Skip to content

Kuinka lähettää lyhytaikaisia ​​valokuvia Grindrissä, jotta ne poistetaan automaattisesti?

26 de huhtikuu de 2022
grindr app gay smartphone 18803

Jos haluat käyttää Grindria yhteydenpitoon muiden tyyppien kanssa, sinun tulee tietää, että sovellus suojaa yksityisyyttäsi. Siksi siihen on sisällytetty vaihtoehto lähettää lyhytaikaisia ​​kuvia, jotka poistetaan automaattisesti, kun vastaanottaja on katsonut sen. Tässä näytämme sinulle, kuinka voit käyttää tätä uutta toimintoa, kuuluitpa sitten sovelluksen Premium-yhteisöön vai et.

Miten lyhytaikaiset valokuvat eroavat tavallisista Grindr-kuvista?

Kuvan lataaminen sovellukseen on sama molemmille tiedostoille, mutta erotetaan lähetyshetkellä. Kun saat ne, sinun on oltava varovainen, ettet joudu väärennetyn Grindr-tilin eteen. Tämä johtuu siitä, että lyhytaikaiset valokuvat, jotka lähetät jutellessasi toisen miehen kanssa, katoavat automaattisesti. Sitten näet seuraavan tapahtuvan:

 • Kun ystäväsi vastaanottaa tiedoston, hän huomaa, että viesti osoittaa, että he olet lähettänyt lyhytaikaisen valokuvan. Sen mukana tulee pieni kello, jossa on lähtölaskenta.
 • Kun avaat kuvan, nuoli alkaa pyöriä, kunnes jakso on päättynyt, ja valokuva katoaa välittömästi.
 • Kun olet tarkistanut kuvan, se näkyy chatissa tyhjä ilmapallo, jossa lukee ”Kuva nähty”joka osoittaa, että tiedosto on kadonnut.
 • Sovellus pyrkii suojaamaan yksityisyyttäsi, tästä syystä lähettämistäsi ”Efemeraalisista” valokuvista ei voi ottaa kuvakaappausta.

Päinvastoin, jos jaat Grinderissä tavallisia kuvia, ne pysyvät pysyvästi chatissa. Eli kun olet lähettänyt ne ystävällesi, hän vastaanottaa sen ja voi tallentaa tai vangitakoska tiedosto lepää keskustelun päällä ja siihen voidaan reagoida.

Mitä vaatimuksia minun on täytettävä, jotta voin lähettää lyhytaikaisia ​​valokuvia Grindrissä?

Tämäntyyppisten kuvien, joiden kesto chatissa on tilapäinen, viittaus on melko rajoitettua. Ellet ole osa Grindr Premium -yhteisöä, vain silloin voit käyttää tätä ominaisuutta loputtomiin.

lähetä lyhytaikainen valokuva grindr-sovellus

Kuitenkin jos siirry ilmaiseen versioon, voit lähettää vain yhden lyhytaikaisen valokuvan päivässä kokeeksi. Tästä syystä näytämme sinulle vaatimukset, jotka sinun on täytettävä, jotta voit käyttää tätä ainutlaatuista tilapäisten kuvien toimintoa.

Olla osa Grindr Premium -yhteisöä

Tämän sovelluksen olemassaolo riippuu suurelta osin mainonnasta. Tästä johtuen havaitsemme, että eri alueilla Sovelluksessa näemme erilaisia ​​mainoksia. Voit huomata, jos et ole pystynyt päivittämään sovellusta Android-laitteellesi. Lisäksi toinen tuki tukea itseäsi on Grindr Premium -yhteisön jäsenyys.

Suurin osa sen toiminnoista on rajoitettu, tämä tapahtuu, joten sinua rohkaistaan ​​tilaamaan se ja tulemaan valituksi käyttäjäksi, jolla on ilmainen pääsy kaikkeen. Tämä pätee lyhytaikaisiin valokuviin, koska klo olla osa premium-yhteisöävoit lähettää niin monta kuin haluat.

