Skip to content

Kuinka ladata Stickman Hook helposti millä tahansa mobiililaitteella?

6 de maaliskuu de 2022
Stickman juego dispositivo movil interfaz 18613

Stickman Hook on MadBoxin tarjoama toiminta- ja hyppypeli, joka ei vaadi Internet-yhteyttä pelatakseen sitä. Sen päätavoitteena on mobilisoida luonne Stickman eri tasoilla hyppää kuin hämähäkki, koukuttaa putoamisen välttämiseksi ja esteitä välttää. Pelin julkaisusta vuonna 2018 mobiililaitteille, PC-versionsa lisäksi peli on toteuttanut parannuksia tarjotakseen pelaajilleen paremman kokemuksen.

Tämä on yksi niistä peleistä, joista kuka tahansa, olipa hän lapsi, teini tai aikuinen, voi käyttää sitä mobiililaitteellaan ja nauttia siitä milloin tahansa ilman tylsää. Stickman Hook -peli tulee lupaa erilaisia ​​yllätyksiä pelaajilleenmutta heidän on löydettävä se itse, jäämällä koukkuun peliin, tätä varten se on ladattava ja asennettava mobiililaitteeseen, jos haluat oppia tekemään sen helposti, pysy ja opi miten.

Mitä ominaisuuksia Stickman Hook for mobilessa on?

Stickman Hook -peli, jota MadBox tarjoaa mobiililaitteille riippumatta siitä, onko käyttöjärjestelmäsi Android vai iOS. Se on taito- ja toimintapeli, jossa käyttäjien on autettava Stickman-hahmoa tasapainottamaan, tarttumaan ja hyppäämään välttäen erilaisia ​​esteitä pelin eri tasoilla. Tämän lisäksi pelissä on tiettyjä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä yhden parhaista peleistä yleisölle.

Se on viihdyttävä peli, sen käyttäjien on osoitettava taitonsa pelata ja joutua vaikeuksiin yrittäessään Auta Stickmania käymään läpi eri tasoja, joten heidän on otettava kaikki irti kyvyistään ja tasapainottava strategisesti. Sen graafinen osa ei jätä toivomisen varaa, pelin yksinkertainen muoto onnistuu lisäämään pisteitä, koska sen avulla käyttäjät voivat keskittyä päätavoitteeseen ilman häiriötekijöitä.

Sen pelaaminen on helppoa, se on totta, koska pelin säätimet eivät ole kovin vaikeita, koska sinun tarvitsee vain painaa näyttöä, joten se on täydellinen kaikkiin tylsyyden hetkiin ja sopii kaikille. Sillä on monenlaisia ​​skenaarioitapelin tasojen edetessä, sen käyttäjät voivat lisäksi seurata edistymistään tasolla ja kuinka paljon heillä on jäljellä näytöllä olevan ilmaisinpalkin ansiosta.

yksinkertaiset säätimet

Kuten aiemmin mainittiin, Stickman Hook on ihanteellinen peli kaikille yleisöille on yksinkertaiset säätimet, joiden avulla kuka tahansa voi nauttia siitä milloin tahansa. Sen pelitila on erittäin helppo, koska sinun tarvitsee vain koskettaa näyttöä, jotta Stickman-hahmo tekee hyppynsä ja jää koukkuun ja päästääksesi koukusta toiseen sinun tarvitsee vain päästää irti, välttää näin esteitä ja siirtyä koukussa koukkuun läpi. eri tasoilla.

Kuinka ladata Stickman Hook puhelimeeni?

Kiitos siitä, että Stickman Hook -peli on ihanteellinen kaikille ihmisille, oli se sitten lapsi, teini tai aikuinen, ja sen pelattavuus on helppo pelata missä tahansa tilanteessa, jossa heidän on asetettava omansa. taidot, kuten ohjaus, refleksit ja hyppyjä testattavaksi, jotta voit edetä hahmon kanssa eri tasoilla, joilla sillä on merkitystä pelissä.

pojat leikkivät puhelimella kadulla

Nauttiakseen tästä MadBoxin ihmisille tarjoamasta pelistä ilmaiseksi, he voivat ladata pelin ja nauttia siitä kahdella virallisella menetelmällä.

Lataa se puhelimeni sovelluskaupasta

Ensimmäinen vaihtoehto, joka ihmisillä on ladattaessa Stickman Hook -peliä, on heidän mobiililaitteensa sovelluskaupasta. Android-laitteen tapauksessa he pääsevät Play Kauppaan, josta he voivat myös saada ilmaisia ​​pelejä ilman mainoksia. Vaikka iOS-käyttäjät voivat käyttää App Storea.

Lataa peli virallisilla verkkosivuilla

Toisaalta ne käyttäjät, joilla ei ole pääsyä johonkin yllä mainituista sovelluskaupoista. Heillä on myös toinen vaihtoehto, pääsy pelin viralliselle verkkosivustolle Web-selaimesi kautta, josta löydät suorat linkit haluamasi pelin hankkimiseen Android- tai iOS-peliin, sen lisäksi, että pääset verkkosivulle nauttimaan pelistä tietokoneella.

Mitä vaiheita tulee noudattaa Stickman Hookin asentamiseksi matkapuhelimeesi?

Niille ihmisille, jotka haluavat asentaa Stickman Hook -pelin matkapuhelimiinsa, heillä on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen on tehdä se perinteisellä tavalla Play Kaupasta tai App Storesta riippuen laitteesi käyttöjärjestelmästä, ja toinen on ladata pelin APK sivulta.

Automaattisesti sovelluskaupassa

Stickman Hook -pelin oikein asentamiseksi matkapuhelimeen yleisin tapa on yksinkertaisuuden lisäksi mobiililaitteen sovelluskaupasta, vaiheet ovat seuraavat.

mies pelaa puhelimesta

Siirry ensin sovelluskauppaan, kun olet sisällä, etsi hakukone, johon sinun on kirjoitettava pelin nimi. Kun hakutulokset tulevat näkyviin, napsauta peliä ja varmista, että laite täyttää pelin vaatimukset. Lataa lopuksi napsauta vain asennuspainiketta ja odota peliä lataa ja asenna.

Poista Tuntemattomat lähteet käytöstä asentaaksesi APK

Jos peliä ei voi ladata mobiililaitteen virallisen sovelluskaupan kautta, käyttäjät voivat ladata ja asentaa pelin APK-sovelluksen kyseiselle alueelle omistetulta verkkosivustolta. Jos yritettäessä asentaa se antaa virheen, sinun on syötettävä laitteen asetukset ja aktivoitava tuntemattomien lähteiden vaihtoehto, jolloin se antaa luvan asentaa APK oikein matkapuhelimeen.