Skip to content

Kuinka muuttaa Google Meetin virtuaalista taustaa tietokoneeltasi

4 de syyskuu de 2021
videollamada mujer fondo 14504

Tällä hetkellä niitä on erilaiset palvelut ja sovellukset, jotka keskittyvät eri osa -alueisiin Tämän päivän tarpeisiin, monet heistä ovat onnistuneet vakiinnuttamaan asemansa luotettavimpien vaihtoehtojemme ja työkalujemme joukossa, kun he valitsevat kaikenlaista apua. Näiden ansiosta meille avautuu suuri valikoima mahdollisuuksia ja kykyjä, kun suoritamme kaikenlaista toimintaa, tehtävää tai työtä.

Monilla näistä sovelluksista on ollut suuri nousu viime vuosina, jonka sisällä voimme merkitä kaikkia viestintään, viesteihin ja videopuheluihin keskittyneitä. Nämä näkökohdat otetaan eniten huomioon, koska meillä on tällä hetkellä erilaisia ​​ongelmia, kuten tiedetään, COVID-19-pandemia ja maailmanlaajuinen karanteeni.

Näiden raskaiden haittojen edessä olemme huomanneet, että työpaikat, yliopistot ja koulut ovat joutuneet keskeyttämään toimintansa toistaiseksi, jättäen meille vain mahdollisuuden työskennellä ja opiskella kotimme turvallisuudesta. Tällä tavalla se on kuin hyvä luettelo tärkeistä sovelluksista He ovat tulleet palvelemaan meitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Jotkut sovellukset, jotka on otettu huomioon päivittäisten asioidemme helpottamiseksi, ovat Google Classroom, Zoom, FaceTime, Discord, Google Meet ja monet muut. Kaikki nämä videopuhelusovellukset, ääni- ja viestikeskustelut tai opetusverkkopalvelut. Tässä laajassa alustojen luettelossa meidän on kuitenkin korostettava erityistä aluetta, joka on onnistunut helpottamaan velvollisuuksiamme ja tehtäviimme yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla.

Tarkalleen, Puhumme Google Meetistä. Seuraavaksi kerromme sinulle, mitä tämä sovellus koskee, sen eri vaihtoehtojen ja työkalujen lisäksi, joita se tarjoaa käyttäjilleen. Ilman muuta sanottavaa, pysy kanssamme ja selvitä kaikki tiedot, yksityiskohdat ja tiedot, jotka liittyvät tähän mielenkiintoiseen palveluun, joka on saatavilla Androisille, iOS: lle ja verkkoselaimille.

Mikä on Google Meet ja mitä se tarjoaa meille?

Se on sovellus Googlen julkaisema Tämä alusta keskittyy täysin videopuhelupalveluun, ja sen päätavoitteena on tarjota meille tarvittavat välineet voidaksemme soittaa puheluitamme ilman minkäänlaisia ​​ongelmia tai haittaa.

Ajan myötä tämä sovellus on saavuttanut a tärkeä maine markkinoilla, tulee tasavertaiseksi muihin videopuhelu- ja videoneuvottelupalvelun suuriin vaihtoehtoihin, kuten Zoom tai FaceTime. Tämä on saanut erinomaisen vastaanoton yliopistoilta ja kouluilta, ja se on ollut yksi opiskelijoiden ja opettajien suosikkisovelluksista.

Mutta jossain vaiheessa tähän on oma syy. Tämä johtuu innovatiivisen sovelluksen tarjoamista eri vaihtoehdoista sekä ketterästä ja yksinkertaisesta toiminnasta sellaisenaan. Kun olemme aloittaneet Google -tilisi istunnon, voimme nauttia tämän videopuhelu- ja videoneuvottelualustan monista eduista.

Osa Google Meetin vahvuuksista on sen kyky lisätä yli 250 osallistujaa videoneuvotteluun, vaikka tämä riippuu selvästi myös sovelluksen suunnitelmista. Muita tärkeitä kohtia ovat vaihtoehtoja kuvien ja asiakirjojen jakamiseen sen lisäksi, että pystymme avaamaan videopuheluitamme kaikenlaisten tunkeilijoiden välttämiseksi.

liikkuva mies

Katso, miten voit aloittaa videopuhelun Google Meetissä

Aloita puhelu Google Meet Se on hyvin yksinkertainen prosessi, jonka voit saavuttaa noudattamalla alla annettuja ohjeita. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on kirjautua Google -tiliisi tai jos sinulla ei ole sellaista, sinun on luotava se, ja sinun on napsautettava sen kohtaa aloita uusi kokous, Voit luoda sen lempinimellä, mutta se on valinnainen.

