Skip to content

Kuinka luoda lomake Exceliin tietojen syöttämiseksi? (Esimerkki)

15 de kesäkuu de 2021
crear formulario de

Lomakkeen luominen Exceliin tietojen syöttämiseksi helpottaa kokonaisten tietorivien näyttämistä tai kirjoittamista paljon helpommin. Itään se on hyvin käytännöllinen tapa täyttää taulukon tai aikavälin rivit tiedoilla.

Periaatteessa se huolehtii kaikkien sarakkeiden näyttämisestä, jotta rivin tietoja voidaan tarkastella samanaikaisesti ja samalla tavalla.

Tämä ohjelma menee pidemmälle kuin vain luoda helposti laskentataulukoita Microsoft Excelissä vuokrahintojen laskemiseksi. Siinä on melkein loputtomia vaihtoehtoja, joissa se sisältää tämän opetusohjelman lähtökohdan.

Jos sinulla on tällainen taulukot tai alueet ja ei tiedetä, miten tehdä, jotta kaikilla olisi pääsy visuaalisesti, tuomme sen vaihe vaiheelta.

Kuinka luoda muoto Exceliin tietojen syöttämiseksi?

Täysin välttämätön vaihe ennen luomisen aloittamista lomakkeet Excel for data, se koostuu vastaavien tunnisteiden syöttämisestä jokaiselle sarakkeelle. Pian pystyt käyttämään uutta tietämystäsi luomaan tietolomakkeen verkkosivulle Excelissä.

Näiden pitäisi mennä niiden päälle, eikä niitä pitäisi unohtaa etiketti ei yhtään taulukon tai alueen sisällä. Tällä tavoin Excel käyttää näitä tunnisteita huolehtiessaan uusien kenttien luomisesta kyseisessä muodossa.

Mitä tulee työkalun luomiseen sellaisenaan, siellä on kaksi riviä, ensimmäisessä täytyy mennä tarrat, joista tulee kenttien nimet.

Jälkimmäisiä ovat esimerkiksi: nimi, sukunimi, ikä, katu, kaupunki, osavaltio tai mikä tahansa muu asiaankuuluvaksi tai välttämättömäksi katsottu.

Vaikka toisessa, Tyhjät. Koska menevät Excel-tiedot, jotka on kirjoitettu mainitun lomakkeen eri kenttiin.

On huomattava, että tietolomakkeita ei voida käyttää kaavan muokkaamiseen, lisäämiseen tai poistamiseen.

Vaihe vaiheelta: Luo lomakkeet Excel for data -palveluun

Ensinnäkin sinun on avattava Excel-työkalu ja valittava sitten välilehti numero kuusi, nimeltään ”Tiedot”Tässä osio”Data-työkalut”, Ja tässä samassa osiossa vaihtoehto”Lomake”Voit luoda aivan uuden.

Seuraava vaihe on kirjoittaa vastaavat tiedot, kuten edellä on jo selitetty, tarrat ja kaikki siihen liittyvät. Kuten on nähty, luoda uusi muoto Se on yksinkertainen tehtävä, sinun täytyy vain olla selvillä tarvitsemastasi aloista ja olla valmis sijoittamaan vähän aikaa.

Luo lomake ActiveX-komponentteilla

Tämäntyyppinen lomake tukee esittely ja visualisointi samasta ruudukosta saatavien tietojen sekä näiden validoinnin.

Yksi eduista on, että ActiveX-komponentit sallivat vuorovaikutus solutiedon kanssa ilman tarvetta käyttää VBA-koodia (jota monet eivät tiedä miten käyttää). Lisäksi niillä on monenlaisia ​​ominaisuuksia, joiden avulla ne voidaan yksilöidä sekä käyttäytymiseltä että ulkonäöltään.

Miten teet sen?

Ennen kuin voit luoda lomakkeita Exceliin sisällönhallinnan sisältäville tiedoille, sinulla on oltava Aikataulu näkyy valikossa.

laittaa muoto

  • Jos ei, siirry painikkeeseen ”Tiedosto”Ylävalikosta. Tässä viimeiselle välilehdelle ”Valinnat”, Uusi ikkuna avautuu.
  • Etsi tässä ja napsauta ”Muokkaa valintanauhaa”, lisää ”Kehittäjä” -välilehti ja paina ”Hyväksyä”Muutosten tallentaminen.
  • Etsi nyt päänäytöltä uusi välilehti ”Ohjelmoija” ja paina ”Ohjaimet” -osiossa ”Lisää”.
  • Viimeinen vaihe sen määrittämiseksi on valita ja sijoittaa ActiveX-komponentit, jotka haluat lisätä kyseiseen lomakkeeseen.
  • Jo sen jälkeen luonut lomakkeen Minkä tahansa vaihtoehdon avulla olet valmis täyttämään määritetyt kentät, joko sama henkilö tai kolmannet osapuolet.