Skip to content

Kuinka luoda freelance-tili Upworkissa? – Turvalliset maksut

17 de maaliskuu de 2022
logo upwork 18673

Upwork on täysin ilmainen alusta, joka toimii välittäjänä freelance-ammattilaisten yhdistäminen yrityksiin. Ne, jotka etsivät pätevää henkilöä projektien kehittämiseen. Jos olet itsenäinen työntekijä, tämä on yksi parhaista alustoista tarjota työtäsi freelancerina. Mutta tehdäksesi niin sinun on luotava Freelance-tili Upworkissa.

Kuinka rekisteröityä freelancerina Upwork-alustalla?

Jos haluat työskennellä freelancerina Upwork-alustalla, sinun on ensin tehtävä ilmoittaudu freelancerina. Käytä pääsähköpostiosoitettasi, ja sitten sinun on luotava freelance-profiilisi houkutellaksesi ensimmäiset asiakkaasi.

Luo tilini Upworkissa

 1. Tuli Upwork-alustan pääsivulle.
 2. Siirry alustan oikeaan yläkulmaan ja Napsauta ”Rekisteröidy” -painiketta.
 3. Sitten ”Hanki ilmainen tili” -kohdasta löydät nopeat rekisteröintivaihtoehdot, jotka ovat käytettävissä tilin luomiseen Upworkissa. ”Jatka Googlella” tai ”Jatka Applella”. Voit myös rekisteröityä syöttämällä sähköpostiosoitteesi.
 4. Jos valitset jotkin käytettävissä olevista pikarekisteröintivaihtoehdoista, voit linkittää Google- tai Apple-tilisi tiedot Upwork-tiliisi. Saadaksesi ilmoituksia sähköpostiisi
 5. Jos haluat rekisteröityä työsähköpostillasi, valitse ”Työsähköpostiosoite” ja kirjoita työsähköpostiosoitteesi. Sitten sinun täytyy klikata ”Jatka sähköpostilla”.
 6. ”Viimeistele ilmainen tilin luominen” -osiossa voit kirjoittaa henkilötietosi rekisteröityäksesi.
 7. Sinun tulee myös luoda riittävän vahva salasana kohdassa ”Luo salasana”.
 8. Valitse ”Maa”-ruudusta asuinmaasi.
 9. Sitten sinun on ilmoitettava, mitä haluat tehdä alustalla. Joko ”vuokraa projektiin” tai ”Työskentele freelancerina”.
 10. Luo käyttäjätunnuksesi kohtaan ”Käyttäjänimi”, joka on alias, jota käytät, jotta muut käyttäjät voivat tunnistaa itsensä.
 11. Valitse alareunassa olevat kaksi valintaruutua ”Viitataan Upworkin ilmoitussähköposteihin” ja ”Upworkin lakiehdot”.
 12. Lopuksi, napsauta ”Luo tilini” -painikettaja odota muutama sekunti, että kaikki tiedot latautuvat.

henkilö kirjoittaa valkoisella tietokoneella

Tee freelance-profiilini

 1. Siirry Upwork-verkkoalustalle.
 2. mene kohtaan ”Liity UpWorkiin freelancerina”ja napsauta sitten ”Jatka” -painiketta.
 3. ”Täytä profiilisi hakeaksesi” -osiossa sinun tulee napsauttaa ”Aloita profiilini” -painiketta. Aloita työprofiilin rakentaminen.
 4. Aloitusosiossa sinun on valittava, kuinka haluat ladata profiilisi. Joko linkittämällä se Linkedin-profiiliisi tai tekemällä se manuaalisesti.
 5. Luokka-osiossa sinun täytyy kerro mitä työtä teet. Valitse sopiva luokka ja alaluokka.
 6. Asiantuntija-kohdassa sinun tulee ilmoittaa taidot näytettävien luokkien mukaan tai voit kirjoittaa taitoosi liittyvät avainsanat.
 7. Sitten ’Asiantuntemustaso’ -kohdassa sinun on valittava kokemuksen taso sen mukaan, millaisen taidot hallitset ammatissasi.
 8. Sitten ’Koulutus’-osioon sinun on syötettävä laillisesti opiskellut tutkimus. Laitetaan oppilaitoksen nimi, opiskeluala ja hankittu arvo.
 9. Kohdassa ”Työllisyys” sinun on syötettävä todellinen kokemus, jota sinulla on ollut.
 10. ”Kieli”-osioon sinun on syötettävä hallitsemasi kielet ja taso.
 11. Sitten sinun täytyy syötä palveluistasi veloittava tuntihinta.
 12. Sitten sinun on ladattava kuva itsestäsi, mieluiten kasvoistasi.
 13. ”Sijainti”-osioon sinun on syötettävä asuinmaa sekä osoite ja kaupunki, jossa asut.
 14. Sitten sinun on syötettävä puhelinnumerosi.
 15. Napsauta lopuksi Esikatsele profiilia -painiketta nähdäksesi profiilisi esikatselun. Sitten Napsauta Lähetä profiili -painiketta julkaistaksesi profiilisi.

Kuinka valita sopivin maksutapa Upworkissa?

Upwork-alusta, kuten monet työpaikat, kuten Fiverr, tarjoaa erilaisia ​​maksutapoja. Upwork-alustalla on yhteensä 6 maksutapaa, mikä tekee siitä helppoa Tarjoa asiakkaillesi erilaisia ​​maksutapoja. Upworkin maksutapoja ovat suora talletus, paikallinen pankkisiirto, kansainvälinen pankkisiirto, Payoneer, Paypal ja Skrill.

Yleensä useimmat freelancerit valitsevat digitaalisen alustan veloittaakseen työstään Payoneer, Paypal ja Skrill. Koska näin asiakkaan on helpompi säästää kansainvälisten maksujen suorittamisen vaativalta työltä. Jos heidän asuinpaikkansa on eri kuin sinun.

kannettavaa tietokonetta käyttävä henkilö

Mitä hyötyä Upworkin maksusuojaohjelmasta on?

Upwork-alusta tarjoaa käyttäjilleen maksusuojaohjelman. mikä mahdollistaa monen asiakkaat voivat luottaa palveluihisi.

löytää uusia asiakkaita

Maksusuoja on suuri etu sekä asiakkaille että freelancereille tämän ohjelman ansiosta estää joidenkin osapuolten huijauksen. Joten potentiaaliset asiakkaasi tuntevat olonsa rajoittuneiksi, kun he haluavat palkata palveluitasi, ja tällä tavoin voit myös löytää uusia asiakkaita.

Hallitse kaikkia projekteja

Alustan avulla voit hallita kaikkia projekteja. Johtuen siitä, että maksusuoja luo turvatason maksujen käsittelyyn tunti- ja kiinteähintaisiin projekteihin. Näin sekä asiakas että sinä voit seurata projektin koko kehitystä.

Hanki maksut turvallisesti

Toinen etu, jonka voit saada, on turvalliset maksut. Joten asiakkaasi on talletettava varoja vakuus ennen työn aloittamista ja lähetä työ myöhempää hyväksyntää varten.

Kun olet lähettänyt työn, varat vapautetaan sinulle automaattisesti 14 päivän kuluttua lähetyksestä. Samana aikana asiakkaasi voi hyväksyä työn tai olla hyväksymättä sitä tai pyytää muutoksia. Mikäli asiakkaasi ei halua vapauttaa maksuja, voit tehdä riidan Upworkin laillisten ehtojen mukaisesti.