Skip to content

Kuinka muuntaa valokuvani Pop Art -muotokuvatehosteella ilmaiseksi verkossa? (Esimerkki)

1 de syyskuu de 2021
id 7677

Tunnetun Pop Art -muotokuvatehosteen antaminen valokuvillesi on helpompaa kuin luuletkaan, itse asiassa voit tehdä sen verkossa ilman ylimääräisen ohjelman asentamista. Voit käyttää tätä tulosta valokuvissasi useilla tavoilla, joten sinun on vain tutkittava, mikä niistä tuntuu parhaalta, ja käytä sitä käytännössä. Voit jopa kokeilla useampaa kuin yhtä!

Befunkylta

Jotta voit käyttää tätä online -työkalua ja antaa valokuvillesi muotokuvateoksen, sinun tulee siirtyä Befunky -sivulle napsauttamalla tätä. Kun avaat vastaavan ikkunan, sinun on löydettävä ja valittava sininen painike ”Aloittaa”, jonka saat näytön oikeasta yläkulmasta.

Kun olet valinnut sen, avautuu ikkuna, jossa on käytettävissä olevat muokkausvaihtoehdot, joista sinun on valittava ensimmäinen tai se, joka osoittaa ”Muokkaa kuvaa”.

Nyt sinun on valittava valokuva, jota haluat muokata, tämä tietokoneesi tiedostoista, jotta voit valita tilan ”Käytä tehosteita” suoraan web -työkalujen ikkunassa, joka tulee näkyviin sivun keskelle.

Sinun on vedettävä liukusäätimen merkkipalkkia nimeltä ”Suositellut tehosteet” kunnes saat muotokuvatehosteen nimen painikkeen ”Pop-taide”. Seuraavaksi sinun on valittava suodatin, jota haluat käyttää, ja voit myös tehdä tarpeellisia muutoksia tai korjauksia, kunnes olet tyytyväinen tulokseen.

Lopuksi, älä unohda napsauttaa ”Käytä”Jotta muutokset voidaan ottaa käyttöön jaTallentaa”Pelastaakseen kaiken.

Pop -taiteen muotokuvaefekti FotoFlexerilla

Tämä on toinen sivusto, jossa voit muokata valokuviasi tai kuviasi, joten sinun on ensin haettava ”FotoFlexer”Selaimessasi ja siirry sen viralliselle sivulle.

Sen sisällä sinun tarvitsee vain painaa vihreää painiketta, joka sanoo ”Avaa editori”Jos haluat avata tämän elementin, jossa näkyy ikkuna muokkausvaihtoehdoilla, eli”Avaa valokuva”Tai ”Luo uusi”, sinun on valittava ensimmäinen muokattava.

Valitse kuva, johon haluat soveltaa Pop Art -muotokuvaefektiä, ja avaa se, ja valitse tehosteiden välillä ”Pop-taide” mitä haluat käyttää. Kun muokkaaminen on valmis, sinun on muistettava painaa ”Tallentaa”, Anna kuvallesi nimi, valitse muoto ja tallenna.

Convertimage.es

Toinen erinomainen vaihtoehto Pop -taidetehosteen saavuttamiseksi on tämän verkkosivuston käyttö, vaikka se on paljon rajoittuneempi kuin edelliset, se toimii täydellisesti tämän vaikutuksen avulla.

Aloita siirtymällä sivulle ”Convertimage.es” ja valitse välilehti ”Taiteelliset tehosteet verkossa” ylemmästä hihnasta. Tämä toiminto avaa avattavan valikon, jossa voit valita Pop Art -luontitilan.

Seuraavat vaiheet esitetään yksityiskohtaisesti uudessa ikkunassa, ensimmäinen on valita muoto, jossa uusi kuva luodaan, josta voit valita useita näistä, kuten JPG, PNG, TIF ja jopa pitää valokuva.

Kuinka muuntaa valokuvani Pop Art -muototehosteella ilmaiseksi verkossa?

Seuraava askel on ”Valitse tiedosto”, -painiketta, jolla voit valita muokattavan kuvan tietokoneen elementeistä.

Nyt sinun on liu’utettava vastaavaa painiketta hyväksyäksesi ”Käyttöehdot” ja anna periksi ”Lähetä tämä kuva”, joudut myös odottamaan lataamista.

Näkymäsi ikkunapäivitys pyytää sinua valitsemaan Pop Art -tehosteen eri sovellustilojen välillä, joten sinun on merkittävä haluamasi vaihtoehto ennen painikkeen napsauttamista ”Vahvista”.

Viimeistele luominen napsauttamalla vaihtoehtoa ”Lataa kuva”, osoitteeseenkyllä, saat sen helposti tietokoneellesi. Mutta varo! Tämä on käytettävissä vain 15 minuuttia.