Skip to content

Kuinka lähettää mainos Wallapopiin ja ladata valokuvia? – Paranna näkyvyyttäsi Wallapopissa (esimerkki)

13 de elokuu de 2021
wallapop 9265

Profiilit ovat avain, joka on jokaisen käyttäjän hallussa tietyllä alustalla riippumatta siitä, mihin heidän roolinsa on tarkoitettu. Siksi niitä on muokattava ja muotoiltava näkyvyyden parantamiseksi ja sisällön parantamiseksi. Esimerkki tästä on sijoittaa mainoksen Wallapopiin tuotteen mainostamiseksi tai julkistamiseksi nimenomaan sovelluksen sisällä.

Mainokset ovat tärkeitä työkaluja, jotka ohjaavat muita käyttäjiä tai kuluttajia tiettyyn tarkoitukseen. Wallapop mahdollistaa niiden luomisen heti, kun saavut luo tili tai rekisteröidy verkkotunnuksillesi.

Tämä on sinun tehtävä ensin sijoittaaksesi mainoksen Wallapopiin!

Mainokset ovat tärkeä ominaisuus, jotta saat kaiken irti ja syventää ymmärrystäsi Wallapopin ominaisuuksista. Niiden luominen ei ole jotain toisesta maailmasta, sinun on vain laskettava ensin, mieluiten ladatulla sovelluksella.

Sinun ei pitäisi huolehtia, jos suosikkikäyttöjärjestelmäsi on Android tai, jos se ei onnistu, Applen IOS -versiot. Miksi? Wallapop on saatavana molempiin maailmoihin lykkäämättä sen tehdasominaisuuksia.

Toisaalta, jos et ole vielä luonut tiliä, Pääasia on siis rekisteröityä Wallapopiin sovelluksen lataamisen jälkeen. Tätä varten prosessi ei vie liian kauan ja alusta ohjaa sinua intuitiivisesti matkan varrella.

Anna täsmälliset ja tarvittavat tiedot rekisteröintilomakkeen täyttämiseksi tai sitä vastoin voit kirjautua sisään Facebookin tai Googlen avulla.

Kun olet sovelluksen sisällä, voit jatkaa mainoksen sijoittamista Wallapopiin sen työkalujen tai vaihtoehtojen ansiosta.

Aloita nyt mainoksesi luominen Wallopopille

Etsi aluksi sovelluksen avattava valikko vasemmalta ja paina kaikkien käytettävissä olevien vaihtoehtojen joukosta ”Lataa tuote”.

Sitten alusta näyttää sinulle ikkunan, jossa on tyhjä rivi, joka ilmoittaa yhdellä sanalla myytävän tuotteen. Esimerkiksi, Jos myyt vaatteita tai vaatteita, käytä sanaa ”housut” ja niin edelleen jokaisen mainostettavan kohteen kanssa.

Alusta tarjoaa joitakin ehdotuksia ylimääräisen ja lyhyen kuvauksen lisäämiseksi siihen. Nyt kun tämä vähäpätöisyys on valmis, uusi ikkuna, jossa on useita vaihtoehtoja odotetun tuloksen saavuttamiseksi.

Valitse kameran muotoiset kuvakkeet ladataksesi valokuvia ja muokataksesi tapahtumaa. laita mainos Wallapopiin. Valitse ilmoitettu ja tarkempi suhteessa tarjottuun tuotteeseen ja lataa se heti.

Seuraavaksi yllätykseesi sovellus pyytää sinua nyt korjaamaan tai muuttamaan otsikkoa, jonka olet alun perin määrittänyt lähtökohdalle. Tässä tilaisuudessa sinun tulee olla mahdollisimman kuvaava ja lisätä myytävän tuotteen tarkat tiedot.

Älä huolehdi siitä, että sinulla ei ole tarpeeksi tilaa, koska kun olet valmis, nyt sinut ohjataan osioon ”Kerro lisää”. Siellä hän käyttää tilaisuutta jatkaa kirjoittamista muista tuotteeseen liittyvistä ominaisuuksista. Tällä tavalla Wallapopin myynnistä tulee entistä helpompaa, koska käyttäjällä on tarkka näkemys siitä, mitä hän aikoo ostaa.

myynti Wallapop -sovelluksessa

Viimeistele mainoksen sijoittaminen Wallapopiin määrittämällä hinta ja valuutta, joista sovitaan voittoa varten. Lisäksi, valitse ”Ekstrat” ​​-kohdasta, mitä olet valmis tekemään myynnille lähetysten välillä, pörsseihin tai muihin kuin neuvoteltavissa oleviin hintoihin.

Jaa ilmoituksesi tuotteestasi sosiaalisissa verkostoissasi!

Kun painat ”Lataa tuote” -vaihtoehtoa kaiken lopussa, sovelluksen avulla voit jakaa mainoksen sosiaalisissa verkostoissa. Valitse paras sosiaalinen verkosto tai media levittääksesi tuotettasi ja voila, hetkessä alat saada ensimmäisiä tarjouksia.