Skip to content

Kuinka majakka toimii Minecraftissa – Kaikki majakan käyttötarkoitukset Minecraftissa

26 de elokuu de 2021
minecraft usos del faro

Kun päätät ladata ja asentaa Minecraftin tietokoneellesi, sinun pitäisi tietää sen toiminnot. Tästä syystä opetamme sinulle kuinka majakka toimii Minecraftissa – Kaikki majakan käyttötarkoitukset Minecraftissa. Epäilemättä jotain erittäin hyödyllistä kaikille tämän suositun videopelin käyttäjille.

Majakat Minecraftissa

Majakan rakentaminen on toteutettavissa oleva prosessi, joka tarjoaa meille monia etuja. Totuus on, että Minecraft -ajovaloille on ominaista tarjota paljon enemmän kuin kuvittelisi.

Jos haluat oppia majakoiden toiminnasta Minecraftissa, suosittelemme lukemaan seuraavan oppaan, jotta voit hyödyntää näitä elementtejä paremmin.

Kuinka majakka toimii Minecraftissa – Kaikki majakan käyttötarkoitukset Minecraftissa

Aivan kuten voimme rakentaa puusillan tai tehdä tuulimyllyn Minecraftissa, voimme rakentaa majakan sen jälkeen Hanki Obsidian, Crystal ja Underworld Star tappamalla Wither.

Rakentamista varten sinun on määritettävä ainesosat seuraavasti käsityöpöydällä, kolme obsidiaanilohkoa kolmessa alemmassa asennossa, keskilohkoon sijoitat alamaailman tähden ja loput tilat on täytettävä kristallilla.

Käyttämällä edellistä yhdistelmää saat majakan, jota voit käyttää milloin tahansa. Silti tiettyjä tekijöitä on otettava huomioon, koska Minecraft ne tarjoavat erittäin mielenkiintoisia etuja.

Minecraftin majakkatoiminnot – kaikki niiden käyttötarkoitukset

Kuten tosielämän majakat, Minecraft -majakat toimivat oppaana etsi meidät kartalta. Nämä ajovalot lähettävät valon, joka saavuttaa Minecraftin korkeimman lohkon, mikä tarkoittaa toisin sanoen, että voimme nähdä ne suhteellisen helposti suurilla etäisyyksillä.

Sen lisäksi, että tarjoamme ohjausta kaukana ollessaan, majakat pystyvät tarjoamaan tiettyjä erityisiä kykyjä, kykyjä, jotka toimivat majakamme arvon mukaan. Nämä taidot ovat:

  • Nopeus: Kuten nimestä voi päätellä, tämä kyky lisää hahmosi liikenopeutta (älä sekoita tätä suorituskykyyn). Vaikka voit myös parantaa suorituskykyä Minecraftissa, jos muutat videopeliasetuksia.
  • Nopeus: nopeus liittyy nopeuteen, jolla hahmosi pystyy pilkomaan pelin eri elementtejä.
  • Kestävyys: Tämä kyky lisää panssarisi vastusta ja tekee siitä enemmän vahinkoa.
  • Hypätä: Kuten nimestä voi päätellä, tällä kyvyllä pystyt hyppäämään korkeammalle.
  • Vahvuus: voima kykenee lisäämään lähitaisteluvahinkoja taisteluissamme.
  • Regenerointi: Tämä voima on toissijainen ja palvelee juuri luonteenne terveyttä.

Käynnissä minecraftissa

Majakan perusta ja sen laajuus Minecraftissa

Sinun on pidettävä mielessä, että ajovalot toimivat vain tietyllä alustalla, tämä jalusta voi olla valmistettu seuraavista materiaaleista: rauta, kulta, smaragdi tai timantti. Ajovaloille puolestaan ​​on ominaista, että ne voidaan asettaa eri tasoille (yhteensä 4):

  • Ensimmäinen taso: ensimmäinen taso koostuu 3 × 3 lohkosta, tällä tasolla on enintään 20 lohkoa.
  • Toinen taso: toinen taso koostuu 5 × 5 lohkosta ja sen kokonaisalue on 30 lohkoa.
  • Kolmas taso: tällä tasolla on 7 x 7 lohkoa ja sen kokonaisalue on 40 lohkoa.
  • Neljäs taso: viimeinen taso, koostuu 9 × 9 lohkosta ja yhteensä 50 lohkosta.

Jos haluat käyttää neljännen tason majakkaa, sinun on rakennettava tasot pyramidin muotoon eli siirryttävä neljänneltä tasolta kolmannelle tasolle toiselle tasolle ja lopulta ensimmäiselle tasolle, jokaisen pohjan sijoittaminen kuten aiemmin mainitsimme.

Käyttämällä kaikkia tasoja voit käyttää kaikkia valtuuksia edellä mainittu, voit joka tapauksessa käyttää vain yhtä kerrallaan. Nämä voimat voidaan ottaa käyttöön suoraan majakasta, sinun on vain lähestyttävä ja aktivoitava mekanismi.

Muista joka tapauksessa, että jokaisesta tehosta on maksettava, voit maksaa timantilla, smaragdilla, kullalla tai raudalla. Jos haluat käyttää kahta voimaa (toissijainen regenerointi), majakka on oltava nelitasoisessa pyramidissa.