Skip to content

Kuinka luoda digitaalinen kurssi iSpring Suitin avulla PowerPointissa? – Opeta verkossa

26 de huhtikuu de 2022
conferencia video 18711

iSpring Suit on a erikoistyökalu verkkokurssien luomiseen. Tämä ohjelma toimii tukena PowerPointin kanssa. Sen avulla voimme luoda kokonaisia ​​WordPress-kurssien tyylisiä kursseja ja interaktiivisia verkkoesityksiä. Voimme myös tuottaa kyselylomakkeita tai sisältöä. Koska tämä ohjelma tarjoaa suuria mahdollisuuksia nähdä, miten se tehdään, opetamme sinua käyttämään sitä.

Kuinka ladata ja asentaa iSpring Suit?

iSpring Suit -ohjelman lataus- ja asennusprosessi on hyvin yksinkertainen. Sinun on vain otettava huomioon, perustuuko saatavilla oleva versio Windowsiin vai Maciin, jotta yhteensopivuusongelmia ei tule.

Macissa

Jos haluamme ladata Mac-version, meidän on siirryttävä iSpring Suiten pääverkkoon, valittava MAC-logo ja viimeistelemme sovelluksen asennuksen.

Windowsista

Aivan kuten Macissa, siirrymme pääsivustolle, mutta tällä kertaa valitsemalla Windows-logon. Latauksen jälkeen jatkamme ohjelman asentamista tietokoneellemme.

Kuinka luoda verkkokurssi iSpringin avulla?

Kyllä, haluat luoda luokan, sinun on napsautettava yksityiskohtaista painiketta iSpring-ohjelmaan siirtymisen jälkeen.

Siinä tapauksessa, että saamme luomalla kyselylomakkeen, voimme tuottaa kokeita tai kyselyitä. Valitsemalla yhden näistä vaihtoehdoista voit valita jopa 14 kysymystyyppiä. Nyt on tarkoituksenmukaista sisällyttää vastaus kyselyymme. Kun se on lisätty, tallennamme kysymykset, päättyen kysymys- ja vastausprosessiin.

Näyttötilassa voimme määrittää dian sellaiseksi kuin se tapahtuu missä tahansa PowerPoint-esityksessä. Toisaalta lisää esteettisiä elementtejä, kuten taustoja tai kuvia, kaiken haluamamme sisällön lisäksi. Kun olet valmis, meidän on vain painettava, tallennettava ja palattava kurssille, jotta osa lisätään.

Samalla tavalla voimme myös luoda vuorovaikutusta iSpring-verkkosovelluksessa. Tällä ominaisuudella voimme lisätä tuon lisäarvon sisältöön ja joka ohjaa kurssin käyttäjää tiettyinä aikoina.

Samoin dynaaminen vuorovaikutuksena ovat usein simulaatioita. Meidän on vain lisättävä ne diaamme, ja sen avulla voimme luoda keskusteluja vaihtelevin tuloksin. Lisää sitten hahmot ja kohtaukset, jotka tapahtuvat. Lopuksi voimme linkittää eri vastaukset ketjukuvakkeen kautta vetämällä ne vastaaviin kohtauksiin.

PowerPointiin lisättyjen ominaisuuksien käyttäminen

Voimme tehdä sen myös luomalla uuden PowerPoint-esityksen käyttämällä sen ominaisuuksia ja siirtymällä sitten iSpring-valikkoon. Tee se myös uuden PowerPoint-näytteen avulla ja käytä sitten vaihtoehtoja. Prosessi on erittäin helppo, koska voimme tehdä esityksen PowerPointissa. Yleisesti tämä toimistotyökalu se on suosittu käytössä ja siksi sen ominaisuuksia ja vaihtoehtoja voidaan lisätä esitykseen.

Suoraan iSpring Suit -sovelluksessa

Kurssi on myös mahdollista luoda iSpring-sovelluksessa. Tämän verkkosovelluksen avulla voimme tuottaa erityyppistä sisältöä, kuten kyselylomakkeita, näyttötallenteita ja vuorovaikutuksia.

Sen lisäksi, on oma kirjasto esineistä, kuvakkeista ja taustoista jonka avulla voimme mukauttaa esityksiämme verkkosovelluksesta.

keväällä luotavaa sisältöä

Mitä uutta sisältöä on mahdollista tehdä iSpringillä?

Sovelluksella voimme suorittaa erilaisia ​​teemoja. Esimerkiksi tarinoiden, taustojen ja gallerioiden luominen. Meillä on laaja valikoima resursseja ja malleja, joita voimme soveltaa positiiviseen kaupunkiin nopeasti ja laadukkaammin.

Tässä tapauksessa ohjelma antaa meille mahdollisuuden upota itse tai YouTubesta tuotettuja videoita. On tärkeää, että jos kyseessä on maksullinen kurssi, voimme muokata audiovisuaalista materiaalia ilman tekijänoikeuksia, jotta vältytään ongelmilta jatkossa. Tietoa välitettäessä on myös mahdollista simuloida dialogeja ja rikastuttaa audiovisuaalista taidetta.

Yksi dynaamisimmista ominaisuuksista on arviointitila. Tämä voi tapahtua täyttämisen, kysymysten tai useiden valintojen kautta. Monissa tapauksissa vuorovaikutus on loistava tapa kannustaa kuuntelijaa säilyttämään tietoa.