Skip to content

Kuinka löytää vanha Instagram-viesti suodattamalla se päivämäärän mukaan – iOS ja Android

4 de maaliskuu de 2022
telefono aplicacion instagram publicacion 18584

Instagram-sovellus, joka tunnetaan yleensä nimellä IG tai myös Insta, on Yhdysvalloista peräisin oleva sosiaalinen verkosto, joka kuuluu tällä hetkellä Metalle. Sen päätehtävä tai tavoite on antaa käyttäjilleen mahdollisuus luoda profiili, jossa voit jakaa seuraajillesi joko valokuvia tai videoita, joissa on mahdollisuus lisätä erilaisia ​​suodattimia, kehyksiä tai tehosteita. Tämän sosiaalisen verkoston julkaisusta lähtien aiheuttaman vaikutuksen ansiosta sitä pidetään valokuvauskategorian suosituimpana.

Tämän verkkoalustan ja sovelluksen käyttäjillä on myös muita toimintoja, joiden avulla he voivat olla vuorovaikutuksessa sen kanssa, kuten tarinoiden julkaiseminen ja viestiosio. On yleistä, että profiilissa, jossa on paljon julkaisuja, se on käyttäjille hieman tylsää löytää vanha viesti Siksi hyvä temppu on etsiä se suodattamalla se päivämäärän mukaan. Seuraavaksi tapa tehdä se joko iOS- tai Android-laitteesta.

Kuinka nähdä vanhojen viestieni historia Instagramissa?

Instagram-nimellä tunnettu sosiaalinen verkosto on julkaisustaan ​​lähtien tehnyt selväksi, että sen päätehtävä on antaa käyttäjilleen mahdollisuus jakaa julkaisuja. Olipa kyse valokuvista tai videoista, molemmilla vaihtoehdoilla on mahdollisuus lisätä suodattimia, tehosteita tai kehyksiä käyttäjille ennen julkaisua. Instagram pyrkii varmistamaan, että sen käyttäjillä on tarvittavat työkalut julkaisuja tehdessään, koska he voivat löytää vaihtoehtoja, kuten kuvatekstin, sijainnin tai muiden henkilöiden merkitsemisen.

Ne, joilla on tili Instagram-alustalla, joka on ollut aktiivinen pitkään, hyödyntäen sen erilaisia ​​työkaluja ja toimintoja jakaessaan elämäänsä julkaisujen kautta joko pääsyötteestäsi tai tarinoiden kautta joiden kesto on 24 tuntia. Nämä käyttäjät, jotka ovat tehneet profiilissaan julkaisuja pitkään, kun he haluavat etsiä ja löytää vanhan julkaisun, heillä on erittäin ikävä tehtävä, elleivät he tiedä työtä helpottavaa menetelmää.

Siksi, jotta kun etsit vanhaa julkaisua Instagram-profiilista, ja sen löytäminen ei ole niin vaikeaa, on erilaisia ​​menetelmiä siitä voi olla hyötyä. Pääsyötteen viestien kohdalla ainoa tapa saada ne on selata profiilia alaspäin, kunnes löydät etsimäsi. Toisaalta jaettujen tarinoiden tapauksessa on mahdollista löytää tiedosto, joka sisältää historian aiemmista Instagram-profiilissa tehdyistä postauksista.

Arkistoi vanhat viestini

Erittäin tehokas tapa tehdä pääsyötteestäsi houkuttelevampi uusille seuraajille on jättää vanhat ja tylsät viestit taakse. Nämä ovat kuitenkin yleensä hyviä muistoja niille, jotka ne julkaisivat, joten paras vaihtoehto on opetella arkistoida kaikki vanhat viestit. Kun arkistoi viestiä, tässä tapauksessa vanhimpia (se voi olla haluamasi viesti), käyttäjällä on mahdollisuus Siirry arkistoitujen julkaisujen osioonja sieltä löydät vanhat viestisi.

arkistoi postaukset instagramissa

Sinun ei tarvitse ikävästi etsiä koko profiilisyötteestäsi löytääksesi ne, tämän lisäksi saat jätä vain parhaiten sopivat viestit mitä haluat jakaa seuraajiesi kanssa. Vanhan julkaisun arkistointi on yksinkertaista, sinun tarvitsee vain mennä arkistoitavan julkaisun kohdalle, klikata sen oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä nähdäksesi vaihtoehdot ja klikata arkistointivaihtoehtoa.

Poista vanhat viestini

Radikaalimpi tapa tehdä Instagramista houkuttelevampi uusille Instagram-seuraajille on poistaa vanhoja ja vastaavia kuvia ja videoita, jotka saattavat näyttää tylsiltä eivätkä välitä sitä, mitä käyttäjä sillä hetkellä haluaa. On kuitenkin hyvä huomioida, että kun poistat vanhoja viestejä profiilista, ne eivät mene arkistoon, jossa ne voidaan palauttaa, eli ne poistetaan pysyvästi.

Tässä tapauksessa ennen tämän vaihtoehdon tekemistä on parasta harkita tarkkaan, jos et halua arkistoida julkaisuja ja säilyttää muistoja ilman, että kukaan näkee niitä. Tai jos todella haluat poista instagram-viesti. Jos näin on, se on yksinkertaista, koska sinun tarvitsee vain mennä poistettavan julkaisun kohdalle, napsauttaa kolmea pistettä sen oikeassa yläkulmassa nähdäksesi vaihtoehdot, ja napsauta poistovaihtoehtoa.

Kuinka suodatan vanhat Instagram-viestini päivämäärän mukaan?

Instagram-käyttäjille tilanne voi useaan otteeseen olla ikävä täytyy etsiä valokuvaa tai videota joka on lähetetty heidän profiiliinsa kauan sitten, vaikka he tietävät päivämäärän, jolloin se lähetettiin, he eivät osaa etsiä. Instagramissa on työkalu, jonka avulla voit tarkastella vanhoja viestejä päivämäärän mukaan järjestettyinä.

instagram-logo

Android-laitteella

Vanhojen julkaisujen osioon siirtyminen ja niiden suodattaminen päivämäärän mukaan Instagramissa on yksinkertaista, vaiheet ovat seuraavat. Siirry ensin Instagram-sovellukseen ja siirry profiiliin, napsauta siellä kolmea palkkia ja napsauta tiedostovaihtoehdostaniin näet osion aiemmin tehdyistä julkaisuista, liu’uttamalla oikealle näet saman osion, mutta järjestettynä kalenteriin päivämäärien mukaan, sieltä voit etsiä vanhan julkaisun tarkan päivämäärän ja saada sen.

iPhone-puhelimesta

Jos haluat saada iPhonesta Instagramin kalenteriosion, josta löydät vanhoja julkaisuja julkaisupäivän mukaan järjestettyinä, menettely on hyvin samanlainen kuin Androidissa. Syötä ensin sovellus, mene profiiliosioon ja napsauta kolmea palkkia oikeassa yläkulmassa nähdäksesi vaihtoehdot, napsauta tiedostovaihtoehtoa, siellä näet kolme kuvaketta, napsauta kalenterin kuvaketta ja siinä kaikki, löydät julkaisut niiden päivämäärän mukaan.