Skip to content

Kuinka löytää poistettuja ystäviä Snapchatista

17 de marraskuu de 2021
Kuinka loytaa poistettuja ystavia Snapchatista

Tiedätkö, mistä tarinatrendit ovat peräisin? No, Snapchat sattuu olemaan ensimmäinen sosiaalisen median alusta, joka teki tarinoista trendin vuonna 2011. Siitä lähtien sovelluksesta on tullut käyttäjien suosikkipaikka erityisten hetkien jakamiseen tarinoiden muodossa valokuvien ja videoiden muodossa, jotka katoavat automaattisesti 24:n jälkeen. tuntia. Siitä on tullut johtava sosiaalinen sovellus, jolla on laaja valikoima hämmästyttäviä suodattimia ja muita toimintoja.

Sen lisäksi sovelluksessa on monia asioita, jotka erottavat sen muista sosiaalisista sivustoista. Kuten muutkin alustat, Snapchat tarjoaa sinulle vaihtoehdot eri käyttäjien seuraamiseen, seuraamisen lopettamiseen ja poistamiseen.

Jos et ole kiinnostunut henkilöstä, jota seurasit muutama kuukausi sitten, voit poistaa hänet ystäväluettelostasi yksinkertaisella poista- ja estopainikkeella.

Nyt on myös mahdollisuus, että haluat olla jälleen ystävä poistetun yhteystiedon kanssa, tai ehkä olet poistanut yhteystiedon vahingossa. Joka tapauksessa huomaa, että on mahdollista saada poistettu käyttäjä takaisin ystäväluetteloon muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

Jos olet uusi Snapchatissa, tämä opas kertoo, kuinka löydät poistetut ystävät Snapchatista.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka löytää poistettuja ystäviä Snapchatista

1. Etsi poistetut Snapchat-ystävät käyttäjänimen mukaan

Löydät poistetut ystävät Snapchatista napauttamalla yläreunassa olevaa Lisää ystäviä “+” -kuvaketta. Täällä näet luettelon kaikista ystävistä, jotka saatat tuntea tai joita haluat seurata. Etsi seuraavaksi poistamasi ystävä ja napauta lisäyspainiketta lisätäksesi sen ystäväluetteloosi.

löytää poistettuja ystäviä snapchatista

Varmista, että kirjoitat oikean käyttäjänimen, koska saatavilla on monen henkilön profiileja samalla nimellä.

2. Etsi Poistettu ystävä ystäväluettelosta

Avaa Snapchat ja napauta profiilikuvakettasi > Ystävät > Ystäväni. Täällä näet profiilit, joita seuraat, ja ne, jotka ovat seuranneet sinua. Etsi seuraavaksi poistamasi ystävä ja napauta Lisää-painiketta. Varmista, että tämä vaihtoehto toimii vain niille käyttäjille, jotka edelleen seuraavat sinua.

löytää poistettuja ystäviä snapchatista

Ihmettelet varmasti, kuinka yhteystieto, jonka olen poistanut seuraavasta luettelostani, näkyy ystäväluettelossani. No, yksi mielenkiintoinen tosiasia Snapchatista on, että poistamasi käyttäjät näkyvät edelleen ystäväluettelossasi lyhyen aikaa.

3. Etsi Snapcodella

Nopein tapa löytää poistettu yhteystieto Snapchatista on Snapcoden kautta. Voit tehdä sen seuraavasti:

  • Avaa Snapchat-sovellus.
  • Siirry profiiliisi ja etsi ”Lisää ystäviä” -osio.
  • Napauta haamukuvaketta.
  • Katso, onko Snapcode saatavilla galleriassasi.
  • Jos Snapcode on oikea, alusta skannaa koodin ja palauttaa kyseisen henkilön ystäväluetteloon.

Nämä olivat helpoimpia tapoja lisätä poistetut yhteystiedot takaisin ystäväsi luetteloon Snapchatissa.