu, on poistua sovelluksesta ja käynnistä matkapuhelimesi uudelleen. Tämä ei ratkaise vain Twitterin avaamiseen liittyvää ongelmaa, vaan kaikki aiemmin puhelimeesi kertyneet ongelmat. Tämä johtuu siitä, että kun olemme viettäneet monta päivää käynnistämättä tai sammuttamatta puhelintamme, prosessit kerääntyvät muistiin ja lopulta kyllästävät älypuhelimemme RAM -muistin ja suorittimen.

Käynnistä puhelin siis uudelleen ratkaise kaikki ongelmasi. Sinun tarvitsee vain painaa virtapainiketta muutaman sekunnin ajan, ja näkyviin tulee useita vaihtoehtoja, valitse uudelleenkäynnistys ja se on siinä. Odota, että puhelin käynnistyy uudelleen ja avaa sovellus uudelleen.

Tyhjennä Twitter -välimuisti

Jos tapa käynnistää puhelin uudelleen ei toiminut, älä huoli, meillä on toinen vaihtoehto korjata virhe. Kun käytämme sovellusta pitkään, ne yleensä kerää joitakin tiedostoja, valokuvia ja roskaa, mikä hidastaa puhelinta. Siksi meidän on oltava tietoisia puhelimen välimuistin tyhjentämisestä jatkuvasti. Tämä prosessi on melko yksinkertainen, jos seuraat vaihe vaiheelta, mitä selitämme alla:

 • Ensin sinun on annettava asetukset.
 • Kun olemme täällä, etsimme, missä se lukee ”sovellukset” tai miten se näkyy laitteellasi, koska vaihtoehdot ovat eri malleissa.
 • Tässä osassa etsimme Twitter -sovellusta, kirjoitamme ja olemme ”sovellustiedoissa” ja löydämme seuraavat vaihtoehdot: sovellusilmoitukset, lupa, tallennus, tietojen käyttö, akku ja oletusarvoisesti auki.
 • Napsautamme tallennustilaa, koska tämä vaihtoehto ratkaisee ongelman meille.
 • Kun kirjoitamme, löydämme ”tyhjennä välimuisti” ja ”tyhjennä tiedot” ensin napsauttamalla Tyhjennä välimuisti ja kun poistamme Twitter -tietoja, näemme seuraavan viestin: Poistetaanko sovellustiedot? Kaikki tämän sovelluksen tiedot poistetaan pysyvästi. Tämä sisältää kaikki tiedostot, asetukset, tilit, tietokannat jne.
 • Tämän vaihtoehdon valitseminen ei poista tiliäsi, joten voit ottaa sen helposti. Se jättää sovelluksen vain ikään kuin olisit ladannut sen ensimmäistä kertaa Play Kaupasta ja siinä kaikki!

pitämällä twitter -puhelinta

Poista sovellustiedot matkapuhelimestasi

Toinen vaihtoehto, jota voit käyttää, on poistaa matkapuhelimeesi tallennetut Twitter -tiedot. Tämä saavutetaan kirjoittamalla puhelimen asetukset, etsimällä sovellukset ja siirtymällä Twitteriin. Kun olet siirtynyt vaihtoehtoon ’poistaa tietoja sovelluksesta’, napsauta Hyväksy ja se suoritetaan niin helposti.

Kirjaudu ulos Twitteristä ja kirjaudu sisään uudelleen

Edellisten mahdollisuuksien lisäksi ja jos mikään ei ole toiminut, tarjoamme sinulle toisen mahdollisen toimenpiteen sulje ja avaa Twitter -tilisi uudelleen. Tätä varten sinun on ensin painettava sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa valikkoa, jossa napsautat uloskirjautumista.

Voit odottaa hetken, jotta sovellus ei edelleen ilmoita samasta virheestä, joten palaa takaisin sisään vähintään 5 minuutin kuluttua. Kirjoitat käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, niin että myöhemmin napsautat vain ”aloita istunto” ja siinä kaikki, tilisi avataan.

Poista ja asenna Twitter Android -laitteellesi

Toinen tapa yrittää ratkaista ”Twitter on pysähtynyt” -ongelma on se poista sovellus ja asenna se uudelleen. Siirry ensin matkapuhelimen alkuun, pidä sovellusta painettuna ja liu’uta sen yläosaan, jossa lukee ’poista asennus’, ja paina sitten hyväksy, odota prosessin valmistumista.

Myöhemmin sinun on mentävä matkapuhelimesi sovelluskauppaan, joko Android tai iOS; Hakukoneen avulla kirjoitat ’Twitter’ ja napsautat hakua, valitset sen ja sisällä napsautat ’asenna’ ja hyväksy sitten. Odotat jälleen latauksen valmistumista, avaa sovellus ja kirjoita käyttäjänimesi.

Kuinka kertoa, ovatko Twitter -palvelimet poissa käytöstä

Joskus ongelmat, joiden vuoksi Twitter ei toimi normaalisti, liittyvät sovellukseen liittyviin ongelmiin eivätkä laitteisiin, niiden käyttäjien järjestelmiin. Jos haluat selvittää, onko Twitter epäonnistunut, Tarkista ensin, onko Internet -yhteys kunnossa ja toimii normaalistiJos näin on, tarjoamme sinulle muita vaihtoehtoja.

