Skip to content

Kuinka muuttaa tai laittaa Apex Legendsin äänet espanjaksi? – Erittäin helppoa (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
pantalla carga apex legends 10035

Apex on yksi viime aikojen parhaista Battle Royaleista, Koska se yhdistää toimintoja muista tämän genren peleistä, mikä tekee siitä hauskempaa (se on samanlainen kuin Fortnite ja Warzone), siksi kaikki haluavat tietää siitä, ja tämä mielessä tänään näet kuinka äänet laitetaan Apex Legends espanjaksi.

Ja vaikka kaikki haluavat pelata videopelissä alkuperäisellä kielellä, on niitä, jotka haluavat käyttää äidinkieltään, jotta menetät yksityiskohdat pelin vuoropuheluista tai esineistä toiminnon aikana. Fanaattisille pelaajille tämä on oikea opetusohjelma.

Kuinka laittaa Apex Legendsin äänet espanjaksi?

Siirry suoraan tämän päivän aiheeseen, jotta opit mahdollisimman pian laittamaan Apex Legendsin äänet espanjaksi, ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä kielen vaihtotoimenpide suoritetaan eri tavalla riippuen konsolista tai laitteesta, joten tässä oppaassa selitetään kunkin prosessi.

Ensimmäinen prosessi, joka selitetään tänään, on PS4: llä. Tätä varten sinun on vaihdettava konsolin koko kieli seuraavasti:

Mene ylös ”Asetukset” päävalikosta ja siellä olevista vaihtoehdoista, valitse ”Kielet””, Sanottu toiminta saa kaksi vaihtoehtoa näkymään eri osiossa.

Lehdistö ”Järjestelmäasetukset”Tällöin luettelo kaikista Play -konsolisi kielistä näytetään, valitse haluamasi kieli (tässä tapauksessa espanja) ja voila, nyt kun menet pelaamaan Apexia konsolissasi, kieli on valitsemasi (palataksesi edelliseen, tee sama prosessi).

Vaihda Apex Legendsin kieli tietokoneessa

Yllä olevan avulla olet jo oppinut laittamaan Apex Legendsin äänet espanjaksi, jos olet PS4 -käyttäjä, jos et ole, on aika nähdä, miten ääni tai kieli muutetaan tietokoneellasi.

Tämän saavuttamiseksi sinun on jo asennettava ja ladattava peli alkuperäisellä Origin -käynnistyslaitteella. Kerran minulla on seSiirry ”Oma pelikirjasto” Samassa kantoraketissa tässä osiossa on kaikki pelisi, etsi Apex ja kun löydät sen, seiso sen päällä ja napsauta hiiren kakkospainikkeella.

Tämä avaa avattavan vaihtoehdon, valitse ”Pelin ominaisuudet”ja paina sitten ”Lisäasetukset ja toteutus”, Jos kaikki meni hyvin, avautuu osio, jossa voit valita kielen napsauttamalla sitä.

Laita äänet espanjaksi Xbox Onesta

Lopuksi tämän oppaan kanssa ja että jätät tänne tietäen kuinka laittaa Apex Legendsin äänet espanjaksi jokaiseen konsoliin, lopulta sinulle selitetään, miten prosessi Microsoft -konsolissa.

hahmo nainen apex legends cover

Voit tehdä tämän painamalla ensin ohjaimen Xbox -painiketta muutaman sekunnin ajan näyttääksesi sisäiset asetukset, kun ne tulevat näkyviin (ne ovat näytön vasemmassa reunassa) ”Järjestelmä” ja sitten ”Asetukset”.

Tämän jälkeen olet osiossa, jossa on monia vaihtoehtoja, valitse ”Järjestelmä” uudelleen ja napsauta sitten ”Kieli ja lokalisointi”, Tämä jättää sinut osioon, jossa voit valita sekä konsolin kielen että alueen, tehdä haluamasi muutokset ja siinä kaikki, konsoli käynnistyy uudelleen ja nyt voit pelata Apexia espanjaksi.

Tämän viimeisen näkemäsi asian kanssa olet saanut tämän päivän oppaan valmiiksi, joten et voi tehdä mitään muuta täällä tänään, voit vapaasti mennä ja löydät lisää tähän aiheeseen liittyviä artikkeleita, kuten: Kuinka poistaa chat -mikrofoni ja kirjanmerkit käytöstä Apexissa?, jotta kukaan ei häiritse sinua toiston aikana.