Skip to content

Kuinka lisätä Disney Plus -tili Hulu -tilille muutamassa vaiheessa

3 de syyskuu de 2021
disney hulu 14839

Disney Plus ja Hulu ovat joitakin niistä tärkeimpiä alustoja tänään. Molemmat ovat saavuttaneet huomattavaa tunnustusta ja mainetta, saaneet miljoonia tilaajia ympäri maailmaa kaikkien etujensa ja monipuolisen sisällönsä ansiosta.

He ovat onnistuneet menestymään yhdessä linkittämällä tilit molempien alustojen välillä. Pysy kanssamme, jatka lukemista ja selvitä kaikki tähän mielenkiintoiseen ominaisuuteen liittyvät yksityiskohdat.

Lisää Disney Plus -tili Huluun Se ei ole niin vaikeaa kuin miltä se kuulostaa, saattaa tuntua siltä, ​​että näillä kahdella alustalla ei ole yksinkertaista mekanismia linkittämiseen. Tästä voimme sanoa, että asia on päinvastoin, ja voit lisätä Disney Plus -tilin Huluun.

Jos haluat tietää hieman enemmän Disney Plus -alustojen välisistä linkeistä, sekä oppia lisäämään tilin tästä Hulu -suoratoistopalveluTässä artikkelissa selitämme sen vaihe vaiheelta, jotta voit tehdä sen, suosittelemme, että jatkat lukemista.

Voinko linkittää Disney Plus -tilin Huluun eri sähköpostiviesteillä?

valitettavasti ei, Ei ole mahdollista, että voimme nauttia näistä mielenkiintoisista palveluista eri sähköpostiviesteistä, koska aiemmin tehty tilaus on tehtävä yhdellä sähköpostilla, jonka on oltava läsnä sekä Hulu -tilin rekisteröinnissä että Disney Plus -palvelussa.

Samalla tavalla tämä tapahtuu muiden vaihtoehtoisten alustojen kanssa, joihin Hulu voi linkittää, esimerkiksi ESPN Plus.

Disney Plus -tilin lisäämisen edut Hulu -suoratoistopalveluun

Jos etsimäsi olisi enemmän mukavuutta Hulu -suoratoistoonDisney Plus -laadun ylläpitämisen lisäksi paras asia, jonka voit tehdä, on lisätä Disney Plus -tili Hulu -suoratoistopalveluun, ja olemme jo selittäneet miksi.

Hulussa yksi tai toinen niistä tekijöistä, jotka mahdollistavat mukavimman viihteen, on hieman monimutkainen; Itse asiassa, vaikka Hulua on mahdollista käyttää Smart TV: ssä, kerromme jo, että se ei toimi kaikilla näillä laitteilla.

Tämä on yksi syy siihen, miksi sinun pitäisi lisätä Disney Plus -tili Hulu -suoratoistopalveluun, jotta voit kirjaudu Disney Plus -tilillesi, jonka alustan hyväksyvät kaikki löytämäsi Smart TV: t, ja nauti Hulun suoratoistosta.

Jos nyt sen jälkeen olet kokeillut Hulu -suoratoistopalvelua Disney Plus -tilillä et pitänyt siitä ollenkaan, ei ole syytä olla järkyttynyt, koska voit peruuttaa tilauksen nopeasti joko poistamalla linkityksen tai peruuttamalla tilauksen suoraan Hulusta.

Toiseksi, mielenkiintoinen kohta Hulun hyväksi että et tarvitse suurta Internet -signaalia. Selitämme, että jos haluat nähdä kaikentyyppistä sisältöä tältä alustalta hyvällä määritelmällä ja laadulla, et tarvitse suunnitelmassasi enempää kuin 6 Mbps tai 8 Mbps, koska tällä nopeudella voit nauttia kaikentyyppisestä sisällöstä 1080p: ssä HD.

Voit myös nauttia parhaasta mahdollisesta laadusta ja tarkkuudesta, mutta tässä tapauksessa tarvitsemme Internetin nopeuden hieman nopeammin kuin edellinen. Jotta voimme nauttia kaikenlaisesta sisällöstä Ultra HD 4K: ssa, meillä on oltava suunnitelma noin 12 Mbps – 16 Mbps.

Kuinka voin lisätä Disney Plus -tilin Hulu -suoratoistopalveluuni?

Prosessi Disney Plus -tilin lisäämiseksi Huluun ei ole monimutkainen, itse asiassa tämän opetusohjelman lukemisen jälkeen voit tehdä sen yhtä nopeasti kuin vilkkuu. Ja hyvä tässä kaikessa on, että kun voit linkittää nämä alustat, sinulla on myös mahdollisuus jakaa Disney Plus -tilisi ystäviesi ja perheesi kanssa.

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on Hulu -tili, jonka voit luoda yksinkertaisella tilauksella sekä virallisella sivulla että Disney Plus -sivulla.

Tämä tilaus voi myös noudattaa Disney Plus -käytäntöjä maksamatta, ja voi oppia tekemään sen jopa muutaman päivän, tarvitsematta irrottaa mitään rahaa.

Sitten toinen asia on siirry Disney Plus -alustaan, jossa tämän sivun hämmästyttävä suoratoisto suoritetaan sellaisenaan ja yritä sitten linkittää tili, jonka voit varmasti tehdä yksinkertaisilla vaiheilla.

lisää disney -tili ja hulu -suoratoistopalvelu

Voit tehdä tämän kirjautumalla Disney Plus -sivulle ja napsautat Laskutustiedot, sitten etsit vaihtoehtoa ’Katso nyt’, joka näkyy Hulu -kohdan vieressä, ja lopuksi sinun on napsautettava Luo tili ja aloitettava sisällön katselu Hulu -suoratoistopalvelun kautta.

Vaihtoehtoiset alustat Disney Plussalle, jotka voidaan linkittää Huluun

Kuten aiemmin selitettiin, jos et pidä Hulu -suoratoistopalvelusta Disney Plus -tilisi yhteydessä suosittelemme vain, että peruutat tilauksen tai aktivoit tilin tällä alustojen keskinäisellä suhteella.

Kuitenkin, ehkä ihmettelet, onko olemassa muuta sisältötyyppiä Hulu -suoratoistopalvelulle tai pikemminkin muulle alustalle tilin lisäämiseksi tähän palveluun, jonka sisältö voi vaikuttaa viihdyttävämmältä ja sinusta tuntuu mukavalta.

lisää disney plus ja hulu

Ja se on, että jälkimmäinen on mahdollista, itse asiassa, jos olet fani Urheilu osaat kiittää sinua ideasta, jonka annamme sinulle alla.

Hulussa suoratoisto erottuu mitä tahansa sisältöä, ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä se näyttämällä urheilua, josta pidät eniten, tai urheilua, josta pidät eniten.

Aivan oikein, voit nauttia yhdestä urheiluviihteen suosituimmista alustoista kuten ESPN Plus. Siksi suosittelemme, että linkität Hulu -suoratoistopalvelun tähän mielenkiintoiseen ja uskomattomaan alustaan, jotta voit nauttia kaikenlaisista juomista, otteluista, sarjoista, tapahtumista ja muista tapahtumista ja urheilu -uutisista mukavasti kotona.

Toinen tärkeä tieto on se voit linkittää Hulu -tilisi suoraan minkä tahansa Android- tai Apple -tilin kanssa, jotta voit suorittaa maksut paljon helpommin ja nopeammin. Tämä on mielenkiintoinen vaihtoehto, jos sinun on jostain syystä vaikea suorittaa maksua Hulu -alustalta.