Jotkin sovellukset ilmoittavat tai vahvistavat sovelluksen käyttäjille, jos se on kärsinyt yksityiskohdista saman palvelimen kanssa; suosittelemme DownDetectoria, joka on totuudenmukainen sovellus, joka ilmoittaa käyttäjille täysin varmasti, jos Twitter tai muu sosiaalinen verkosto on pudonnut tai ei.

Liian Voit siirtyä sovelluksen virallisiin blogeihin jotka näyttävät reaaliajassa ongelmat, joita parhaillaan käydään läpi, tai ne, joita et käy läpi. Tässä mielessä voit vierailla: Twitter List; Twitterin tilablogi tai; API -tila; Kaikki nämä tarjoavat todellisia ja luottamuksellisia tietoja välittömästi tämän sosiaalisen verkoston käyttäjille.

twitter -sovelluspuhelin

Mitkä ovat yleisimmät Twitter -ongelmat?

Sovelluksen pysäyttämisen lisäksi Twitter voi aiheuttaa enemmän ongelmia, joista monet käyttäjät eivät tiedä; Nämä haitat voivat vaihdella, koska se ei avaudu, sulkeutuu, ei lataudu, ei ilmoita ja paljon muuta … Tässä selitämme, miksi kolme näistä Twitter -virheistä ilmenee ja mitä sinun pitäisi tehdä.

Twitter ei avaudu

Tämä haitta voi johtua joko siitä, että sinulla ei ole tallennustilaa, puhelimesi on täynnä välimuistitietoja ja evästeitä; sitten sinun on puhdistettava laite, käynnistettävä se uudelleen tai poistettava sovellus ja asennettava se uudelleen.

Twitter ei lataudu

Tämä on silloin, kun kirjoitat Twitterisi, näet, että se ei etene tai päivity, eli se pysyy pohjimmiltaan sellaisena kuin se oli viimeksi syötettynä. Mahdolliset syyt tähän ongelmaan ovat, että sovelluksen palvelin on poissa käytöstä tai sinulla ei ole Internet -yhteyttä. Tässä tapauksessa sinun on tarkistettava molemmat syyt ja vastattava ajoissa.

Ilmoitukset eivät toimi sovelluksessa

Saatat myös huomata, että Twitter ei näytä sinulle tulevia ilmoituksia ja ne, jotka tulevat sinulle, ovat yleensä usein, koska käytät sitä hyvin usein. Mahdollisesti se johtuu siitä, että olet poistanut ilmoitukset käytöstä matkapuhelimessasi, se on lentokonetilassa, olet hiljentänyt sen, olet estänyt Twitter -ilmoitukset, akun varaustaso on erittäin alhainen tai muita vaihtoehtoja; joten sinun on varmistettava ne ja tarkistettava sekä matkapuhelimen että Twitterin asetukset.

Android -sovellukset, jotka sulkeutuvat itsestään

Tällä hetkellä monet sovellukset on suljettu ilman haluamme, mikä johtuu tallennusongelmista, välimuistitiedoista, evästeistä, laitteessa olevasta viruksesta, järjestelmäpäivityksestä, sovelluksen toimintahäiriöstä ja muusta. Tästä syystä joillakin alustoilla esiintyy hyvin usein tämän tyyppisiä ongelmia, ja tässä on seuraava luettelo eniten suljetuista sovelluksista.

 • Instagram
 • Gmail
 • Android -järjestelmä
 • Google -kirjat

twitter -alustan mobiilitili

Toimiiko Twitter -tietokanta oikein?

Twitter -tietokanta on missä kaikki tilitietosi on tallennettu, eli se kerää hakuhistorian, asetukset ja kirjanmerkit, tiedostot, tiedot, profiilin, kuvauksen ja paljon muuta. Yleensä tämä toiminto toimii normaalisti eikä aiheuta paljon haittaa.

Voit kuitenkin siirtyä siihen tililtäsi joko matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi. Siirry ensin asetusvalikkoon, joka on näytön oikeassa yläkulmassa, ja sitten ”asetukset ja yksityisyys”, jossa painat tiliä. Kun olet täällä, etsit Twitter -tietoja ja sitten ”dataa ja lupaa”; siellä voit poistaa joitain tietoja ongelman ratkaisemiseksi ja se toimii kunnolla.

Voiko tehdasasetusten palautus korjata virheen Android -laitteessasi?

Monet käyttäjät ja alan asiantuntijat pitävät tätä Android -matkapuhelimen tehdasasetusten palauttaminen auttaa parantamaan laitteen suorituskykyä ja jopa joitakin sovelluksia erityisesti. Voit suorittaa tämän toiminnon seuraavasti:

 1. Avaa mobiiliasetukset / asetukset
 2. Etsi nollausvaihtoehdot
 3. Siellä napsautat ’poista kaikki tiedot tai palauta tehdasasetukset’
 4. Napsauta lopuksi ”nollaa puhelin” ja voila, laite käynnistyy tyhjästä tai uutena.