Skip to content

Kuinka nähdä valokuva, jonka Instagram lähetti minulle? – Väliaikaisia ​​kuvia

24 de heinäkuu de 2022
logo instagram nuevo

Julkisen Instagram-profiilin haitoista ja eduista käydään valtavaa keskustelua, mutta on myös muita toimintoja, jotka pyrkivät parantamaan yksityisyyttä, kuten lyhytaikainen tila. Tänään puhumme lyhytaikaisesta tilasta, uudesta ja mielenkiintoisesta ominaisuudesta Instagramissa. Puhumme puolestasi kanssasi kuinka näet Instagramin väliaikaisesti lähettämän valokuvan uudelleen.

Kuinka Instagram Directin lyhytaikainen tila toimii?

Väliaikainen tila, joka tunnetaan myös nimellä lyhytaikainen tila, on uusi Instagramiin integroitu toiminto. Tämän toiminnon avulla voit lähettää väliaikaisia ​​viestejä, joilla voit suojata tämän välineen kautta jaetut tiedot.

Se on yksi monista protokollista ja toiminnoista, jotka alusta integroi yksityisyyden parantamiseksi. Yksi näistä perustoiminnoista on laittaa Instagram-tili yksityistilaan, mutta selkeästi tarvitaan vielä yksi askel ja ota mukaan myös viestit, tätä varten on lyhytaikainen tila.

Epäilemättä sillä on merkitystä, jos et halua tallentaa jakamiasi tietoja. Samoin jos jaat tärkeitä tai yksityisiä tietojasuosittelemme sen aktivoimista.

Ainoa tapa nähdä tilapäisiä tai lyhytaikaisia ​​videoita tai valokuvia on chatissa. Jos poistut chatista, et voi enää nähdä näitä kuvia tai videoita ei todellakaan. Sinun on pidettävä mielessä, että tämä on Instagram-toimenpide käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi. Mutta onko mahdollista nähdä Instagramin lähettämiä kuvia uudelleen?

Lyhytaikaisella tilalla on käyttötarkoituksensa, mutta jos haluat nähdä videoita tai kuvia jatkuvasti, on parasta kommunikoida tavallisen chatin kautta. Muuten valokuvien tai videoiden katselu tässä tilassa on monimutkaisempi.

Kuinka nähdä väliaikaiset Instagram-kuvat uudelleen? Se on mahdollista?

Instagram ei kiellä tiettyjä toimia, joiden avulla voit nähdä lyhytaikaisen chatin sisällön uudelleen. Tarkoitamme erityisesti kuvakaappausten ottamista tai matkapuhelimesi näytön tallentamista. Nämä toiminnot ovat sallittuja, mutta on olemassa tiettyjä rajoituksia, jotka sinun tulee olla tietoisia ennen niiden käyttöä.

Ensinnäkin, kun olet ottanut kuvakaappauksen, sovellus näyttää ilmoituksen chatissa. Toisin sanoen sinulle puhuva käyttäjä ymmärtää, että otit kuvakaappauksen.

Kuten aiemmin huomautimme, se on yksityisyyden suojaamiseksi suunniteltu toimenpide toisesta henkilöstä. Tästä syystä lyhytaikainen tila ei ehkä ole paras, jos aiot tallentaa chatin kautta lähetetyt tiedot, valokuvat tai videot.

väliaikaisten valokuvien toistaminen ei ole monimutkaista

Joka tapauksessa, jos keskustelet henkilön kanssa, jota et tunne tai johon et luota kovin paljon, kutsumme sinut kokeile lyhytaikaista tilaa. Et ehkä näe tämän vaihtoehdon kautta lähettämiäsi tietoja uudelleen, mutta voit varmasti suojata itsesi monilla alueilla.

Kuinka aktivoida väliaikaiset kuvat Instagramista?

  • Kun olet kirjautunut tilillesi, siirry viestiosioon, joka sijaitsee oikeassa yläkulmassa. Etsi sieltä henkilö, jonka kanssa haluat vaihtaa viestejä.
  • Kun olet chatissa, yksinkertaisesti liu’uta sormeasi kohtaan ylös ja napsauta ”lyhytaikainen tila”. Joskus sinun on vain liu’utettava sormeasi ylös ja vaihtoehto aktivoituu.
  • Huomaat, että näyttö käynnistyy tumma tilatämä tarkoittaa, että lyhytaikainen tila on päällä.
  • Kaikki tästä lähtien lähettämäsi viestit pysyvät siellä vain chatin ollessa auki. Eli jos suljet chatin, lähetetty viesti katoaa, sama pätee sekä lähettäjään että vastaanottajaan.

