Skip to content

Kuinka korjata Word-virhe ”Sovellus ei voinut käynnistyä oikein”

28 de maaliskuu de 2022
microsoft word laptop 18724

Mitä tulee toimistosovelluksiin, Microsoft Office on ylivoimainen eniten käytetty maailmassa. Microsoftin sovelluksella on laajin laitteiden välinen yhteensopivuus, toisin kuin vastaavissa ilmaisissa sovelluksissa, kuten LibreOffice.

Mutta vaikka se onkin laajimmin käytetty toimistosovellus, on aivan normaalia, että sovellus esittää ärsyttäviä virheitä, jotka estää sinua käyttämästä sovellusta. Nämä sovellusvirheet on kuitenkin helppo korjata.

Kuinka ratkaista ”Sovellus ei käynnistynyt oikein” -virhe Wordissa?

Yleisimmät Microsoft Word -sovelluksen virheet ovat ne, jotka estävät sinua kirjautumasta sisään ja ne, jotka estävät sinua avaamasta sovellusta. Jos tapahtuu virhe, joka estää sovellusta käynnistymästä, on olemassa useita tapoja korjata se. Näiden vaihtoehtojen avulla voit ratkaista kaikki sovelluksen aiheuttamat ongelmat turvautumatta sen uudelleenasentamiseen.

Päivitä Microsoft Office

Ensimmäinen vaihtoehto vahvistaa on päivittää Microsoft Office. On yleistä, että sovellukset esittävät yhteensopivuusvirheitä, kun ne ovat vanhentuneet (varsinkin jos ne ovat olleet vanhentuneita pitkään). Pienet virheet voidaan siis korjata päivityksellä. Microsoft Officen päivittäminen korjaa sekä Wordin että muiden Office-sovelluksen ohjelmien ongelmat.

Korjaa toimisto ohjauspaneelissa

On myös yleinen virhe, että sovellukset lakkaavat toimimasta jonkin määrityksen tai järjestelmäpäivityksen vuoksi. Tämän ongelman ratkaisemiseksi on Ohjauspaneeli. Ohjauspaneelissa voit paitsi poistaa sovelluksia myös asentaa tai korjata ne uudelleen.

Voit korjata asennetun ohjelman noudattamalla samoja asennuksen poistovaiheita. Mutta valitsemalla ’Korjaus’-vaihtoehdon ’Poista asennus’ sijaan. Tämän jälkeen ohjauspaneeli hoitaa kaikki korjaukset. Korjausvaihtoehto ei poista ohjelmaa toisin kuin asennuksen poistoprosessi.

Windows Updaten käyttäminen

Jos mikään yllä olevista menetelmistä ei toimi, sinun on käytettävä Windows Update -työkalua. Windows Update vastaa kaikkien Windows-päivitysten hallinnasta automaattisesti (riippuen siitä, miten se on määritetty).

On pakko mene Käynnistä > Asetukset > Päivitykset ja suojaus päästäksesi Windows Update -asetuksiin, mutta voit myös etsiä Windows Update -sovellusta suoraan Käynnistä-valikosta. Tästä paneelista voit määrittää päivitystiheyden, tarkistaa, onko Windowsille saatavilla päivityksiä, ja päivittää, jos haluat.

Office Software Production Platformin avulla

Alusta joka hallita kaikkia toimistosovelluksia Microsoftin on Office 365. Tämä on siis sovellus, joka on korjattava. Muita Microsoft-sovelluksia voidaan kuitenkin linkittää Microsoft Wordiin tai 365:een.

Jos ongelma jatkuu, ongelma voidaan ratkaista korjaamalla tai päivittämällä muita Microsoft-ohjelmia, jotka voivat olla linkitetty Office 365:een tai Microsoft Wordiin. Näiden sovellusten korjaamiseen liittyvät vaiheet ovat samanlaiset kuin Microsoft Officen korjaamisen vaiheet.

Mitä tehdä, jos ”Sovellus ei voinut käynnistyä oikein” -ongelma jatkuu Wordissa?

On vielä yksi kiertotapa, jos yllä olevat ratkaisut eivät korjaa ongelmaa. Se sisältää Microsoft Word -suoritettavan tiedoston napsautuksen hiiren kakkospainikkeella ja valitsemisen ”Korjaa yhteensopivuusongelmat”. Tämä tuo esiin asetusvalikon, jonka avulla voit suorittaa sovelluksen taaksepäin yhteensopivuustiloilla Windowsille.

Jos mikään ratkaisuista ei ratkaissut sovellusongelmaa; sitten sovellus on poistettava ja asennettava uudelleen manuaalisesti. Poistaaksesi kaikki sovellustiedostoihin mahdollisesti tallennetut virheet.

Jos tämäkään ei riitä sovellusongelman korjaamiseen, sinun on otettava yhteyttä Microsoftin tukeen. Ratkaisun löytämiseksi Officen ongelmaan.

microsoft office -mobiili

Jos Word-sovelluksessa tai muussa Office-ohjelmassa on ongelmia, sinun on päivitettävä tai korjattava ohjelma. Tämän pitäisi riittää korjaamaan kaikki ongelmat. Jos Microsoft Office -sovellus aiheuttaa liikaa ongelmia tietokoneessa, Office-sovellus voidaan poistaa. Joten vaihda se jokin ilmaisista vaihtoehdoista saatavilla Windowsille.