Tätä varten sinun on maksettava kuukausittainen summa osana palvelun tilausta, jolloin pääset sovelluksen etuoikeutettuihin toimintoihin. Joko sinusta tulee XTRA-käyttäjä, jotta voit lähettää yhteensä viisi ajastintiedostoa päivässä. Tai voit myös maksaa hieman enemmän ja liittyä rajattomaan yhteisöön, jotta voit jakaa kaikki haluamasi väliaikaiset kuvat.

lähetä ohikiitävä valokuva grindr-sovellus homo

Onko mahdollista lähettää lyhytaikaisia ​​kuvia ilman Grindr Premiumia?

Sovellus kutsuu sinut maistamaan ilmaisia ​​näytteitä palveluistaan, tästä syystä, jos et ole Premium-käyttäjä, saat lähettää yhden ”Ephemera” -kuvan ajantasalla. Tämä on strategia, jonka avulla voit nähdä, kuinka kiinnostava väliaikainen kuvien jakamistyökalu on.

Noudatettavat vaiheet lyhytaikaisen valokuvan lähettämiseksi Grindrissä

Kun käytät tätä ominaisuutta, tiedosto on katseltavissa kymmenen sekunnin ajan ja tuhoutuu itsestään välittömästi. Tästä syystä tämä työkalu on varsin silmiinpistävä, koska jakamasi sisällön yksityisyyttä vahvistetaan.

Tämä tapahtuu, koska ystäväsi he eivät voi edes ottaa kuvakaappausta kun avaat ”Ephemera” -kuvasi. Joten sinun on opittava lähettämään niitä sen virallisen sivun kautta tai käyttämällä sovellusta laitteissasi.

Grindrin sivuilta

Tämä on yksi keino, jolla voit flirttailla muiden miesten kanssa, keskustella, tavata tai jakaa sisältöä. Jos lähetät hetkellisen kuvan Grindr-verkkosivustolta, sinun on toimittava seuraavasti:

 1. Kirjaudu sisään tilisi homoseksuaalisessa sosiaalisessa mediassa maailman kuuluisin ja avaa sen ystävän chat, jolle aiot lähettää kuvan.
 2. Valitse valokuva tai jos olet Premium-yhteisön käyttäjä, voit valita useita samanaikaisesti.
 3. Vie hiiri painikkeen päälle. osoittaa lähtölaskentaa ja lopeta napsauttamalla ”Lähetä lyhytaikainen” -vaihtoehtoa.

lähetä väliaikainen kuvan grindr-sovellus

Grindr-mobiilisovelluksella

Yleisin tapa käyttää tätä sosiaalista verkostoa on Grindr-sovelluksen päivitetty versio mobiililaitteellasi. Saavuttaa hyödyntää tätä tietosuojastrategiaasinun tarvitsee vain tehdä seuraava:

 1. Siirry sen kaverin profiiliin, jolle lähetit Ephemera-kuvan.
 2. Oikeasta alakulmasta löydät hierontakuvakkeen, paina sitä siirtyäksesi chattiin.
 3. Kun olet siellä, napsauta kameran symbolia, jonka näet alakulmassa.
 4. Heti tallentamasi valokuvat tulevat näkyviin valitse sovelluksessasi se, jonka haluat jakaa.
 5. Kun näet, että kuva on korostettu keltaisella, näet kaksi painiketta, joista toinen lähettää säännöllisesti ja toinen ajastimen aktivoimiseksi.
 6. Klikkaa sitä kellon tai sekuntikellon kuvakkeesta ja lyhytaikainen valokuvasi lähetetään välittömästi.

Tällä tavalla voit jakaa sisältöä, joka näkyy vain kymmenen sekunnin ajan. ilman mahdollisuutta ottaa kuvakaappauksiasäilyttäen Grindr-sosiaalisessa verkostossa ystäviesi kanssa jakamiesi tiedostojen yksityisyyden.