Skip to content

Kuinka monta Walmart -myymälää Guatemalassa on ja missä ne sijaitsevat? Kuinka pääsen heidän luokseen

25 de elokuu de 2021
walmart 12468

WalmartSe on kauppaketju, joka syntyi Yhdysvalloissa; Monet ajattelevat, että tätä myymälää jaetaan vain kyseisessä maassa, mutta näin ei ole, tämä suurten myymälöiden ketju on jaettu myös useisiin Keski -Amerikan maihin.

Pitäisi mainita että Guatemala sillä on suuri valikoima näitä kauppoja; Monet sen asukkaista eivät tiedä paikkoja, joissa he ovat tai mikä on se, joka sijaitsee lähempänä kotiaan; Tästä syystä mainitsemme kaikki kaupat ja niiden sijainnin, jotta voit käydä niissä mahdollisimman pian.

Walmart Guatemala

Tällä myymälällä on erittäin pitkä historia, joka on yksi niistä suurempia yrityksiä ja tunnetuimpia maailmassa; Se muuttui vain Yhdysvalloista osaksi muita maita; Tämä kauppaketju on erittäin tärkeä, koska se tarjoaa suuren valikoiman tuotteita ja tarjouksia, joiden avulla voit ostaa kaiken tarvitsemasi.

Tällä kauppaketjulla on neljä muotoa kaupoissa Keski -Amerikassa, jotka ovat: Alennukset (Family Pantry ja Palí), Supermarketit (Paiz, Don Juan’s Pantry, La Union ja Masxmenos), Bodegas (Maxi Despena ja Maxi Palí), lopulta tämä Supercenter (Walmart). Tällä erilaisilla muodoilla he onnistuvat tavoittamaan enemmän yhteisöjä.

Päävisio maassa on: Saavuttaakseen panoksensa parantaakseen kaikkien Meksikon ja koko Keski -Amerikan perheiden elämänlaatua tarjoamalla asiakkailleen ja kumppaneilleen parhaat tavarat, erinomaista palvelua ja kohtuulliset hinnat koko väestölle, toisaalta heillä on asiakaspalvelujärjestelmää sosiaalisten verkostojensa kautta.

Lisäksi, Luo työpaikkoja Osallistuakseen yhteisön kehitykseen se edistää liikekumppaneiden kasvua, tarjoaa kilpailukykyiset palkat, edut ja kaikenlaisia ​​muita mahdollisuuksia.

Kuinka monta Walmart Guatemalan kauppaa on ja missä ne sijaitsevat?

Kauppojen määrä ”Walmart Guatemalasta” olemassa olevia tuotteita on: 10, kun taas ”Pantry family”, ”Paiz” ja ”Maxi pantry” myymälöitä on: 22. Voit tehdä ostoksesi valitsemalla haluamasi myymälän.

The tiettyihin paikkoihin, jossa Walmart-myymälät sijaitsevat, ovat seuraavat: “Walmart Atanasio” (Diagonal 3 17-07) calzada Atanasio tzul, vyöhyke 12 calzada-kadun 177–18 välillä), “Walmart Álamos” (0 avenue 0-68 Beautiful Villa) , 1 vyöhyke 7 San Miguel Petapa), ”Walmart del norte” (valtatie Atlantille, vyöhyke 17, Los Álamos -ostoskeskus), ”Walmart Mixco” (km 13,8 Roosevelt -tievyöhyke 3 Mixco Guatemala).

Sitten He ovat myös: ”Walmart Roosevelt” (Calzada Roosevelt 26-29, vyöhyke 11), ”Walmart Xela” (Av.Américas Pradera -kauppakeskus, vyöhyke 3 Quetzaltenango), ”Walmart Bosques de San Nicoles” (41AV, 3-10 vyöhyke 4 keskustasta) San Nicolásin kaupalliset metsät), ”Walmart Puerta Parada” (km, 15,5 El Salvadorin valtatie), “Walmart Próceres” (10 katu 26-21, Arkadia-ostoskeskus) ja “Walmart Villa nueva” (km 17,5 Carretera al rauhallinen) .

Muut Walmart -myymälät ovat: ”Perheen ruokakomero” (Av. Petapa 9-02, zona12), (Calle 12-61, co.5, Samayoa Zona 7), (4a, calle 20-12, zona 6) ”Las Tiendas Paiz”: (20 calle 25-85 zona 10), (telalle menevän bussipysäkin edessä), (6. av. 0-60 vyöhyke 4, kaupallinen katu), “Maxi-ruokakomero” (Calzada Roosevelt ja 37 avenue) (Calle 7,13-94, tie Amatitlániin).

Miten pääsen Walmart -kauppoihin?

On olemassa useita tapoja selvittää, mikä on lähin Walmart -myymäläsi ja miten sinne pääsee, mitä sinä Suosittelemme Toimi seuraavasti: Jos menet taksilla, voit pyytää häntä viemään sinut lähimpään Walmartiin tai antamaan hänelle jonkin yllä mainituista osoitteista.

maksu kaupoissa walmart guatemala

Toisaalta, jos menet kauppaan yksityisautolla, voit laita osoite GPS: ään, Tällä tavalla pääset määränpäähäsi eksymättä; Samoin, jos käytät julkista liikennettä, seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Walmart ohi, jotka ovat: 101, 101A, 110, 111.

Jos valitset yhden tämän reitin, Se ei vie yli 60 minuuttia Päästäksesi määränpäähäsi on myös erilaisia ​​bussiasemia lähellä Walmartia (vyöhykkeellä 10): Pradera, RD-Gua 21.25-56, 26 Avenida, 2-49.26 Avenida, 15.