Skip to content

Kuinka lähettää YouTube-videoita Androidista tai iPhonesta Fire TV: hen tai Rokuun

7 de kesäkuu de 2021
YouTube TV Cord Cutting Featured

Kun Google Cast -tekniikka ilmestyi ensimmäisen kerran, tarvitset Android-laitteen sekä Chromecastin, joka on kytketty televisioon. Sitten lopulta alkoi nähdä ”Cast” -painikkeen näkyvän iPhonen ja iPadin sovelluksissa. Kaikki iOS: n sovellukset eivät kuitenkaan sisällä painiketta. Ja Android-laitteella voit lähettää minkä tahansa median Chromecastiin sovelluksesta riippumatta.

Teknologia on todella edennyt pitkälle. Ja koska YouTube on Googlen omistama yritys, ei ole mikään yllätys, että näyttelijän ominaisuus kehittyy edelleen. Nyt voit käyttää YouTube- sovellusta Androidilla tai iOS: llä videoiden lähettämiseen muuhun kuin vain Chromecastiin. Voit käyttää sitä Palo-TV, Roku ja jopa Xbox One.

Suoratoista YouTube-videoita Androidista tai iOS: stä Fire TV: hen tai Rokuun

Suoratoisto Fire TV: hen tai Roku-laitteeseen Android-laitteelta ei voisi olla helpompaa. Käynnistä YouTube-sovellus ja aloita videon katselu. Kun olet valmis lähettämään sen suurelle näytölle, napauta videon ”Cast” -painiketta ja valitse sitten laite, johon haluat lähettää sen.

IOS-laitteessa prosessi on samanlainen, käyttöliittymä on vain hieman erilainen. Käynnistä YouTube-sovellus ja käynnistä videosi. Napauta Cast-painiketta ja valitse laite, josta haluat katsoa, ​​niin se alkaa toistaa televisiossa. Istunto lopetetaan napauttamalla uudelleen Cast-painiketta ja valitsemalla iOS-laitteella Disconnect tai Androidissa Stop Stop -vaihtoehto.

Kun videota toistetaan suurella näytöllä, saat laitteesi toisto-ohjaimet. Voit myös napauttaa muita videoita ja lisätä ne jonoon luodaksesi soittolistan. Ja iPhonen avulla voit hallita toistoa myös lukitusnäytöltä.

Vaikka Amazon ja Google eivät pysty selvittämään asianmukaista YouTube-sovellusta Fire TV: ssä, voit käyttää tätä vaihtoehtona. Puhumattakaan, voit käyttää Fire TV: n Silk- tai Firefox-selainta YouTuben selaamiseen. Olitpa johdonleikkuri vai ei, on aina mukavaa saada enemmän suoratoistovaihtoehtoja.

On mukavaa nähdä, että Google käyttää yleisempää lähestymistapaa Google Cast -ominaisuuteensa – YouTube-sovelluksella joka tapauksessa. Jos haluat näyttää videon suurella näytöllä, sinun ei tarvitse laitetta kytkeä heidän televisioonsa. Odota … se on, ellei heillä ole Apple TV: tä. Google ja Apple eivät ole vielä päässeet sopimukseen sopimuksesta.