Skip to content

Kuinka muuttaa minkä tahansa Android-laitteen IMEI-numeroa

17 de marraskuu de 2021
change imei number

Hei, ystävät tervetuloa takaisin, toivottavasti olette innoissanne uusien mielenkiintoisten tekniikan temppujen oppimisesta. Tänään tässä artikkelissa kerron sinulle kuinka muuttaa minkä tahansa Android-laitteen IMEI-koodia ja laitetunnusta.

Kuulostaa mielenkiintoiselta eikö? Haluaisitko tietää tempusta?

Aloitetaan!

Ensinnäkin kerron teille kaikille Android-laitteen IMEI- ja laitetunnuksesta, jotta saat paremman käsityksen tämän päivän tempusta.

Mikä on IMEI-numero?

IMEI (Kansainvälinen mobiililaitteiden identiteetti) on yksilöllinen numero, joka annetaan jokaiselle luurille matkapuhelinverkon luurin tunnistamiseksi. Voit ottaa sen matkapuhelimesi sosiaaliturvatunnukseksi. Se koostuu 15-numeroisesta yksilöllisestä numerosta, joka annetaan jokaiselle GSM-älypuhelimelle. Muista myös, että CDMA-laitteilla on MEID-numero.

IMEI-numero on erittäin hyödyllinen, kun matkapuhelimesi katoaa, katoaa tai varastetaan. Älä vertaa sitä taikuriin, se ei tee mitään taikatemppua palauttaakseen laitettasi, mutta se voi varmistaa, että kukaan ei voi käyttää sitä sen jälkeen, kun se varastetaan tai katoaa.

Pohjimmiltaan verkkopalveluntarjoajasi voi asettaa laitteen mustalle listalle IMEI-numeron perusteella ja pyytää muita palveluntarjoajia tekemään samoin. Tämä tarkoittaa, että matkapuhelimesta ei ole enää käyttöä, sillä sillä ei voi soittaa tai vastaanottaa puheluita tai käyttää Internetiä verkkopalveluntarjoajien kautta, vaikka laitteeseen olisi asennettu uusi SIM-kortti.

Mitä faktoja jokaisen matkapuhelimen käyttäjän on tiedettävä IMEI-numerosta?

Mikä on laitteen tunnus?

Laitetunnus tunnetaan nimellä laitetunniste, joka on jokaiseen luurilaitteeseen integroitu yksilöllinen numero. Muista myös, että laitetunnukset eroavat laitteiston sarjanumeroista ja IMEI-numeroista.

Kaikilla Apple-laitteilla on yksilöllinen laitetunnus, joka tunnetaan nimellä Unique Device ID. Tämä laitetunnus on 40-numeroinen kirjainten ja numeroiden sarja. Löydät tämän numeron iTunesista tai lataamalla kolmannen osapuolen sovelluksen Apple App Storesta.

Jos olet Android-käyttäjä, voit käyttää sitä lataamalla ilmaisen sovelluksen Google Playsta. Näiden numeroiden tulee pysyä samoina matkapuhelimen käyttöiän ajan, kunnes laitteesi tehdasasetukset palautetaan.

Aloitetaan nyt temppullamme. Olen maininnut muutamia vaiheita, joita sinun on vain noudatettava:

Kun olemme menossa eteenpäin, ensimmäinen askel on varmistaa, että luuri on jo juurtunut ja Xposed-kehys on ladattu ja asennettu matkapuhelimeesi. Jos kaikki nämä ovat jo olemassa tai asennettu matkapuhelimeesi, voit jatkaa muita tämän tempun vaiheita.

Menetelmä, jonka aion mainita, voi toimia kaikissa Android-laitteissa ja kaikissa Android-versioissa, jopa uusimmassa android-piirakkaversiossa. Mennään eteenpäin kaverit.

Ensinnäkin haluan vain sanoa, että sinun on säilytettävä alkuperäinen IMEI-numerosi mukana tulevaa käyttöä varten, jotta jos tarvitset alkuperäistä milloin tahansa, sinulla on se mukanasi ja voit kopioida ja liittää sen aina tarvittaessa.

Kuinka vaihtaa IMEI-numero

 • Etsi ensin laitteesi IMEI-numero.
 • Valitse vain *#06# näppäimistöltä, tiedät sen.
 • Asenna Xposed-kehys muuttaaksesi IMEI-numeroa.
 • Siirry moduuleihin ja tarkista IMEI-vaihtaja.
 • Käynnistä laite nyt uudelleen tai voit myös tehdä pehmeän uudelleenkäynnistyksen.
 • Kun matkapuhelimesi on käynnistetty uudelleen, avaa IMEI Changer.
 • Se näyttää alkuperäisen numerosi, jonka voit muuttaa täältä, koska se avautuu muokkaustilassa nykyisessä IMEI-vaihtoehdossa.
 • Anna seuraavaksi uusi IMEI-numero edellisen tilalle ja napsauta sitten Käytä.
 • Jos haluat vahvistaa, että sitä muutetaan vai ei, käynnistä laite uudelleen ja valitse näppäimistöltä *#06#, niin numero tulee näkyviin.

Kuinka muuttaa IMEI-numero ilman juurta

Tämä menetelmä on hieman monimutkainen verrattuna edelliseen, se ärsyttää sinua, jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä. Tässä menetelmässä sinun ei tarvitse roottaa laitettasi, koska laitteen juurruttamisessa on myös monia haittoja, joten tämä menetelmä on hyödyllinen.

Nyt selitän vaiheet kuinka se tehdään, mutta muista vain, että se poistaa tai poistaa kaiken matkapuhelimellasi, joten otat ensin varmuuskopion kaikista tiedoista:

 • Avaa tätä varten Asetukset-välilehti Android-puhelimellasi.
 • Näet Varmuuskopiointi ja nollaus -vaihtoehdon napsauttamalla sitä.
 • Seuraavalla välilehdellä näet Tehdasasetusten palautuksen, napsauta sitä.
 • Saat nyt ponnahdusikkunan ilmoituksen. Napsauta Luo uusi IMEI-numero laitteellesi.

Android IMEI Vaihda eri sovellusten kautta

Jos et halua roottaa laitettasi ja menettää kaikenlaisia ​​tietoja, tämä menetelmä on sinulle paras. Voit käyttää Androidin IMEI-vaihtajasovelluksia. Olemme listanneet parhaat Android-sovellukset saatavuuden ja monimutkaisuuden perusteella.

”XPOSED IMEI Changer Pro” antaa älypuhelimen käyttäjien muuttaa tai muuttaa laitteen ”IMEI-tunnistus” -numeroiden sarjaa. Satunnainen tunnus luodaan aina, kun käytät tätä sovellusta. Tämä antaa sinulle myös mahdollisuuden valita haluamasi numero, jos haluat tietyn sarjan. Tämä sovellus on erittäin yksinkertainen käyttää ja käsitellä, sinun tarvitsee vain tehdä muutokset ja käynnistää matkapuhelimesi uudelleen. Se on myös yksinkertaisen näköinen sovellus, jota on helppo käyttää.

Monet muut sovellukset tarjoavat samat ominaisuudet, mutta parasta, jota voin suositella sinulle, koska se on yksinkertainen ja turvallinen käyttää.

Johtopäätös:

Toivon, että tämän päivän artikkeli auttaa sinua muuttamaan laitteesi IMEI-numeroa niin helposti. Lopuksi haluan vain sanoa Pysykää kotona Pysykää turvassa kaverit!