Skip to content

Kuinka muuttaa ja vahvistaa sähköpostiosoitteeni Tinder-tililläni Cellular-palvelusta

19 de heinäkuu de 2021
tinder telefono 11735

Virtuaalimaailmassa on sosiaalisia verkostoja, jotka sallivat ihmisten tiedonvaihto olivatpa ne sitten ammatillisella tai henkilökohtaisella tasolla, nämä foorumit loivat uuden tavan olla yhteydessä toisiinsa. Täyttämällä profiilisi olet yhteydessä ihmisiin, olet vuorovaikutuksessa ja lue myös sinusta.

Sosiaalisten verkostojen käyttö on jo osa maailmanlaajuista rutiinia, toisin sanoen niistä on tullut osa ihmisten jokapäiväistä elämää ja he ovat yhteydessä ihmisiin, koska heillä on yhteiset edut. Tällä tavalla heistä tuli myös työkalu yrityksille koska he onnistuvat olemaan vuorovaikutuksessa asiakkaidensa kanssa tavalla tai toisella.

Vaikka uskotaan, että kaikki sosiaaliset verkostot ovat samat, totuus on, että se ei ole sellaista, kaikki riippuu siitä, mitä käyttäjä haluaa, se voi olla sosiaalinen verkosto suhteita, viihde, ammattilainen. Joillakin on hyvin laaja yleisö, mikä tekee niistä maailman käytetyimmät ja suosituimmat sosiaaliset verkostot.

Mistä Tinder on kyse?

Se on puhelin treffisovellus luotu saavuttamaan ihmisten sosiaalistuminen, sinun on ensin rekisteröidyttävä täyttämällä profiilisi syöttämällä haluamasi tiedot, mukaan lukien valokuva. Siinä voit keskustella valitsemasi henkilön kanssa tai kenen kanssa sinulla on jotain yhteistä.

Myöhemmin Tinder etsii ihmisiä, jotka ovat jo rekisteröityneet ja jotka ovat lähelläsi sinua. Tänään Digitaaliteollisuuden tärkein treffisovellus ja sillä on 50 miljoonaa käyttäjää. Se alkaa nimettömästi, sitten jos molemmat osapuolet osoittavat kiinnostusta, tiedot näytetään ja keskustelu voi alkaa.

Tinder on erilaisia ​​hakusuodattimia. Sen lisäksi, että sillä on mahdollisuus ilmestyä ja näyttää minulle piilotettu tai deaktivoitu lopettamaan näkyminen Tinderissä.

Vastaavasti voit muuttaa hakualuettasi ja saada tuloksia ihmisiltä, ​​jotka ovat lähempänä sinua. Voit jopa tarkastella jonkun profiilia, jonka hylkäsit Tinderissä. Kaikki tämä tehdään sillä tarkoituksella, että voit käyttää sovellusta sinulle sopivaksi osaa onnistuneesti flirttailla ja tehdä ottelu.

Tämä hakemus saatavana 24 kielellä Ja sitä voidaan käyttää Android-laitteissa, kuten IOS. Asetuksiinsa voit asettaa haluamasi ikä- ja sukupuolialueen, olipa mies tai nainen saavutettavissa GPS: llä läheisten ihmisten saamiseksi, se on yksi tämän sovelluksen eduista.

Vaihda ja vahvista sähköpostiosoitteeni Tinder-tilillä matkapuhelimellani

Tindissä ne ovat pakollisia vaatimuksia vahvista puhelinnumero ja sähköpostilla ja siten pystyä käyttämään sovellusta normaalisti, kaikilla Tinderiin kuuluvilla käyttäjillä ei ole vahvistettua tiliä, mutta he ovat vahvistaneet tällä alustalla olevan numeron ja sähköpostin.

Tämä tehtävä on yksinkertainen, tietysti sinun on annettava Tinder-profiilisi, siirry sitten saman sovelluksen asetuksiin ja siirry alas Asetukset-osiossa ja kirjoitat oikeaan kohtaan, jossa lukee sähköpostiosoite, voit muuttaa tai jättää sähköpostin itse ja sitten Tinder lähettää sinulle sähköpostia ja muutamassa minuutissa saat sähköpostisi vahvistettua, että olet liittänyt tiliisi.

tyttö tarkistaa puhelimensa

Lisäksi nämä vaiheet lisäävät sosiaalisen verkostosi uskottavuutta, takaavat aitous ja estää henkilöllisyyttäsi esiintymästä. Tällä hetkellä sosiaalisia verkostoja käyttävät kaiken ikäiset ihmiset, mutta samalla tavoin sosiaalisten verkostojen yksityisyyden virheitä tulisi välttää.

Syyt vahvistaa tilisi Tinderissä

Jos sinulla on vahvistettu Tinder-tili: arvostus, läheisyys, uskottavuus, muut käyttäjät tuntevat puhun varmasti kanssasi ja siten todella tietää kuka sanot olevasi. Vahvistettu tili saavuttaa paljon enemmän menestystä tässä sovelluksessa välttäen päällekkäisyyksiä ja petoksia. Tämä on välttämätöntä treffisovellukselle, kukaan ei halua viettää paljon aikaa keskustellessaan väärennetyn henkilön kanssa.

Sosiaaliset verkostot torjuvat näin väärät uutiset tilitarkistuksellaan, esimerkiksi jos on kaksi käyttäjää, joilla on sama profiili, mutta yksi tili on vahvistettu ja toinen ei, aina varmennetulla on enemmän uskottavuutta.

Tämä on todella yksinkertainen prosessi siihen, miltä se näyttää, se ansaitsee todella ponnistelun, koska laajennat seuraajien takuuta, näet paremmin ennen käyttäjiä.