Skip to content

Kuinka muuntaa AVI -video MP4: ksi ilman ohjelmia? – Helppo ja nopea (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
editando video

Tällä hetkellä meillä on monia formaatteja videotiedostojen tunnistamiseen. Jos sinulla on AVI -video, mutta soitin ei tunnista sitä, voit kysyä miten muuntaa AVI -videon MP4: ksi ilman ohjelmia? – Nopea ja helppo. Tästä artikkelista löydät kaksi menetelmää, jotka ovat varmasti erittäin hyödyllisiä sinulle.

Kuinka muuntaa AVI -video MP4: ksi ilman ohjelmia? – Nopea ja helppo

Multimediamaailmassa on suuri määrä formaatteja videoiden katseluun. Jos nämä tiedostot eivät ole yhteensopivia soittimen kanssa, syntyy ristiriitoja, koska haluamamme tiedoston laajennusta ei tunnisteta. Tästä syystä prosessi muuntaa videotiedoston muodon.

Seuraavaksi opit kahdesta yleisimmistä muodoista multimediatiedostojen tunnistamiseksi ja kahdesta erittäin hyödyllisestä menettelystä näiden muotojen muuntamiseksi ilman sovellusta.

Mikä on .AVI -muoto?

.AVI -muoto (Audio Video Interlave Tiedosto) on yksi monista olemassa olevista videoformaateista, se edustaa tiedostopäätettä, joka sisältää sekoitettua ääntä ja videota. Tämä muoto mahdollistaa multimediasisällön pakkaamisen yhdessä koodatun äänidatan kanssa.

AVI -videoformaatin ominaisuudet

.AVI -videoformaatin julkaisi Microsoft vuonna 1992. Tämä on vakiomuoto, jolla Windows -käyttöjärjestelmä tunnistaa elokuvat ja toimii pakkausmenetelmällä, joka yhdistää yhden tiedoston äänen ja videon.

Tiedostot muodossa AVI ne vievät paljon muistitilaa. Nämä voivat kuitenkin säilyttää hyvän kuvan ja äänen laadun, ja niitä voidaan käyttää eri alustoilla.

Itse asiassa yksi AVI -muodon suurista ongelmista on se, että se vie yleensä enemmän kuin muut, mutta voit aina muuntaa MKV: n AVI: ksi ja päinvastoin menettämättä laatua, mikä on suositeltava vaihtoehto, ymmärtäen, että MKV on nykyaikaisempi ja toimivampi.

Mikä on .MP4 -muoto?

.MP4 -muotoa kutsutaan myös MPEG-4 by Moving Picture Experts Group on laajennus video-, ääni- ja tekstitystiedostojen tallentamiseen. Tämä muoto mahdollistaa tiedostojen siirron Internetin kautta ja on erittäin hyödyllinen eri alustoilla, kuten Windows ja Mac OS.

MP4 -videoformaatin ominaisuudet

MP4 -videomuoto luotiin vuonna 2004, ja se perustuu AAC -koodaukseen, ääntä varten (osa olemassa olevista eri äänimuodoista). MP4 toimii säiliönä ääni- ja videotietojen tallentamiseen ja audiovisuaalisten raitojen pakkaamiseen.

Muunna AVI -videot MP4: ksi Internetissä ilman ohjelmia

Paras tapa muuntaa tiedostot ilman ohjelmia on Internet. Voit käyttää tiettyjä verkkosivuja, kuten Convertio, Any Conv tai convert-video-online, joiden avulla voit muuntaa minkä tahansa AVI-videon MP4-muotoon verkossa helposti ja nopeasti.

Jos haluat hyödyntää näitä verkkosivustoja, voit ladata videotiedoston painamalla painiketta ”Muuttua” ja odota, kunnes muuntoprosessi on valmis. Kun muuntaminen on valmis, voit ladata MP4 -tiedoston.

Mitä pitää muistaa ennen muuntamista

Jos sinulla on käyttöjärjestelmä Windows 10, Kiinnitä sitten huomiota siihen, miten voit muuntaa minkä tahansa AVI -tiedoston MP4: ksi ilman ohjelmaa nopeasti ja helposti.

Ensinnäkin sen AVI -videotiedoston laajennuksen, jonka haluat muuntaa MP4 -muotoon, on oltava näkyvissä. Voit saavuttaa tämän siirtymällä Ohjauspaneeliin napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella käynnistyspainiketta. Kun olet siellä, etsi ”Resurssienhallinnan asetukset” ja valitse ”Näytä” -välilehti.

Näyttää tiedostopäätteen ja toistaa sisällön

”Näytä” -välilehdeltä löydät ”Lisäasetukset”. Tästä osiosta löydät luettelon vaihtoehdoista, joten sinun on löydettävä vaihtoehto ja poistettava sen valinta ”Piilota tiedostotunnisteet tunnetuille tiedostotyypeille”.

Toisaalta sisällön toistoon voit käyttää mitä tahansa kykenevää soitinta, mutta suosittelemme lataamaan uusimman VLC -version, joka on ilmainen ja täysin toimiva ohjelma tälle ja monille tiedostotyypeille.

Videon tallentaminen

Luo kopio AVI -videosta

Sitten etsimme tiedostoa AVI -video, jonka haluamme muuntaa MP4 -muotoon, luomme siitä kopion ja napsautamme kopiota hiiren kakkospainikkeella valitaksesi vaihtoehdon ”muuta nimeä”. Tässä vaiheessa voit muuttaa tiedostopäätteen .mp4.

Käyttöjärjestelmä näyttää viestin, joka vahvistaa tiedostopäätteen muutoksen. Painat painiketta ”Joo” ja videon kopiossa on .MP4 -laajennus. On tärkeää huomata, että kopiolla suojaat alkuperäisen videotiedostosi mahdollisilta vahingoilta, jotka johtuvat virheellisestä muuntamisesta.