Skip to content

Kuinka lähentää Android -mobiililaitteeseeni ja laajentaa näyttöä

3 de syyskuu de 2021
ampliar pantalla smarphone 14314

On hyvin yleistä, että emme ole tietoisia kaikista älypuhelimemme toiminnoista ja työkaluista, olipa kyse pienistä yksityiskohdista suureen käyttöön, jotka voivat todella helpottaa päivittäistä toimintaa.

Eri oppilaitosten tekemien tutkimusten mukaan täysi -ikäiset ihmiset ovat pääasiassa vaikeuksissa tai Silmien näköongelmat, jolloin toisinaan heidän on todella vaikeaa pystyä visualisoimaan kaikkea, mitä heidän näytöillään on.

Kuten me kaikki tiedämme, voimme suurentaa kuvaa tai toisin sanoen zoomata sitä galleriastamme, jotta voimme tarkkailla kaikkia yksityiskohtia samaa, mutta uskoisitko minua, jos kertoisin sinulle, että voit zoomata missä tahansa näytön kohdassa?

Ei? Sinun pitäisi, koska se on todella mahdollista, ja tässä, miten se tehdään, näytämme sinulle, miten saavutat sen aktivoimatta kehittäjävaihtoehtoja tai jotain sellaista,

Mitä eleiden suurennus tarkoittaa?

Tämä on tapa yksinkertaistaa asioita niille, joilla on vaikeuksia nähdä maailma selkeästi, vaikka niitä on jo olemassa, harvat huolehtivat siitä. Zoomaus tai suurenna näyttöä nähdä kaikki yksityiskohdat.

Kaikki tämä tehdään erittäin helposti näillä älypuhelimilla, ja sinun on vain noudatettava useita vaiheita sen tekemiseksi, hämmästyt myös helppous ja pieni kätevyys jota tässä tapauksessa tarvitaan.

Miten saan sen toimimaan?

Olemme päättäneet tehdä tämän osion, koska monilla matkapuhelimilla on tämä vaihtoehto, mutta he eivät selittäneet meille, mikä on oikea tapa käyttää sitä. Tästä syystä tässä on lyhyt, mutta täydellinen selitys.

Kun olet suorittanut kaikki yllä esitetyt vaiheet, tarvitset vain yhden asian suurenna näyttöäsi, tämä asia on sormesi, jos näin on, sinun tarvitsee vain painaa 3 kertaa peräkkäin ja keskeytyksettä näyttöä juuri sillä alueella, jota haluat suurentaa.

Kun olet saavuttanut sen, voit liu’uttaa näytön poikki ja tutkia kaikkia yksityiskohtia, jotka eivät ole näkyvissä, jotta näyttö palaa normaaliin tilaansa paina kolme kertaa uudelleen tässä ja valmiina näyttösi on kuin ennen.

Sanot ”tein sen”, mutta en silti voi nähdä yksityiskohtia, koska sen ei pitäisi huolestuttaa sinua, koska on olemassa tapa muuttaa tätä laajennusta mieleiseksesi.

Tämän saavuttamiseksi sinun tarvitsee vain laittaa niin paljon sormesi osoitettu ja peukalo näytöllä ja tee ikään kuin haluat puristaa sitä pienentääksesi suurennusta tai tehdä saman liikkeen, mutta päinvastoin suurentaaksesi näyttöä.

Poikkeukset

Vaikka tiedän, että tämä elelaajennus toimii useimpien näytön alueiden kanssa, kuten kaikki muutkin, siinä on oltava poikkeuksia, jotka ovat ei voi zoomata ei matkapuhelimesi näppäimistöllä eikä parhaiden turvallisimpien selainten hakupalkissa.

Vaiheet zoomauksen aktivoimiseksi Androidissa

Varten aktivoi zoomaus Androidissa Se riippuu puhelimen versiosta tai merkistä, vaiheet voivat olla erilaisia, mutta alkuperäiset vaihtoehdot ovat aina samat, kuten asetuksiin tai asetuksiin siirtyminen.

Ensimmäinen askel, joka meidän on tehtävä, on siirtyä määritysvaihtoehtoon, sitten lisäasetuksiin, painaa sitten esteettömyysvaihtoehtoa ja sieltä sinun pitäisi löytää laajennusten hallinta -vaihtoehto.mobiili zoom

Kun suurennuksenhallintavaihtoehto on aktivoitu, voit aloittaa zoomauksen käytön Android -laitteellasi. Jos haluat käyttää sitä, sinun on painettava näyttöä kolme kertaa ja zoomaus tehdään heti, ja voit muuttaa zoomausta vetämällä sormeasi näytöllä.

Kuinka suurentaa mitä tahansa näytön osaa Android -matkapuhelimella?

Joskus haluamme tai meidän on pystyttävä tarkkailemaan paremmin sitä, mitä näytöt sanovat, mutta meillä ei ole linssejä käsillämme ja elämämme muuttuu monimutkaiseksi vain muutamassa sekunnissa, älä huoli, sinun on vain noudatettava seuraavia vaiheita.

  • Ensimmäinen asia on kytkeä matkapuhelin päälle ja siirtyä matkapuhelimesi keskiosaan. Kun olet siellä, sinun tarvitsee vain etsiä sovellus tai asetukset, napsauta sitä.
  • Näiden jälkeen meidän on liu’utettava, kunnes löydämme osan, joka sanoo:Esteettömyys ’ meidän on painettava ja syötettävä tämä.
  • Kerran täällä tapahtuu kaksi tapahtumaa. Ensimmäinen on se, että vaihtoehtozoomauseleet ’ kun liu’utat vaihtoehdot.
  • Mutta Samsung -laitteissa on enemmän esteettömyysvaihtoehtoja, joten sinun on etsittävä ”visio” ja sitten saavutettava vaihtoehto ”zoomauseleet ’.
  • Kun olemme valinneet tämän vaihtoehdon, meidän on painettava kytkintä sen aktivoimiseksi ja voidaksemme nauttia tästä työkalusta.
  • Valmis, voit nyt suurentaa näyttöäsi milloin haluat ja mikä parasta, missä haluat.

vaiheet päästäksesi asetuksiin