Skip to content

Kuinka lisätä ystäviä Snapchatissa

25 de kesäkuu de 2021
aplicacion pulsar dedo snapchat

Tänään näemme kuinka lisätä ystäviä Snapchattiin. Yksi tämän hetken suosituimmista sosiaalisista verkostoista. Ehkä ei niin paljon kuin Instagram tai Facebook. Mutta emme voi kieltää, että sillä on melko uskollinen käyttäjäkunta, joka käyttää sitä päivittäin.

Sosiaaliset verkostot ovat päivittäinen leipä. Miljoonia ihmisiä tulla sisään sille koko viikon ajan lukemattoman kaikenlaisen sisällön jakamiseksi. Snapchat on yksi heistä ja sillä on miljoonia käyttäjiä.

Haluatko tietää, miten voit lisätä ystäviäsi Snapchatiin? Tapa, jolla tämä sosiaalinen verkosto toimii, eroaa hieman edellä mainituista. Se on kuitenkin melko helppo oppia kuinka lisätä ystäviä snapchateni.

Seuraa tätä opetusohjelmaa, jonka opetamme sinulle hieman alla, ja voit nopeasti lisätä kaikki puhelimessasi olevat ystävät ja sosiaalinen media. Se on melko yksinkertainen opas, jonka avulla muutamassa vaiheessa voit laajentaa ystäväluetteloa, jonka kanssa jaat eri sisältöä tässä hauskassa sosiaalisessa verkostossa.

Kuinka yleensä lisäät ystäviä Snapchatiin

Yleisin tapa lisätä ystäviä Snapchatissa on vaihtamalla käyttäjätunnuksia. Tällä tavoin sen ei tarvitse olla matkapuhelimesi yhteystietoluettelossa, koska löydät sen tältä sosiaaliselta verkostolta sen käyttäjänimen ansiosta.

Et voi lisätä ketään hänen sähköpostiosoitteellaan tai oikeella nimellään. On tärkeää, että tiedät lisättävän henkilön tarkan käyttäjänimen. Siksi sinun tulisi kysyä kyseiseltä henkilöltä, mitä käyttäjänimeä hän käyttää sosiaalinen verkosto.

Jos haluat tietää käyttäjänimesi voit vierailla heidän muissa sosiaalisissa verkostoissaan onko tilisi linkitetty, tai kysy vain.

Kuinka lisätä ystäviä Snapchattiin?

  • Sinun tarvitsee vain liu’uttaa näyttö alas kameraan. Näet Snapchat-koodin, näyttönimen, käyttäjänimen ja pisteet.
  • Napsauta nyt ”Lisää ystäviä”.
  • Tämän jälkeen sinun on napsautettavaLisää käyttäjänimellä”.
  • Tässä osiossa sinun on lisättävä lisättävän henkilön tarkka käyttäjänimi.
  • Kun löydät kyseisen käyttäjän, napsauta hänen Nickin oikealla puolella olevaa painiketta ”+ Lisää”.

snapchat-puhelimen logo

Kuinka löytää ja lisätä ystäviä Snapchatista

Toinen tapa lisää joku Snapchatiin se käyttää ilmeisesti profiilisi URL-osoitetta. Tällä tavalla voit kirjoittaa profiilisi suoraan tähän sosiaaliseen verkostoon. Se on melko nopea tapa käyttää sisältöäsi ja lisätä sitä.

  • Jos pyydät ystävääsi lähetin sinulle hänen snapchat-linkkinsä ja avaa se matkapuhelimesta, johon sovellus on asennettu joko Androidille tai iOS: lle. Sitten profiili avautuu suoraan sovelluksessasi.
  • Kun se avautuu sovelluksessa, siirry vaihtoehtoon ”Lisää ystävä”Ja tällä tavalla voit lisätä tämän uuden ystävän tilillesi.
  • Jos haluat lisää ystäviä puhelinnumerolla. Sitten ihanteellinen on, että lisäät ne ensin yhteystietoluetteloon ja sitten sosiaaliseen verkostoon.

Snapchatissa et voi käytä puhelinnumeroa käyttäjien etsimiseen suoraan sosiaalisessa verkostossa. Voit kuitenkin käyttää yhteystietojasi löytääksesi ne ilman minkäänlaisia ​​ongelmia.

Kuten näette, ei ole lainkaan vaikeaa oppia lisäämään ystäviä Snapchatiin. Tiedämme, että tämä sosiaalinen verkosto ei toimi kuten muutkin. Ei ole myöskään mahdotonta lisätä ystäviä jakamaan sisältöä.