Nyt sinun on napsautettava sanaa jatka ja sitten missä se sanoo liittyä nyt, jotta voit aloita kokous. Jos haluat lisätä tai kutsua ihmisiä, siirry vaihtoehtoon lisätä ihmisiä, etsi kutsutun henkilön yhteyshenkilön nimi tai sähköpostiosoite ja napsauta Lähetä kutsu, ja siinä kaikki, tällä helpolla tavalla voit aloittaa videopuhelun Google Meet.

Opi mukauttamaan taustaasi alustalla

Toinen mielenkiintoinen Google Meetin ominaisuus on kyky jotta voimme muuttaa videomme taustaa videopuhelua soitettaessa. Tästä voi olla suurta apua, kun sinun on otettava jonkinlainen kuva videoneuvottelun tai tärkeän tapahtuman aikana. Pysy ja selvitä vaiheet, jotka sinun on noudatettava tämän prosessin suorittamiseksi.

  • Kun olemme sovelluksessa, siirrymme asetusvaihtoehtoon, rajattu 3 pisteen kuvakkeella sijaitsee näytön oikeassa alakulmassa.
  • Napsautamme ja luettelo avautuu, tässä valitsemme taustan vaihtamisruudun.
  • Meillä on erilaisia ​​varoja, joista valita, mutta voimme lisätä haluamamme rahan niin kauan JPG- tai PNG -tiedosto, jonka koko on 1920 x 1080.
  • Kun meillä on kuva, meidän on vain valittava se ja se on se. Palaamme videopuheluun ja voimme nähdä taustakuvan.

Nyt voit välttää ja vähentää häiriötekijöitä tai tehdä videopuheluista hauskempia vaihtamalla taustan mieltymyksesi tai tarpeidesi mukaan. Tätä varten sinun on opittava mukauttamaan alustan taustaa, ja aiomme näyttää sinulle, miten se tehdään kahdella tavalla: ennen liittymistä ja olemista konferenssissa.

Ennen liittymistä

Siirry Google Meetiin, sinun on valittava kokous, siirry nyt oikeaan alakulmaan ja napsauta vain Vaihda taustakuva, jos haluat sumentaa tai sumentaa hieman napsauttamalla sumennusta hieman, mutta jos haluat tehdä sen kokonaan, napsauta vain sumennustausta; Jos haluat sijoittaa oman taustakuvasi, sinun on siirryttävä kohtaan, jossa lukee lisää ja voila, sinun on napsautettava liittyäksesi videopuheluun.

Virtuaalikonferenssin sisällä

Tässä sinun pitäisi mennä pohjaan ja klikkaa sanaa lisää tai kolmeen pisteeseen, kirjoita sitten kohtaan, jossa lukee Vaihda tausta, ja saat samat vaihtoehdot, haluatko sumentaa taustan tai lisätä mukautetun kuvan.

google meet videoneuvottelun järjestämiseksi

Sovellukset, joilla saat lisää varoja, joita voit käyttää Google Meetissä

Nyt sinulla on mahdollisuus muuttaa Google Meetin taustaa sovellusten avulla tai niiden avulla, mikä auttaa sinua parantamaan käyttökokemustasi, kun haluat soittaa videopuhelun ja haluat muokata taustaasi.

ManyCam

Tämä sovellus koostuu a ohjelmisto joka auttaa sinua parantamaan videopuhelujasi tai suoria lähetyksiäsi lisää useita kameroita, videolähteet, kuten powerpoint; voit käyttää virtuaalitaustoja, luoda tasoja ja sinulla on mahdollisuus ottaa kuvakaappaus videon aikana ja paljon muuta.

ChromaCam

Tämä on Windows -sovellus, joka toimii verkkokameran ja kaikkien videokeskustelusovellusten, kuten Skypen, Zoomin ja myös lähetyssovellusten, kuten XSplit ja OBS, kanssa. Tämän sovelluksen avulla voit helposti poistaa taustasi vihreää näyttöä ei tarvita, voit sumentaa taustasi, jotta voit keskittyä paremmin ja paljon muuta.

YouCam

Se on ohjelma, joka tarjoaa sinulle hauskoja ja hyödyllisiä vaikutuksia verkkokamerasi osa toiminnoista on se, että voit lisätä tunteefektejä, avatareita, kehyksiä ja suodattimia verkkokameran videoon; Voit myös ottaa kuvakaappauksen videon ajaksi, lisätä tehosteita, kuten varjoja ja naamioita verkkokamerasi kuvaan, ja monia muita toimintoja, jotka saattavat kiinnostaa sinua.