Skip to content

Kuinka lähettää Notion-tiedosto toiseen muotoon, kuten Word, PDF, Level Templete tai Anki?

27 de toukokuu de 2022
escritorio pc 18784

Ohjelma, joka tunnetaan nimellä Notion, on yksi tärkeimmistä käytetään tuottavuuteen. Se on erittäin suosittu käyttäjien keskuudessa muun muassa suunnitteluominaisuuksiensa, ajanhallinnan, muistiinpanojen, tilauksensa ansiosta. Yleensä ihmiset ovat kuitenkin tottuneet muuttamaan PDF-dokumentteja muihin muotoihin, kuten Wordiin, Ankiin tai TXT:hen. Tästä syystä, nähdäksesi kuinka se tehdään, opetamme sinulle kuinka muuntaa Notion-dokumentti toisen muotoiseksi tiedostoksi.

Vaiheet, jotka minun on noudatettava konvertoidakseni käsitedokumenttini PDF-muotoon

Jos haluamme muuttaa muotoa PDF-muotoon Notion-työkalussa, meidän on käytettävä vaihtoehto, jonka alusta antaa meille nimellä ”vienti”. Pystymme valitsemaan arkistossasi olevan sisällön, olipa kyseessä uusi kohde tai muistiinpano muuntaa mihin tahansa muotoon mitä me haluamme Ihan kuin se olisi Word-asiakirja PDF-muotoon. Voit tehdä tämän noudattamalla seuraavia vaiheita.

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on käyttää työkalua tilimme kautta. Kun syötät, voimme valita tiedoston, jonka haluamme muuntaa PDF-muotoon. Kiristyksen valitsemiseksi sinun on painettava näytön yläkulmaa, jossa kolme pistettä ovat.

Kun suoritat edellisen vaiheen, näytölle tulee valikko, jossa on valittavissa olevat vaihtoehdot. Tässä tapauksessa meidän on napsautettava ”vienti”. Sitten valitsemme asiakirjan, johon aiomme muuntaa.

Kuinka se tapahtui lopullisesti, voimme valita muodon, jonka haluamme tiedostollemme. Tässä tapauksessa valitsemme PDF. Sitten muunnosprosessi suoritetaan ja käsite lähettää sähköpostia linkki PDF-tiedoston lataamiseen pakattuna.

Toimenpide Notion-tiedoston muuntamiseksi Word-muotoon

Menetelmä on monimutkaisempi kuin edellä mainittu. Tässä tapauksessa emme voi tehdä sitä suoraan. On kuitenkin olemassa muita vaihtoehtoja tämän tiedoston muuntamisen suorittamiseen. Pääasia on saada mikä tahansa verkkosivusto, jolla voimme tehdä muutoksen käsitteestä Word-muotoon. Tämän tehtävän suorittaminen antaa sinun avata asiakirjan, jos haluat tehdä muutoksia.

On olemassa hakkerointi, josta voidaan siirtyä sisältöä formaatista toiseen on kopioi ja liitä. Sen tekemisessä Notion-muodossa tekstissä tyhjälle Word-arkille voi kuitenkin olla tiettyjä haittoja. Pääasia on, että formaatteja voidaan muuttaa ja elementtejä tilata, jotta kappaleet, otsikot, kuvat saavat mm. Microsoft Wordin perusteet.

lähettää käsitetiedoston toiseen muotoon

Kuinka saan tiedostoni Notionista Ankiin?

Tällä hetkellä siellä on a paljon ohjelmistoja jotka helpottavat tuottavaa työtä. Siksi asiakirjan muotomuunnoksen suorittaminen voi tuntua vaikealta. Ja enemmän johonkin tyyppiin, jota suurin osa ei käytä, kuten Anki-muoto. Tämä muunnosprosessi on hyvin samanlainen kuin aiemmin PDF:ssä mainittu. Voit tehdä tämän noudattamalla seuraavia vaiheita:

  • Ensimmäisenä liikkeenä meidän on tehtävä kirjaudu sisään tälle Notion-tilille. Sitten esittelemme napsauttamalla kolmen pisteen kuvaketta, joka on näytön yläosassa.
  • Kun valikko tulee näkyviin, voimme nähdä vaihtoehdot. Tässä tapauksessa painamme ”vienti”. Sitten valitsemme ”Markdown & CSV” -vaihtoehdon.
  • Viimeistele tämä prosessi meidän on valittava vaihtoehto ”vienti”. Lopuksi saamme Angie-korttimme, joka auttaa meitä muistamaan ja opiskelemaan dynaamisimmalla tavalla.

Kuinka lähetän käsiteasiakirjani Level Templeteen?

Jos haluat suorittaa vain tämän vientiprosessin tai muotomuunnoksen sinun tulee käyttää käsitevaihtoehtoja. Siirrymme vasempaan paneeliin, jossa valitsemme mallin. Kun valitset painiketta, voimme käyttää useita vaihtoehtoja, jotka ovat mieleisemme.