Skip to content

Kuinka nähdä, kuka katseli Twitter-profiiliasi

17 de marraskuu de 2021
Kuinka nahda kuka katseli Twitter profiiliasi 2021

Sosiaalisen median hallinta voi olla hankalaa, varsinkin jos omistat yritys- tai ammattitilin. Viime aikoina Twitter on noussut yhdeksi suurimmista mikrobloggaus- ja sosiaalisen median alustoista, joita lähes kaikki suuret brändit, organisaatiot ja ihmiset käyttävät. Sinun on täytynyt elää kiven alla, jos et käytä Twitteriä saadaksesi päivittäistä annostasi uutisia ja päivityksiä näinä päivinä.

Kun sosiaalisen median vaikutus elämäämme jatkuvasti kasvaa, tweettien seuraajien tai uudelleentwiittausten määrästä on tullut uusi suosion, osuvuuden ja jopa menestyksen mitta.

Vaikka seuraajien saaminen on ensinnäkin vaikeaa, heidän seuraamisensa voi olla vieläkin vaikeampaa. Jotta voit kuratoida sisältöä, joka houkuttelee seuraajia profiiliisi, sinun on analysoitava tarkasti, mitkä viestit sopivat seuraajillesi ja mitkä viestit eivät ole saaneet kovin hyvin vastaan.

Voit saada ilmoituksia, kun joku tykkää viesteistäsi, uudelleentwiittaa ja seuraa sinua. Mutta ei ole virallista tapaa tietää, milloin joku katseli Twitter-profiiliasi.

Profiilisi sitoutumisen tehostamiseksi on tärkeää tietää, kuka on katsonut profiiliasi, mitkä twiitit ovat katsotuimpia tai houkutelleet enemmän liikennettä tilillesi ja kuinka yleisösi suhtautuu sisältöösi.

Twitter, vaikka se tarjoaakin oivalluksia, jos olet ottanut käyttöön Analytics-ominaisuudet, kuten profiilin katselut, uudelleentwiittaukset ja tykkäykset, Twitter-profiiliasi katsoneen henkilön käyttäjänimen voi tietää hyvin harvoin tai ei ollenkaan.

Jotkut Google Chrome -laajennukset väittävät tietävänsä Twitter-profiilisi katsojan, mutta arvokkaiden tietojesi varastaminen yritysten käyttöön on usein huijausta. On suositeltavaa olla käyttämättä tällaisia ​​laajennuksia.

Jos olet uusi Twitterissä, tässä oppaassa kerrotaan, kuinka näet, kuka on katsonut Twitter-profiiliasi ottamalla käyttöön Twitterin analytiikkaominaisuuden, sillä se tarjoaa tärkeitä tietoja profiilikäynneistä, seuraajien kasvusta, twiittien sitoutumisesta ja paljon muuta.

Itse asiassa täältä löydät myös vahvistetut kolmannen osapuolen työkalut, jotka näyttävät sinulle, kuka katseli Twitter-profiiliasi.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka nähdä, kuka katseli Twitter-profiiliasi

Valitettavasti et näe, kuka on katsonut profiiliasi Twitterissä. Vaikka otat Twitter Analytics -ominaisuuden käyttöön, et näe profiilisi nähneiden ihmisten profiilinimiä, koska he ovat täysin anonyymejä. Twitter on päättänyt pitää nämä tiedot luottamuksellisina.

Katsotaanpa todellisuutta – periaatteessa useimmat ihmiset haluavat tietää, käyvätkö heidän ihastuksensa, exänsä vai pomonsa tarkistamassa Twitter-profiiliaan. Valitettavasti Twitter Analytics näyttää sinulle vain yksityiskohdat twiitteistäsi, kuten twiittien katselukerrat, näyttökerrat, maininnat ja niin edelleen. Se ei näytä tietoja ihmisistä, jotka ovat katsoneet tiliäsi, se näyttää vain profiilissasi vierailleiden ihmisten määrän.

Näin voit:

  • Avaa Twitter-sovellus.
  • Napauta Lisää, valitse Analytics.
  • Napsauta ”Ota Analytics käyttöön” -vaihtoehtoa.
  • Napauta Profiilikäynnit.
  • Näet useita ihmisiä, jotka ovat katsoneet profiilisi.

kuka katseli Twitter-profiiliasi

Hyvä uutinen on, että se menee molempiin suuntiin. Joten jos et voi tarkistaa, kuka on katsonut profiilisi, kukaan muu ei voi sitä tehdä. Twitterissä voit jahtaa ketä haluat ilman, että jää kiinni.

