Skip to content

Kuinka muuttaa sijaintini Facebook Couplesissa ja estää käyttäjiä?

24 de toukokuu de 2022
logo facebook parejas 19189

Facebook Couples on integroitu osio alustan sisällä, se toimii hyvin samalla tavalla kuin Tinder. Sen avulla käyttäjät voivat aloittaa keskustelut helpommin ja auttaa heitä pystymään yhteyttä muihin ihmisiin sosiaalisista verkostoista. Jos haluat alkaa käyttää tätä työkalua uusien ihmisten tapaamiseen ja rakkauden löytämiseen, sinun on luotava profiili, annettava sille pääsy sijaintiisi ja sinun on myös noudatettava joukko hakemusmääräyksiä.

Miksi Facebook Couples pyytää pääsyä käyttäjiensä sijaintiin?

Facebook on alusta, joka tavalliseen tapaan käytettynä pyytää pääsemään joihinkin laitteidemme sovelluksiin. Mutta myös yksi niistä asioista, joita käyttäjä yleensä kysyy, on tietää sijaintisi. Kun luot profiilin Facebook Couplesissa, sinun on aktivoitava tilisi sijaintipalvelut. Ennen kuin käytät käytettävissä olevia toimintoja löytääksesi kumppanin.

Tämä on välttämätöntä, koska tämä työkalu tekee sijainnin perusteella ehdotuksia ihmisille kumppanin löytämiseksi alun perin määrittämiesi etäisyysasetusten perusteella.

Mitä minun pitäisi tehdä muuttaakseni sijaintiani Facebook Dating -palvelussa?

Jos haluat muokata minkä tahansa tyyppistä asetukset Facebook Couples -profiilissasi Mobiililaitteesta sinun on ladattava Facebook-sovellus ja asennettava se tietokoneellesi. Joten jos haluat vaihtaa sijaintiasi Facebook Dating -palvelussa, sinun on mentävä Android- tai iPhone-sovelluskauppaan. Mutta sinulla on myös mahdollisuus tehdä muutoksia kokoonpanoosi alustan verkkosivustolla.

Androidin tai iPhonen Facebook-mobiilisovelluksesta

 1. Avaa Facebook-sovellus laitteeltasi.
 2. Paina valikkokuvaketta ja valitse sitten Parit-vaihtoehto.
 3. Napauta Profiili-kuvaketta ja napauta sitten “Sijainti pariskunnille”.
 4. Paina sijaintikuvaketta ja sitten kohtaa, jossa lukee ”Tallenna”.

Facebookin verkkosivuilla

 1. Siirry Facebook-sivustolle valitsemallasi selaimella.
 2. Jotta voit hallita muutosta tai lisätä sijainnin Facebookissa.
 3. Jotta pääset sisään tilillesi, sinun on syötettävä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi kirjautuaksesi alustalle.
 4. Sitten sinun tulee mennä oikeaan yläkulmaan, jossa näkyy profiilikuvan pikkukuva. Kohta sinun on napsautettava päästäksesi tilisi profiiliin.
 5. Profiilisi osiossa valitse luokka ”Tietoja minusta”, ja sitten avautuu uusi ikkuna, jossa näkyvät Facebookille toimittamamme tiedot.
 6. Etsi Paikat, joissa olet asunut -vaihtoehto ja muokkaa tietoja lisätäksesi eri paikkoja, joissa olet asunut viime vuosina.
 7. ”Nykyinen kaupunki” -vaihtoehtoon sinun on asetettava asuinpaikkasi.
 8. Sinulla on myös vaihtoehto alkaen muuttaa, kuka voi tarkastella näitä tietojaja napauta sitten ”maailma”-kuvaketta.
 9. Kun olet tehnyt vastaavat muutokset, sinun on napsautettava ”Tallenna”.

käytä facebookia puhelimessa

Mitä tapahtuu, jos estän jonkun Facebook Dating -palvelussa?

Siinä tapauksessa, että et enää halua joidenkin ihmisten tai ystävien pystyvän käyttää Facebook Couples -profiiliasi, paras vaihtoehto on estää kyseiset käyttäjät. On kuitenkin tärkeää, että pidät mielessä, että esto ei koske muita alustan työkaluja. Jos et tiedä kuinka tämä prosessi suoritetaan, sinun tulee tietää, että voit tehdä sen ottamalla yhteyttä alustaan.

Näkeekö hän Facebook-tilini?

Kun estät käyttäjän Facebook Couplesissa, herää usein monia kysymyksiä. Yksi kysymyksistä, joka käyttäjillä on lähes aina, on, näkeekö estetty henkilö Facebook-tilisi.

On tärkeää muistaa, että Facebook Romance on osio, joka toimii Facebook-alustasta riippumatta. Jos estät käyttäjän tässä työkalussa, ei estetä Facebookissa tai Facebook Messengerissä.

Onko mahdollista ottaa minuun yhteyttä Facebookissa?

Jos haluat kommunikoida alustan kanssa, voit tehdä sen erittäin helpolla ja yksinkertaisella tavalla. Ainoa tapa ota yhteyttä facebookiin Se tapahtuu sähköpostitse, koska heillä ei ole asiakaspalvelujärjestelmää suoran avun puhelimen kautta.

Kuitenkin, jos heillä on WhatsApp-numero, joka on yksinomainen kanava tiettyjen aiheiden käsittelemiseen. Esimerkkinä voisi olla tilin sulkeminen, ilmoitus käyttäjän kuolemasta ja muut samankaltaiset ongelmat.

Facebook-sivusto pariskunnille

Noudatettavat vaiheet jonkun Facebook-treffin estämiseksi

 1. Avaa Facebook-sovellus ja kirjaudu sisään tilillesi.
 2. Kun olet kirjautunut tilillesi, sinun on siirryttävä yläosaan ja napsautettava painiketta, jossa on kolme vaakasuoraa raitaa.
 3. Valikossa se näkyy, sinun täytyy valitse Parit-vaihtoehto.
 4. Syötä kohtaan Match.
 5. Napauta sen henkilön profiilikuvaa, jonka haluat estää.
 6. Sitten sinun on painettava painiketta, jossa on kolme pistettä oikeassa yläkulmassa.
 7. Napauta ”Estä…” -vaihtoehtoa.
 8. Sitten sinun on painettava ”Estä” uudelleen vahvistaaksesi tämän toiminnon.