Skip to content

Kuinka löytää joku TikTokista puhelinnumeron perusteella

16 de marraskuu de 2021
Kuinka loytaa joku TikTokista puhelinnumerolla

ByteDancen hallinnoima TikTok on Z-sukupolven suosituin sosiaalisen median alusta, jonka avulla ihmiset voivat luoda, katsella ja jakaa lyhyitä viihdyttäviä videoita yksinkertaisilla napsautuksella. Sovellus tarjoaa laajan valikoiman musiikkia, dialogeja ja kappaleiden katkelmia sekä mahdollisuuden lisätä erikoistehosteita ja suodattimia upeiden videoiden luomiseksi. TikTokilla on yli 1,1 miljardia aktiivista käyttäjää (heinäkuussa 2021) ja yli 2 miljardia sovelluslatausta. Se on kansainvälinen versio Douyinista, joka julkaistiin alun perin Kiinan markkinoille.

TikTok tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja ihmisten löytämiseen alustalta valintasi tai yhteisten kiinnostuksen kohteiden perusteella. Mutta se voi olla hieman haastavaa, varsinkin jos haet henkilöä käyttäjänimen tai nimen perusteella, koska löydät niin monta tiliä samalla tai siihen liittyvällä käyttäjätunnuksella.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi alusta esitteli äskettäin ”Etsi yhteystiedot” -ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat löytää ihmisiä käyttämällä yhteystietokirjaansa tallennettuja puhelinnumeroita.

Ensinnäkin, muista, että TikTok arvostaa käyttäjien yksityisyyttä yli kaiken. Tiedot, jotka jaat sovelluksen kanssa tilin rekisteröinnin yhteydessä, pysyvät luottamuksellisina. Sinun ei tarvitse huolehtia henkilötietojesi vuotamisesta kolmannelle osapuolelle.

Kun luot tilin, käyttäjien on tarkoitus jakaa puhelinnumeronsa, mikä tehdään vahvistusta varten. Rekisteröitymisen yhteydessä käyttämäsi puhelinnumero ei kuitenkaan näy faneillesi tai muille käyttäjille. Nämä tiedot ovat 100 % luottamuksellisia.

Jos sinulla on TikTok-käyttäjän yhteystiedot tallennettuna puhelimeesi, löydät hänen profiilinsa Etsi yhteystiedot -ominaisuuden avulla.

Täältä löydät täydellisen oppaan kuinka löytää joku TikTokista puhelinnumeron avulla.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka löytää joku TikTokista puhelinnumeron perusteella

  • Avaa TikTok puhelimessasi.
  • Siirry profiiliisi ja napauta ”+” -kuvaketta.
  • Napsauta seuraavaksi Etsi yhteystiedot.
  • Löydät tallennettujen puhelinnumeroiden profiilit.
  • Voit myös seurata tai kutsua heitä.

löytää joku tiktokista puhelinnumerolla

Huomautus: Niille, jotka eivät ole vielä synkronoineet yhteystietojaan, valitse ”Salli” -vaihtoehto, jotta kaikki yhteystietosi synkronoidaan TikTokiin.

Jotta tämä menetelmä toimisi, sinun on lisättävä numerosi tiliisi, jos sitä ei ole vielä lisätty. Tämän lisäksi etsimäsi käyttäjän yhteysnumeron on oltava linkitetty TikTokiin.

Viimeiset sanat:

Toivon, että voit nyt löytää jonkun TikTokista helposti puhelinnumerolla tämän artikkelin lukemisen jälkeen. Jos sinulla on kysyttävää, kerro minulle alla olevassa kommenttiosiossa.