Skip to content

Kuinka monta Mercadona -supermarketia on Espanjassa ja kuinka monta työntekijää sillä on?

24 de elokuu de 2021
mercadona supermercado espana 11045

Sen perustamisesta lähtien Mercadona ei ole koskaan lakannut kasvamasta, toisin sanoen se on aina ollut jatkuvassa kasvussa saavuttaakseen aina lisää taloja, laajentaakseen aluettaan ja saadakseen voittoa kaikesta tästä.

Koska se on supermarket -ketju suurin jakelu Espanjassa25,6%: ssa voimme kuvitella voitot ja investoinnit, jotka he ovat joutuneet saavuttamaan siihen pisteeseen, jossa ne ovat tänään.

Mercadona on esimerkki supermarkettiketjusta, koska se on erittäin onnistunut erittäin hyvästä yritysmallistaan. Se perustuu asiakastyytyväisyyteen ja myös työntekijöiden tyytyväisyyteen, aina kuunnellen heidän tarpeitaan, niin että sen työntekijöillä on korkein palkka supermarketketjussa.

Tällä hetkellä Mercadona on alkanut laajentua kansainvälisesti, tehden supermarketteja Portugalissa, mikä saa meidät ajattelemaan, että ne ovat pian monissa muissa maissa.

Yritys liikevaihto oli viime vuonna 630 miljoonaa euroa, ilmoittaa tästä puheenjohtajalleen. Melko suuri summa, joka auttaa heitä investoimaan tulevaisuuteen.

Kuinka monta supermarkettia on Espanjassa?

Kuluttajat ovat tulossa pisteeseen, jossa kaikki ostokset tehdään vain Mercadonassa, johtamaan Mercadonaa rakentamaan yli 1600 laitosta tavoittaa kaikki asiakkaasi. Siksi Mercadona on Espanjan johtava markkinaketju. Kaikella tällä on erittäin hyvä strateginen suunnittelu, minkä vuoksi niillä voi olla niin monta haaraa.

Mercadonan on oltava roolimalli kaikille niille, jotka haluavat avata tämäntyyppisen liiketoiminnan tavoitteilla, toivolla ja positiivisuudella, ja monen vuoden työn jälkeen he ovat saavuttaneet sen, mitä he olivat alun perin ehdottaneet.

Uskotaan, että pian teen ne alkavat laajentua paljon enemmän koko Espanjan alueellaToistaiseksi heillä on kuitenkin aiemmin mainittujen tilojen määrä.

Mercadonalla on useita aktiivisia osakkeita Presidentin hallinnoimat 999 toimintaa Juan Roig. Siksi he joutuvat maksamaan suuren määrän veroja.

Kuinka monta työntekijää Mercadonalla on?

Työntekijöiden kehityskäyrä on kasvanut uskomattomasti, enemmän kuin mikään vuosina 2012–2019, ja työntekijöiden määrä saavutti sen pinnan, jossa avoimia työpaikkoja ei enää ollut.

Tällä hetkellä Mercadona sitä hallinnoi 90 000 aktiivista työntekijää, taitava ja innostunut. Tämä johtuu siitä, että Mercadona ajattelee heitä ja heille maksetaan niin kuin pitäisi. Suosittelemme, edistämme ja autamme niitä, jotka sitä tarvitsevat. Tämä johtaa paljon tarkempiin päätöksiin oikean toiminnan kannalta.

Mercadona käsittelee numeroita, jotka eivät ole kovin tavallisia, toisin sanoen ei ole normaalia nähdä yrityksen niin hyvin organisoitua ja niin paljon työntekijöitä. Nämä ihmiset ovat vastuussa sivukonttoreiden fyysisen inventaarion laskemisesta.

Mercadona -kori

Miten Mercadonaa hallitaan verkossa?

Mercadona synnytyksen alussa hän päättää avata verkkosivustonsaTämä oli historiallinen suuntaus, koska juuri luodulla sivulla oli paljon kysyntää, mikä muodosti virheen niin monien tilausten vuoksi, että jotkut viivästyivät, minkä vuoksi espanjalaiset puhuivat huonosti brändistä, mutta ennemmin tai myöhemmin heidän tuotteestaan tilaus, tietysti tämä virhe ratkaistiin nopeasti muutamassa viikossa.

Mercadona nopeutti verkkosivuston luomista asiakkaidensa tarpeisiin Ruoan ostamisesta lähtien Mercadona muuttui espanjalaisille muutakin kuin supermarketiksi, joillekin se oli jopa heidän apunsa, koska heidän ei tarvinnut mennä ulos.

Tällä hetkellä asiakas voi mennä fyysiseen kauppaan milloin tahansa ja verkkokauppaan silloin, kun hän haluaa, että ihmisillä on valta sanoa mitä he haluavat tehdä, kumpi vaihtoehto on sinulle mukavampi.

Lopuksi on tärkeää huomata, että Mercadona on yksi supermarketeista, josta voimme aina saada kaikenlaisia ​​tuotteita, auttaen ja hyödyttäen aina kaikkia asiakkaitaan. On erittäin merkityksellistä nähdä yrityksen muutos vuosien varrella myös nähdä, kuinka voit tällä hetkellä tarjota asiakkaalle niin paljon asioita.