Skip to content

Kuinka monta kertaa toimintojen peruutus voidaan muuttaa 3D Studio Maxissa

1 de syyskuu de 2021
texto verde 3d 11419

Monien ammattilaisten kehittämän tietotekniikan ansiosta viime vuosina olemme saaneet nauttia suurista eduista monilla elämämme aloilla, kuten erilaisten kuvia eri mitoissa.

Yrityksesi kannattava työ, joka tekee jonkinlaista kuva -animaatiota luodakseen erityyppistä sisältöä, ja sieltä on luotu ohjelmia, kuten 3D Studio Max, tämän tyyppisten projektien helpottamiseksi.

Nämä järjestelmät, ohjelmia tai sovelluksia Ne auttavat meitä saavuttamaan nämä tavoitteet, mutta jotka eivät puolestaan ​​välttämättä vaadi laajaa tietämystä alalta.

Sinun tarvitsee vain osata käsitellä kannettavaa tietokonettasi, joten nauti näistä ohjelmista ja sovelluksista Internetistä ilmaiseksi matkapuhelimellasi.

Samoin, kuten Instagram -pikavalokuva -albumi, sekä yksinkertaiset ohjelmat esineiden luomiseen, muokkaamiseen, tuottamiseen, kuten Paint, ja muut, jotka mahdollistavat luoda tekstiä kolmessa ulottuvuudessa.

Mikä on 3D Studio Max?

Se on alun perin Yost -konsernin luoma ohjelma, joka lanseerattiin markkinoille vuonna 1990, myöhemmin sen on kehittänyt Autodesk, yritys, joka on 2D- ja 3D -suunnittelu infrastruktuurien, viihdemedioiden valmistukseen, rakentaminen langattomasti.

3D Studio Maxin avulla voit luoda kolmiulotteisia tekstejä, muokata, antaa liikkumista ja valaistusta esineille, jotka on luotu työkaluilla, joita se mahdollistaa myöhempää käyttöä varten aiemmin luoduissa elokuvissa.

Sekä rakennusten, kuten rakennusten, rakentamisessa, veistosten ja muiden luovien muotojen valmistuksessa tai jopa katsojien koon muuttamisessa 3D Studio Maxissa.

Mutta yleensä tapahtuu, että olen jo luomassa näyttämöäni, mutta valitsemani väri ei ole oikea ja minun on muutettava se. Miten voin peruuttaa tällaisen toiminnan? tai lyhyesti sanottuna, kuinka voin kumota niin monta kertaa kuin haluan muuttaa jotakin 3D Studion toimintoa? Seuraavaksi selitämme askel askeleelta, mitä sinun pitäisi tehdä.

Toimintojen peruutuskertojen määrän muuttaminen 3D Studio Maxissa

Kun ymmärrämme, että olemme tehneet huonon toiminnon objektin luomisen kehittämisessä, hälytys soi juuri ajatuksissamme ja muistamme heti CtrL + z -vaihtoehdon kumota tällainen toiminto.

Tällaisella vaihtoehdolla on kuitenkin rajoitus, koska toimintojen kumoamiskertojen lukumäärä ei ole loputon, se sallii sen vain 40 kertaa, nyt seuraamme seuraavia vaiheita kumota 3D Studio Maxin toiminnot.

studio max -kuvan yksityiskohtia voidaan muuttaa

Vaihe 1

Siirry valikkoriville ”Mukauta” ja valitse valikon lopussa ”Asetukset” ja odota, kunnes tämä vaihtoehto tulee näkyviin.

Vaihe 2

”Asetukset” -ikkuna avautuu, etsi sieltä ”Yleiset” -välilehti ja sitten ”Kohtauksen peruutus”, tämä viimeinen toiminto on se, jonka avulla voit muuttaa haluamiesi kertojen määrää kumota väärät teotAseta siis haluamasi summa.

Muista aina, että sinun ei pitäisi lisätä lukumäärääsi liikaa, koska RAM -muisti tarvitsee myös tallennustilaa tekemiesi muutosten tallennustoimintojen suorittamiseksi ja virheellisten toimintojen palauttamiseksi.

Vaihe 3

Valitse lopuksi “OK”, mikä osoittaa ohjelmalle, että hyväksyt tehdyt muutokset, joten ne tallennetaan.

Nyt huomasit, että mitään komplikaatioita ei ollut, sinun on vain ehdotettava sitä ja noudatettava sinulle näytettyjä vaiheita, ja voit nyt tehdä kumoamisvaihtoehdon niin monta kertaa kuin haluat CtrL + z: n avulla ilman rajoituksia, ja kaikki kiitos työkaluja, joihin voit luottaa 3D Studion kautta.