Skip to content

Kuinka muokata sähkeessä jo lähetettyjä viestejä

2 de syyskuu de 2021
logo telegram borrado 14071

Tänään palaamme puhumaan upeasta sovelluksesta, jota kutsutaan nimellä Telegram, tämä on yksi pikaviestisovelluksista, joka on erittäin trendissä useiden toimintojen ansiosta, joita se tarjoaa kaikille käyttäjille tavalla täysin ilmainen, myös sitä, että sitä voidaan käyttää useilla alustoilla.

Niin paljon, että sitä pidetään yhtenä WhatsAppin suurimmista osaamisalueista, koska Telegramin luojat ovat vuosien mittaan onnistuneet tyydyttämään kaikki siinä elävät käyttäjät.

Muissa artikkeleissa olemme ottaneet huomioon erilaisia ​​toimintoja ja jopa eroja sen WhatsApp -kilpailun kanssa, mutta tänään puhumme yhdestä sen toiminnoista, joka on voima poistaa viestejä jo lähetetty, sanot, että se ei ole uutta, koska WhatsAppilla on jo se. Tässä on lyhyt yhteenveto, ymmärtää ja hallita viestien poistamista tai muokkaamista jo lähetetty matkapuhelimesi tai tietokoneesi Telegram -sovelluksesta.

Kuinka kauan minun on muokattava viestiä sähkeessä

Viestien poistamismahdollisuuden lisäksi sähkesovelluksessa on myös työkalu jo lähetettyjen viestien muokkaamiseen tai muokkaamiseen.

Tämän viestipalvelun avulla voit muokata viestejäsi seuraavat neljäkymmentäkahdeksan tuntia kun viestisi on lähetetty, joten sinulla on paljon aikaa, jos haluat muokata viestiä. Samoin tekstin muutosta ei rekisteröidä missään eikä merkkejä siitä, että sitä on muokattu; Kuten esimerkiksi Facebookissa tai WhatsAppissa, joiden avulla voit nähdä, milloin viesti on poistettu tai muokattu.

Kuinka muokata viestejä sähkeessä

Seuraava työkalu on uutuus, jos puhumme tai vertaamme sitä WhatsApp -sovellukseen, koska tästä voimme muuttaa jo lähetettyjä viestejä ilman tarvetta poistaa sitä ja kirjoittaa se uudelleen. Tämä suoritetaan seuraavasti:

  1. Pääasiassa sinun on syötettävä sähkesovellus. Kun olet sisällä, sinun on etsittävä keskustelu, johon haluat kirjoittaa (vihjeenä voit tehdä edellisen tekstityksen vaiheessa numero 1 mainitut asiat).
  2. Kun olet chatissa, se riittää kirjoita haluamasi viesti kirjoituspalkkiinja paina sitten Lähetä.
  3. Paina viestiä noin 2 sekunnin ajan, ja vaihtoehdot näkyvät heti näytön oikeassa yläkulmassa. Kaikkien näiden vaihtoehtojen joukosta sinun on valittava se, jossa on lyijykynä.
  4. Tämän jälkeen sinut ohjataan automaattisesti kirjoituspalkkiin, missä voit muokata tai korjata yllä kirjoitettua. Paina Lähetä ja olet valmis.

Vaikka se on hyödyllinen työkalu, sillä on samat ominaisuudet, jotka voidaan havaita poistettaessa viestiä WhatsAppissa, ja tämä voidaan luokitella haittaksi.

Edellä mainitulla tarkoitamme sitä, että toinen kyseinen käyttäjä tietää, että sanomaan on tehty joitakin muutoksia, koska juuri muutetun viestin oikealla puolella se näkyy pienillä kirjaimilla. ”muokattu”.

Tämä ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että Telegram päivittää jatkuvasti työkalujaan tarjotakseen meille mukavampia keskusteluja, kun kommunikoimme tai viihdytämme vapaa -ajallamme.

Viestien muokkaaminen sähkeessä Android -laitteestasi

Kun viesti on lähetetty, meidän on vain valittava se ja jätettävä se painettavaksi, kunnes työkalurivi näkyy yläreunassa. Näyttöön tulee kynäkuvake, napsautamme ja se antaa meille oikeuden muokata viestiä.

Kuinka muokata viestejä sähkeessä iPhonesta

Lähdemme paina viestiä pitkään, kunnes ponnahdusikkuna tulee näkyviin Useilla vaihtoehdoilla, muun muassa löydämme ”Muokkaa”, kun napsautamme, voimme muokata viestiä.

Muokkaa viestejäsi Telegram Webissä

Jos haluat muokata viestejä Telegram -verkkoalustalla, katsomme viestin, napsautamme hiiren kakkospainiketta ja välilehti avautuu vaihtoehtoja. Niiden joukossa on vaihtoehto ”Muokkaa”, napsauta ja meillä on oikeus muokata viestiä.

Poista viestit WhatsAppista ja sähkeestä

Kuten aiemmin sanoin, sähkeellä on myös ”poista lähetetty viesti” -toiminto, mutta mitä eroa on sähkeen ja WhatsAppin välillä tämän työkalun suhteen? Erittäin helppoa WhatsAppissa, kun poistat viestin, ilmoitus lähetetään minne kerro toiselle käyttäjälle, että poistit viestin.

Toisaalta Telegramissa on mahdollista poistaa tämä viesti ilman, että toinen henkilö tietää tästä, eikä vain sitä, että sähkeestä on myös mahdollista muokata tai muokata mainittua viestiä, jos olit väärässä saman kirjoituksessa. Voit myös poistaa tai palauttaa Telegram -keskustelujen historian.

muokkaa viestiä, joka on jo lähetetty sähkeessä

Kuinka poistaa sähkeellä lähetetyt viestit?

Viestien poistaminen näistä sovelluksista on erittäin hyödyllinen työkalu, ja tämän saavuttamiseksi on noudatettava seuraavaa vaihe vaiheelta:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on avaa Telegram -sovellus. Kun olet avannut, sinun on mentävä chat -huoneeseen. Etsi keskustelu, josta haluat keskustella, ja valitse se. Henkilökohtaisesti suosittelemme tekemään sen ”tallennetuissa viesteissä” tai ystävän chatissa, jotta voit harjoitella.
  2. Kun olet valinnut chatin, sinun on kirjoitettava haluamasi kirjoituspalkkiin ja painettava ”lähetä”, joka yleensä näytetään Telegram -logosymbolilla.
  3. Sitten sinun on painettava lähetettyä viestiä noin 2 sekunnin ajan. Näyttöön tulee erilaisia ​​vaihtoehtoja näytön oikeassa yläkulmassa. Mistä aiot valita sen, jossa on roska -ämpäri.
  4. Näyttöön avautuu ikkuna, jossa he kysyvät, haluatko poista lähetetty viesti. Siinä on valittava ruutu, jonka nimi on ”myös poista …”.
  5. Kun olet valinnut tämän ruudun, paina ”poista”. Valmis, sanoma on poistettu.