Nyt, jos sinulla on yksityinen profiili, vain ihmiset, joiden kanssa olet ystäviä Twitterissä, voivat tietää, mitä olet tekemässä. Kaikenlaiset toiminnot, kuten tietyistä twiiteistä tykkääminen tai niihin vastaaminen, piilotetaan yleisöltä.

Vaihtoehtoisia tapoja nähdä, kuka katseli Twitter-profiiliasi

1. HootSuite

kuka katseli Twitter-profiiliasi

HootSuiten avulla voit tarkastella Twitter-profiilisi kävijämääriä hyvin kalibroidulla ja organisoidulla tavalla. Se tarjoaa tarkat näkemykset, viikon trendit, suosituimmat twiitit, uudelleentwiittausten lukumäärän, saatujen uusien seuraajien lukumäärän sekä eniten twiittejäsi katsoneen tai sivullasi eniten vierailevan seuraajan.

Alustassa on erittäin käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen kojelauta, ja se tekee Twitter-tilisi seuraamisesta helppoa. Voit analysoida tarkasti seuraajiesi määrän kasvua, rakastetuimpia viestejäsi ja twiittejäsi ja tietää, milloin seuraajasi vähenevät.

Tämä tieto auttaa sinua keskittymään sisältöön, joka on ollut enemmän suosittu seuraajiesi keskuudessa, ja välttää sisältöä, joka ei ole vastannut odotuksia. HootSuiten mukana tulee vuositilaus, ja se sopii hyvin yritys- ja ammattikäyttöön.

HootSuite voi olla hyödyllinen työkalu profiilinäkymien seuraamiseen. Ei siis ole varmaa tapaa tietää, kuka on katsonut profiilisi. Sinun tarvitsee vain käyttää niitä hyödyksesi. Ole kyberturvallinen, ole älykäs!

2. Crowdfire

Kuten HootSuite, Crowdfire on hyödyllinen sosiaalisen median hallintasovellus, jonka avulla voit kerätä arvokkaita oivalluksia kaikkien sosiaalisen median tiliesi, mukaan lukien Twitterin, toimivuudesta. Voit tarkastella oivalluksia jälkikäteen, tarkastella kaikkia kommentteja ja tykkäyksiä sekä selvittää, kuinka monta ihmistä on nähnyt sen tähän mennessä.

Täällä saat myös viikoittain yleiskatsauksen profiilisi tehokkuudesta ja voit seurata postauksiasi, jotka eivät ole menestyneet hyvin aiemmin, tai viestejä, jotka ovat keränneet eniten katselukertoja. Voit jopa ajoittaa tai päivittää viestejäsi täällä ja hallita tai muokata niitä kätevästi.

Crowdfire on saatavilla sekä ilmais- että tilausversiona, ja se on hyödyllinen sekä yritys- että henkilötileillä.

3. ProfiiliVisitors

Tämä on kromilaajennus, ja voit lisätä sen suoraan selaimeesi. Se liitetään Twitter-sovellusliittymään ja auttaa sinua näkemään käyttäjänimen, kun joku vierailee profiilissasi.

Ongelma on siinä, että heidän täytyy käyttää samaa laajennusta ja nähdä se myös, kun vierailet heidän profiilissaan. Myös turvallisuus on ongelma tällaisissa laajennuksissa, ja useimmat niistä eivät toimi. Joten on parempi välttää näiden käyttöä niin paljon kuin mahdollista.

Voitko käyttää selainlaajennusta nähdäksesi, kuka katseli Twitter-profiiliasi?

Mikään selainlaajennuksista, jotka väittävät näyttävänsä sinulle, kuka vieraili Twitter-profiilissasi, ei toimi. Ne ovat yksinkertaisesti satunnainen koodaus, joka on suunniteltu varastamaan yksityisiä tietojasi lähettämällä haittaohjelmia laitteellesi. On parempi välttää näitä sovelluksia niin paljon kuin mahdollista. On erittäin hyvä mahdollisuus, että he tartuttavat tietokoneesi ja matkapuhelimesi viruksella ja varastavat henkilötietosi ja lähettävät ne yrityksille, jotka käyttävät niitä markkinointiin.

Tietyt laajennukset väittävät kuitenkin, että ne voivat näyttää sinulle luettelon ihmisistä, jotka katsoivat profiiliasi, koska heillä on sama laajennus asennettuna laitteilleen. Ja nämä laajennukset on suunniteltu siten, että on lähes mahdotonta ennustaa, että ne voisivat käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi. Kaiken kaikkiaan paras konstisi on välttää kaikkea, mikä näyttää luonnostaan. Viimeinen asia, jonka haluat, on tietoturvasi vaarantuminen.