Skip to content

Kuinka lisätä tai laittaa video Power Pointiin

26 de elokuu de 2021
poner video powerpoint

Office Power Point on ollut markkinoilla pitkään, ja sen ilmestymisen jälkeen se ei ole lopettanut itsensä päivittämistä ja uusien versioiden luomista pysyäkseen mukana tekniikan kehityksessä. Tämä esitysohjelma tarjoaa meille toimintoja, jotka ovat yleensä edullisempia, kun lisäämme videoita kuin Wordissa käytetyt.

Tästä syystä aiomme opettaa sinua kuinka lisätä tai laittaa video Power Pointiin.

Niiden käyttö on lisääntynyt niiden luomisen jälkeen opetusohjelmat jotka selittävät selkeästi ja täsmällisesti tämän työkalun käytön. Arvioiden mukaan maailmassa on tehtävä yli 25 miljoonaa esitystä päivässä. Siksi työ, jonka aiomme esitellä alla, on niin arvokas.

Kuinka lisätä tai laittaa video Power Pointiin

Aluksi käytämme ohjelmaa Microsoft Power Point 2016 ja sitten valitsemme tyhjän arkin. Tämä voidakseen lisää video, jopa Youtubesta esittelyarkissa. Näytämme kaksi tapaa, joilla ohjelman on lisättävä tietokoneella tai Internetissä oleva video.

Voimme myös saada mahdollisuuden tallentaa videon esitykseemme ja lisätä sen käyttämällä tekniikoita tai toimintoja, joita aiomme selittää videon lisäämiseksi tai asettamiseksi Power Pointiin.

Lisää videoita tietokoneeltani

Kun tyhjä arkki on valittu, menemme näytön yläreunan valikkoon ja teemme leikkeen välilehdelle Lisää. Siirrymme välilehden oikeaan viimeiseen osaan ja valitse Video -vaihtoehto. Videot -vaihtoehto ilmestyy Oma tietokone -kohtaan. Valitsemme tekemällä leikkeen.

Näkyviin tulee uusi ikkuna, jonka nimi on Lisää video, etsimme videon sieltä, valitse ja valitse sitten Lisää. Video näkyy esityksemme arkilla, voimme sitten tehdä leikkeen sen toistamiseksi ja näemme, että video on jo lisätty esittelyarkille. Ja voimme visualisoida sen niin monta kertaa kuin haluamme.

On tärkeää selventää, että jos videot ovat erittäin raskaita tai niiden toistoaika on erittäin pitkä tai niiden kuvanlaatu on erittäin hyvä. Tämä voi aiheuttaa diaesityksemme saamisen hyvin hidas ja siksi visualisointi vie aikaa.

Upota verkkovideoita

Jos haluat käyttää tätä vaihtoehtoa, jatkamme samalla tavalla kuin edellisessä vaiheessa, siirrymme ylävalikkoon ja teemme leikkeen välilehdelle Lisää. Sitten menemme välilehden oikeaan päähän ja valitse videovaihtoehto. Sitten esitetään kaksi vaihtoehtoa ja aiomme tehdä leikkeen Videot riveinä.

Nyt tässä vaiheessa ilmestyy ikkuna, joka antaa meille mahdollisuuden lisätä videota, mutta läpi Bing YouTubesta. Käyttämällä osoitetta tai URL -osoitetta tai sosiaalista verkostoa, kuten Facebookia. Kaikilla näillä alustoilla se voidaan tehdä samalla tavalla kuin jos lisäisimme videon Wordilla.

Tämä tehdään, kun valitset esimerkkinä vaihtoehdon YouTube, sijoitamme sanan videohakukoneeseen, odotamme sen lataamista, valitsemme sen ja teemme leikkeen Lisää -kohtaan. Meidän on oltava varovaisia ​​kaikkien niiden videoiden suhteen, jotka sisältävät tekijänoikeusrajoituksia.

diaesityksen video

On mahdollista, että et lisää videota suoraan diaan, ja kun teet leikkeen lisäysnäppäimeen, se lataa käyttöliittymän. Napsauta OK -painiketta näkyviin tulevissa ikkunoissa, tallenna ja voila, videosi näkyy oikein lisättynä diassa.

Jos sinulla on tietty osoite, voit kopioida ja liittää sen Koodista videon lisäämiseen. Ja sitten teet leikkeen haussa, video näytetään, se ladataan, valitset sen ja seuraava askel on tehdä leike inserttiin.

Kuten näet videoiden lisääminen Power Pointin avulla on hyvin yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain harjoitella näitä menetelmiä, jotta voit toteuttaa huomattavan visuaalisen laadun projekteja.