Skip to content

Kuinka laittaa hymiöitä, hymiöitä tai hymiöitä SnapChatiin | Android tai iPhone

2 de heinäkuu de 2021
emoticones movil

He ovat yhä yleisempiä kaikissa keskusteluissa, jotka ovat sen suolan arvoisia hauska hymiöitä, niin että ne ovat nautinnollisempia. Niitä käytetään kaikissa viestintäsovelluksissa ja erilaisissa sosiaalisissa verkostoissa. Yksi näistä sovelluksista, joihin voit lisätä nämä hauskat kasvot, on Snapchatissa.

Siksi olemme tuoneet sinulle seuraavan opetusohjelman, jossa aiomme selittää, mitä sinun pitäisi tehdä laita kasvot, hymiöt tai hymiöt Snapchatille Android- tai iPhone-laitteille.

Vaikka se ei ehkä näytä siltä, ​​aseta nämä hienot kuvakkeet nimeltä Emojis, jotka edustavat tunteita tai tunnetta, mihin tahansa keskusteluun tai julkaisuun. Se on hyvin yksinkertainen eikä heillä ole lainkaan salaisuuksia, se on vain Snapchat-sovelluksen toiminto, joka sallii hauskojen kasvojen sisällyttämisen keskusteluun tai julkaisuun.

Kuten sinun pitäisi jo tietää, minkä tahansa sovelluksen täydellinen tunteminen on tehtävä, johon sinun tulisi varata aikaa. Ennen kaikkea, jos haluat lähettämillesi viesteille aina hauskan kosketuksen. Siksi pyydämme teitä liittymään meihin ja selvittämään miten irvistellä, hymiöitä tai hymiöitä Snapchat Androidille tai iPhonelle.

Kuinka laittaa hymiöitä, hymiöitä tai hymiöitä Snapchatille Androidille tai iPhonelle

Kuten olemme jo sanoneet sinulle, laita hymiöitä Snapchatiin. Se on erittäin helppoa, ja kun opit tekemään sen, et varmasti lopeta näiden hauskojen kuvakkeiden sisällyttämistä keskusteluihisi, viesteihisi ja videoihisi. Ja kuten kaikkien pitäisi tietää, nämä Snap-sovellukset kestävät sinua hyvin vähän, joten valmistele suuri määrä hymiöitä jakamista varten.

Muista, että nämä vaiheet, jotka aiot seurata, voidaan tehdä kaikilla käyttämillesi laitteille iPhone tai Android. Ainoa ero, löydät sen näppäimistöltä, että sinulla ei ehkä ole hymiökuvaketta voidaksesi lisätä hymiöitä. Suosituin näissä tapauksissa on, että etsit näppäimistöä, joka on yhteensopiva Emojien kanssa.

Voit tehdä tämän App Storen kautta iPhone tai Play Kaupasta Android-laitteille. Näistä myymälöistä löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan näppäimistön ja parasta on, että ne ovat täysin ilmaisia. Mutta turvallisin asia on, että näppäimistölläsi on universaali Emoji-toiminto.

Nykyään näiden kuvakkeiden käytöstä on tullut kieli, jota käytetään kaikissa sosiaalisissa verkostoissa ja pikaviesteissä. Tästä syystä emme usko, että sinulla voi olla ongelmia laitteessasi ja että sinulla on kaikki Hymiöt että sinun on ehkä välitettävä kontakteillesi mitä sinä tunnet sillä hetkellä.

Kuinka lisätä tai lisätä hymiöitä Snapchatiin

Niin sinä voit laittaa kasvot, hymiöt tai hymiöt Android-sovelluksen Snapchat-sovellukseen tai iPhonessa, toimi seuraavasti. Ensin sinun on syötettävä sovellus mobiililaitteeltasi, sitten teet videon tai otat kuvan. Kun olet tehnyt tämän, siirryt yläosaan, jossa muokkausasetukset sijaitsevat.

Ja aiot painaa kirjain T, tämä toiminto mahdollistaa toiminnon lisätä tekstiä, nyt voit lisätä haluamasi viestin yhteystiedolle, jolle aiot lähettää sen. Nyt voit jatkaa emojien lisäämistä. Voit tehdä tämän siirtymällä näppäimistöön ja painamalla onnellisten kasvojen kuvaketta, tällä tavalla kaikki käytettävissä olevat ilmestyvät.

Kun olet valinnut valitsemasi hymiötVoit tehdä muutoksia haluamallasi tavalla, kuten vaihtaa värejä, voit tehdä tämän, jos menet näytön yläosaan. Jos haluat muuttaa tekstin kokoa tai itseäsi emojisSinun tarvitsee vain painaa T-kirjainta uudelleen, ja jos painat tätä kirjainta uudelleen, viesti keskittyy.

snapchat-hymiöt

Ja tällä helpolla, yksinkertaisella ja nopealla tavalla olet pystynyt laita kasvot, hymiöt tai hymiöt Snapchatille Android- tai iPhone-laitteille. Ja sinun piti vain noudattaa näitä ohjeita, jotka olemme antaneet tässä opetusohjelmassa, osoittaaksesi sinulle, että se on mahdollista.