Skip to content

Kuinka löytää joku Twitteristä puhelinnumeron perusteella

17 de marraskuu de 2021
Kuinka loytaa joku Twitterista puhelinnumerolla

Uusien kontaktien luominen sosiaalisessa mediassa on erinomainen tapa olla yhteydessä useampaan ihmiseen ja parantaa sosiaalista läsnäoloasi. Twitter on yksi tällainen erittäin tehokas mutta miniblogi-sosiaalisen verkostoitumisen alusta, jonka avulla käyttäjät voivat olla yhteydessä uusiin ihmisiin, ystäviin, perheeseen ja työtovereihin lyhyiden twiittien ja nopeiden viestien avulla.

Twitter johtaa ihmisten muuttuviin ideoihin uudelleentwiitaamalla lyhyitä tietoja, keskusteluja, uutisia ja ideoita keskenään alustalla. Sitä käyttää pieni teini-ikäisen suurin tycoon. Suurimmat elämäntapahtumat, joita tapahtuu ympäri maailmaa, tapahtuvat täällä. Se teki sitoumuksen ihmisille, jotka ovat yhtäläisiä ikäkriteereillesi.

Yksi helpoimmista tavoista löytää ihmisiä Twitteristä on heidän nimensä. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa heidän käyttäjänimensä hakupalkkiin, niin saat luettelon kaikista tiettyä käyttäjänimeä käyttävistä tileistä.

Mutta entä jos kohdekäyttäjäsi on luonut tilin käyttäjätunnuksella, joka ei todellakaan ole sitä mitä ennustit?

Tai entä jos heillä on tili, jolla on ainutlaatuinen nimi, jota on vaikea arvata.

Se voi tehdä sinulle todella vaikeaksi löytää jonkun Twitter-käyttäjänimellä, varsinkin niille, jotka eivät tiedä henkilön koko nimeä.

Mutta älä huoli enää.

Äskettäin Twitter esitteli ”Löydettävyys ja yhteystiedot” -ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat löytää ihmisiä käyttämällä puhelinnumeroita, joista useimmat käyttäjät eivät ole tietoisia.

Voit käyttää kohteen puhelinnumeroa löytääksesi hänen Twitter-tilinsä. Vaikka se on hieman monimutkaista kuin Twitter-käyttäjän etsiminen nimen perusteella, iStaunch on selittänyt prosessin yksityiskohtaisesti helpottaakseen sitä.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka löytää joku Twitteristä puhelinnumeron perusteella

 • Avaa Twitter-sovellus puhelimessasi.
 • Siirry kohtaan Asetukset ja Yksityisyys.
 • Napauta Yksityisyys > Löydettävyys ja yhteystiedot.
 • Ota käyttöön ”Anna muiden löytää puhelinnumeroiden avulla”.
 • Ota seuraavaksi käyttöön ”Synkronoi osoitekirjan yhteystiedot”.
 • Se aloittaa yhteystietojen synkronoinnin.
 • Avaa nyt Twitter Chromesta.
 • Siirry Löydettävyys ja yhteystiedot -sivulle.
 • Napauta seuraavaksi Yhteystietojen hallinta.
 • Siinä kaikki, seuraavaksi näet luettelon puhelimesi yhteystiedoista, jotka on rekisteröity Twitteriin.

löytää joku Twitteristä puhelinnumerolla

Ole hyvä! Löydät luettelon yhteystiedoistasi Twitterissä. On tärkeää huomata, että tämä menetelmä toimii vain ihmisille, jotka ovat ottaneet Twitterin käyttöön ”löydä meidät matkapuhelinnumeromme avulla”. Et ehkä pysty paikantamaan käyttäjää, joka ei ole ottanut tätä vaihtoehtoa käyttöön.

Tärkeitä Twitter-yhteysvinkkejä

Kuinka löytää puhelinyhteystietoja Twitteristä?

Yllä mainitut vinkit toimivat täällä. Sinun tarvitsee vain synkronoida yhteystietosi Twitterin kanssa Discoverabilitystä, niin löydät kaikki yhteystietosi Twitteristä (vain ne, joilla on Twitter-tili).

Kuinka lopettaa puhelinyhteystietojen synkronointi Twitterissä iOS:lle tai Androidille?

Jos et halua muiden löytävän sinua Twitterissä puhelinnumerosi avulla, voit säätää asetuksia, jotta ihmiset eivät saa ehdotuksiasi tai käyttäjätunnustasi synkronoimasta yhteystietokirjaansa Twitterin kanssa. Näin voit tehdä sen iOS:lle ja Androidille.

 • Napsauta profiilisi kuvaketta.
 • Valitse asetusvälilehdeltä yksityisyys ja turvallisuus.
 • Valitse löydettävyys ja yhteystiedot.
 • Poista ”synkronoi osoitekirjan yhteystiedot” -vaihtoehto käytöstä.