Skip to content

Kuinka lukea karttaa Minecraftissa tai aarrekarttaa

25 de elokuu de 2021
Aventuras en Minecraft

Ei ole epäilystäkään siitä, että kun etsimme Minecraftissa, löydämme monia asioita: temppeleitä, linnoituksia, igluja, monien muiden joukossa; josta voimme löytää upeita ja todella arvokkaita aarteita. Vaikka on totta, että löydämme ne itse, on olemassa paljon yksinkertaisempi tapa. Tänään näytämme sinulle kuinka lukea karttaa minecraftissa tai aarrekartassa.

Minecraftin karttojen avulla voimme tutkia ja matkustaa maailmaa paljon turvallisemmalla ja tarkemmalla tavalla sekä todella viihdyttävää seurata. Jos jatkat tämän artikkelin lukemista, vakuutamme sinulle, että sinusta tulee asiantuntijatutkija ja että voit mennä Minecraft -maailman ääriin ilman pelkoa.

Kuinka lukea karttaa Minecraftissa?

Minecraft tarjoaa meille paljon työkaluja jotka auttavat meitä ja tekevät matkastamme tutkimusmatkailijana paljon helpompaa.

Voimme esimerkiksi nauttia kompassista, jonka voit osoittaa taloa kohti, jotta et eksyisi; myös kuljetus ja erilaiset tavaroiden kuljettamistavat. Mutta monet ovat samaa mieltä siitä, että kartta on yksi hyödyllisimmistä esineistä tai kohteista, varsinkin jos se on aarrekartta.

Jotta voisimme aloittaa uuden seikkailun, meillä on oltava käsitys siitä, miten nämä kartat toimivat ja miten ne voidaan lukea tarkasti ja turvallisesti.

Siksi tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka voit saat kaiken irti Minecraftissa saatavilla oleviin karttoihin ja miten saavutat tavoitteesi olla tutkimusmatkailija. Mutta ensinnäkin sinun on tiedettävä, kuinka saada tai tehdä kartta kartoitustaulukon avulla.

Kuinka saada kartta tai aarrekartta Minecraftista?

Ennen kuin voit aloittaa kartan käytön pelissä, sinun on hankittava se enemmän kuin tarpeen. Yhteisen ja nykyisen kartan hankkiminen on hyvin yksinkertaista, koska voit helposti tehdä sen aseta kompassi piirtoalustan keskelleja ympäröi se paperilla. Kun olet tehnyt tämän, sinun tarvitsee vain lukea se ja voit jopa parantaa sitä hyödyllisellä kartoitustaulukolla.

Jos nyt haluat saada a aito aarrekartta, silloin tehtävä muuttuu hieman monimutkaiseksi. Nämä kartat antavat meille suoran oppaan haluamiimme aarteisiin tai monumentteihin, mikä tekee niistä yhden pelaajien halutuimmista työkaluista. Yksi tapa saada sellainen on käydä kauppaa kyläläisten ja erityisesti kartografien kanssa.

On totta, että kaikki kyläläiset, joilla on tämä ammatti, eivät salli meidän vaihtaa näitä karttoja, mutta jos olemme onnekkaita, voimme löytää sellaisen, jonka avulla voimme saada sen. Toinen tapa saada yksi näistä kartoista on löytää se haaksirikkojen arkkuista tai vedenalaisista raunioista. Tätä varten sinun on ensin hankittava valtameri, kuten on ilmeistä.

Karttojen lukemisen vaiheet

Kun meillä on yksi näistä hyödyllisistä kartoista, meidän on vain luettava se. Vaikka tämä saattaa kuulostaa monimutkaiselta henkilölle, joka ei ole koskaan tehnyt sitä, kartat ovat itse asiassa erittäin helppo lukea.

Ensinnäkin, jos haluamme lukea tavallisen kartan, meidän on ymmärrettävä, että se luodaan, kun pelaaja liikkuu ympäri maailmaa. Siksi Minecraftissa karttoja voidaan laajentaa tai suurentaa.

Lue aarteita lukemalla Minecraftin kartta

Jokainen pikseli vastaa osaa maailmasta, ja sieltä näet paikat tai rakennukset, jotka ovat siinä. Näissä korostuvat vain maailman merkittävimmät osat, esimerkiksi eniten tumma tai suuri. Samoin kartta näyttää, onko siellä vettä, joka on alle 15 korttelin syvä, näyttämällä sen vaaleansinisenä tumman sijasta.

Lisäksi meidät esitetään punaisena pisteenä samalla kartalla. Ja aarrekarttojen tapauksessa toiminta on sama, vain että nuoli näyttää meille jatkuvasti tie aarteelle, ja lopettaa sen.

Kehotamme sinua jatkamaan tämän upean työkalun oppimista lukea karttaa Minecraftissaja että onnistut saamaan kaiken irti suuresta seikkailustasi pelatessasi.