Skip to content

Kuinka luoda animoitu valokuva-albumi Power Pointissa?

6 de maaliskuu de 2022
logotipo powerpoit 18582

Nykymaailmassa on olemassa monenlaisia ​​ohjelmia, jotka helpottavat ihmisten päivittäistä elämää. Niiden avulla voidaan tehdä useita tärkeitä asioita, olipa kyseessä asiakirjojen kirjoittaminen, laskentataulukoiden tuottaminen kirjanpitohallinnon suorittamiseksi tai muissa tapauksissa, tuottaa dioja ja esityksiä. Jälkimmäinen voidaan tehdä oikein ja tarkasti PowerPoint-alustan kautta.

Tämä alusta mahdollistaa kuvien, tekstin ja jopa videoiden diojen toteuttamisen oikein ja tarkasti. Laadukas ja täydellinen koko. Kuitenkin kaikkien näiden asioiden suorittamiseksi ohjelma on löydettävä viralliselta PowerPointin lataussivulta. Toisaalta tämän artikkelin kautta tunnemme menetelmät luoda animoitu valokuva-albumi PowerPointin meille tarjoamilla ominaisuuksilla.

Kuinka luoda kansio, jossa on kuvia ja musiikkia, joita käytetään albumissani?

varten luoda kansion jokaiselle valokuvalle ja musiikkia, jonka haluamme olevan albumin sisällä diojen animaatiota varten, sinun ei tarvitse tehdä montaa vaihetta. Seuraa vain alla mainittuja tietoja:

 1. Ensinnäkin sinun on ladattava PowerPoint-ohjelma tai tässä tapauksessa Microsoft Office -paketti on oltava aktiivinen.
 2. Avaa myös PowerPoint-dia.
 3. Napsauta näytön yläreunassa, varsinkin työkalurivin kohdalla, ”Lisää” -vaihtoehtoa
 4. Napsauta sisällä ”Kuva”
 5. Siirry sitten kohtaan ”Luo valokuva-albumi”, jossa valitset kaikki valokuvat ja videot, jotka haluat sisällyttää albumiisi.
 6. Kun olet valinnut käytettävät valokuvat, napsauta ”Lisää”
 7. Kun kaikki valokuvat ovat valmiita, voit mukauttaa niitä mieleiseksesi PowerPoint-albumissa. Samalla tavalla voidaan muokata sijainnin ja järjestyksen teknisten yksityiskohtien lisäksi kirkkauden ja kontrastin vaikutuksia.
 8. Olet automaattisesti luonut kuvien albumin PowerPoint-dioihin.

Kuinka lisätä luodun kansion kuvat Power Point -valokuva-albumiini?

Alustan tarjoamista ominaisuuksista on tärkeää korostaa, että sen avulla voit muuntaa Wordin PowerPoint-esitykseksi ja tehdä siten dioista mukavampia ja laadukkaampia. Nyt varten lisää kuvat luodusta kansiosta Toimi PowerPointin albumissa seuraavasti:

 1. Anna ”Valokuva-albumi” -vaihtoehto
 2. Näyttöön tulee kuva, jossa voit valita valokuvat tietokoneeltasi, ja sieltä voit valita valokuvat, jotka haluat sisällyttää. Ensinnäkin sinun on valittava yksi painamalla ”Ctrl ja hiiren vasen painike” ja niin edelleen kaikkien muiden kanssa.
 3. Sen jälkeen napsautat ”Lisää” ja siinä kaikki.

Kuinka voin muuttaa kuvieni järjestystä tai sijaintia valokuva-albumissa?

Jos haluat muuttaa järjestystä, jossa PowerPoint-albumiin lisätyt valokuvat ja videot löytyvät, voimme tehdä sen ilman suurempia ongelmia. Albumin sisällä on vaihtoehtoja, mutta tärkeimmät ovat ne, jotka mainitaan alla.

avaava powerpoint

Muuta kirkkautta tai kontrastia

Albumin yläosassa näkyvät tietyt mukautusvaihtoehdot. Yksi niistä on muuttaa valokuvien kirkkautta tai kontrastia, tämä voidaan tehdä niillä toimenpiteillä, joita alusta antaa käyttäjän muokata. Samoin voit myös aseta tehosteita valokuviinyleensä jo järjestelmässä ja jossa musta ja valkoinen värit erottuvat.

Automaattinen muutos, jonka PowerPoint-ohjelma asettaa työkaluihinsa, ei tee suuria muutoksia. Se voi tarjota paremman valaistuksen, jotta valokuvat ovat laadukkaampia, kun niitä järjestetään esityksen sisällä.

Valokuvien taustan muuttaminen

Toinen sovelluksessa sallituista vaihtoehdoista on mahdollisuus muuttaa kuvien taustaa lisätty PowerPoint-albumiin. Tämä vaihtoehto, samalla tavalla kuin edellinen, sijaitsee työkalupalkin yläosassa. Säädettävät taustat ovat yksivärisiä, tai jos on, muunna tausta PNG-muotoon.

Mitä pitäisi tehdä animaatiotehosteen lisäämiseksi valokuva-albumiin?

Nyt varten lisää animaatioita albumeihimme PowerPointissa luodut valokuvat voidaan tehdä lisäämällä esitykseen hyperlinkkejä tai käyttämällä seuraavia ominaisuuksia:

 1. Sinun on valittava ensimmäinen albumin kuvista.
 2. Napsauta työkalupalkissa olevaa ”Animaatio” -vaihtoehtoa.
 3. Erilaisia ​​animoituja tehosteita tulee näkyviin, sinun on valittava haluamasi.
 4. Kun olet valinnut, syötät ”tehosteasetukset” ja valitset valitun animaation suunnan.
 5. Myöhemmin valitset toisen kuvan, johon haluat animoida ja niin edelleen kunkin muiden kanssa. Tämä niin, että muokkaat animaatiota kaikille samalle tai eri animaatiolle.
 6. Voit testata animaatiota napsauttamalla näytön alareunaa, jossa on ”esitysnäkymä” -vaihtoehto.

kappaleen lisääminen powerpointilla tehtyyn albumiin

Kuinka lisätä kappale Power Pointissa tehtyyn valokuva-albumiin?

Aivan kuten dioja voidaan lisätä PowerPointiin toisesta esityksestä, jossa luomme, ne voivat myös olla laita kappaleita niiden sisään. Tätä varten tehdään seuraava:

 1. PowerPointissa luodusta valokuva-albumista sinun täytyy valita valokuvat ja samalla tavalla sinulla on jo kappale, jonka haluat toistaa.
 2. Napsauta ”Lisää” -vaihtoehtoa ja lisää ”ääni” -vaihtoehto ja valitse tiedostoselaimesta musiikki, joka lisätään niihin.