Skip to content

Kuinka lähettää Google AdSense -verotiedot? – Päivitä tietosi

23 de maaliskuu de 2022
google adsense 18662

Verotietojen lähettäminen Google AdSenselle on välttämätöntä, jos haluat aloittaa esimerkiksi YouTube-videoiden kaupallistamisen. Tietojen on oltava todellisia, koska muuten niitä ei hyväksytä.

Näiden verotietojen lähettämiseen on useita lomakkeita Sinun tulee valita tilanteeseesi sopiva.. Muista, että ne vaihtelevat sijainnistasi riippuen. Katso How It’s Done -osiossa näytämme sinulle ne eri lomakkeet, jotka sinun tulee olla tietoisia täyttäessäsi.

Kuinka kirjautua Google AdSenseen verotietojen lähettämistä varten?

Kun tiedät kuinka sijoittaa Google AdSense -mainoksia, sinun tarvitsee vain kirjautua sisään lähettääksesi tarvittavat verotiedot. Ensin sinun on mentävä haluamaasi selaimeen ja avattava AdSense-tilisi. Kun olet jo sisällä, sinun on etsittävä maksuvaihtoehto. Napsauta seuraavaksi Hallitse asetuksia, etsi maksunhallinta ja valitse Yhdysvaltojen verotiedot.

Tässä osiossa sinun on painettava sitten muokkausvaihtoehtoa Saat osion nimeltä hallita verotietoja jossa sinun on painettava sitä syöttääksesi vastaavat tiedot. Kun olet tehnyt kaikki nämä vaiheet, sinun on noudatettava alustan tarjoamaa ohjattua toimintoa ja valittava lomake tarpeidesi mukaan.

On tärkeää muistaa, että syöttämiesi tietojen on oltava todellisia, jotta vältytään ongelmista tulevaisuudessa ja että voit vastaanottaa maksusi oikein. Mitä tulee lomakkeiden lähettämiseen, vasteaika ei ole tarkkase kestää kuitenkin yleensä vain muutaman päivän.

Mitä pitäisi tehdä, jos Google-tilin tiedot eivät vastaa verotietoja?

Kun näin tapahtuu, voimme nähdä, että lomake on palautettu meille koska jotkin tiedot eivät vastaa tiliäsiTässä tapauksessa meillä on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen on kirjautua uudelleen viralliselle Google AdSense -sivulle ja lähettää uudelleen lomake oikeilla tiedoilla, jotta se voidaan käsitellä uudelleen.

Toinen vaihtoehto, joka voidaan ottaa huomioon tarpeidesi mukaan, on lähettää lisätietoa, joka osoittaa, että tiedot ovat oikein. Tällä tavalla sinun on etsittävä ilmoituksista pyydetyt lisäasiakirjat ja lähetettävä ne mahdollisimman pian.

Se on suositeltavaa täytä lomakkeet jokaisen kuukauden ensimmäisinä viikkoina, jolloin maksu ei kestä kauan. Vaikka sen lähettämiselle ei ole määräaikaa, on suositeltavaa lähettää se mahdollisimman pian ja siten välttää lisätietojen tarve.

Mistä tiedät, minkä tyyppisen lomakkeen sinun on lähetettävä AdSenselle?

AdSenselle lähetettävän lomakkeen tyyppi perustuu sijaintiisi. Tämä on ensiarvoisen tärkeää. Sinun pitäisi siis tietää, minkä tyyppinen lomake sopii sinulle, koska muuten sitä ei hyväksytä oikeiden tietojen jättämisestä.

Jos tämä ei täyty, on todennäköistä, että lomakkeesi hylätään ja sinulla on ongelmia sen lähettämisessä. Jos et tiedä, mikä lomake on tarvitsemasi, näytämme sinulle olemassa olevat eri tyypit.

päivitä tietosi google adsensessa

Lomake W-8BEN

Tämän tyyppisessä lomakkeessa ihmiset, joiden on käytettävä sitä, saavat tuloistaan ​​prosentuaalisen alennuksen. Se on tehty erityisesti Yhdysvaltojen ulkopuolella asuville henkilöille.

Lomake W-8ECI

Tämä Google AdSense -lomake on tarkoitettu yksityishenkilöille tai fyysisille yrityksille, joilla on liiketoimintaa ja jotka ilmoittavat tulonsa Yhdysvalloissa. Kuitenkin, Se on tarkoitettu niille, jotka ovat tämän maan ulkopuolella.

Lomake W-8IMY

Kun lähetät tämäntyyppisiä lomakkeita, sinun tulee tietää, että he todennäköisesti kysyvät lisätietoja tehtävästä. Tätä lomaketta käyttävät yritykset tai yhtiöt, jotka ovat välittäjiä Yhdysvalloissa.

Lomake W-8EXP

Tämä kaava se on tehty yrityksille tai valtion yhdistyksille, jotka eivät maksa veroja. Siksi, jos et maksa veroja, koska se kuuluu hallitukselle, voit käyttää yritystietoja tämän lomakkeen täyttämiseen.

Millaisena näet lähetetyn lomakkeen tilan?

Nähdäksesi, missä tilassa Google AdSense -lomakkeesi on, sinun tarvitsee vain katsoa pääsivun ilmoituksia. Tässä osiossa näet tietoja lomakkeesi tilasta. Voit myös etsiä sen Google AdSense -maksut-osiosta samasta vaihtoehdosta, josta lähetit lomakkeen.