Aktivoi väliaikaiset valokuvat Instagramissa iPhonessa

Android-versiossa väliaikaiset valokuvat ja videot ovat samat kuin iPhone-versiossa, koska Instagram on sovellus, jolla ei ole mitään tekemistä käyttöjärjestelmän kanssa. Jos haluat lähettää väliaikaisia ​​kuvia tai videoita sisältävän yksityisviestin, sinun on toimittava seuraavasti:

  • Aseta itsesi uutisten oikeaan yläosaan tai paperitasoon.
  • Näytön alareunassa olevasta ympyrästä löydät vaihtoehdon Lisää tehosteita. Missä voit antaa luvan:

1658697025 490 Kuinka nahda valokuva jonka Instagram lahetti minulle Valiaikaisia ​​kuvia

  1. Nähdä kerran, eli he avaavat sen ja sitten he eivät voi tehdä sitä enää. Oli se sitten yksilö- tai ryhmäkeskustelu.
  2. Katso uudelleen tarkoittaa vain kahdesti. Sitten se katoaa, etkä voi tarkastella sitä.
  3. Pysy chatissa niin kauan kuin haluamallasi henkilöllä on pääsy siihen, mukaan lukien kaikki valokuvat ja videot.

Väliaikaisen tilan asettaminen Android Instagramissa

Kun haluat käydä lyhyen keskustelun Instagramissa missä tahansa käyttöjärjestelmässä. Tässä tapauksessa lyhytaikainen tila Instagram Androidissa, sinun on tehtävä seuraava:

  • Periaatteessa sinun on asetuttava keskusteluun, jonka haluat käydä yksityisesti. Sinun kanssasi sormi liu’uta sitä ylöspäin näytöllä, tällä tavalla tämä tila aktivoituu automaattisesti. Voit käyttää kaikkia sen etuja, kuten viestien poistamista, kun jokainen henkilö sulkee keskustelun.

Huomaa, että näitä keskusteluja tai historiaa poistamisen jälkeen ei voida palauttaa. Sinun on siis oltava 100 % varma, jos haluat aktivoida tämän tilan.

Kuinka ladata väliaikaisia ​​kuvia, jotka minulle on lähetetty Instagram-chatin kautta?

Vaikka tämä on yksi suurimmista pyynnöistä, ei ole ilmeistä mahdollisuutta ladata väliaikaisia ​​kuvia Instagramista tai tiettyä tapaa tietää, kuinka valokuva nähdään uudelleen, jonka Instagram lähetti lyhytaikaisella tavalla. Jos et poistu chatista, voit napsauttaa sitä nopeasti, jolloin kuva toistetaan uudelleen, vaikka se olisi lähetetty vain kerran. Kaikki riippuu siitä, kuinka nopeasti avaat sen uudelleen.

Lisäksi on tärkeää tietää, että ilmoitus lähetetään myös toiselle henkilölle, joka näki aiemmin lähetetyn valokuvan uudelleen. Tämä on tietysti viimeinen kerta valokuva voidaan kopioida.

1658697025 903 Kuinka nahda valokuva jonka Instagram lahetti minulle Valiaikaisia ​​kuvia

Vastaavasti ylitoisto on mahdollista vain, jos valokuva toistetaan uudelleen muutaman sekunnin kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Estää heitä tallentamasta sitä pilveen, henkilökohtaisiin tiedostoihin, sähköpostiin tai mihin tahansa muuhun tallennusvälineeseen.

Onko mahdollista tallentaa Instagramin lähettämät videot lyhytaikaisessa tilassa?

Tällä hetkellä ei ole ilmeistä tapaa ladata näitä väliaikaisia ​​Instagram-videoita, mutta on toinen vaihtoehto, joka voi olla suureksi avuksi. Kyse on näytön tallennuksen tekemisestä. No, monilla matkapuhelimilla on nykyään tämä vaihtoehto sisällytetty sovellusvalikoimaansa; On kuitenkin olemassa kolmannen osapuolen sovelluksia tämän tyyppisten videoiden lataamiseen Lähettäjä Instagram Direct.

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on varmistaa, että sinulla on sovellus, saat sen Play Kaupasta. Monissa tapauksissa sinun on ensin avattava sovellus aktivoidaksesi tallennusvaihtoehdon ja siten siirryttävä Instagram-chatiin ja katsottava video, kun olet näytön tallennuksen tekeminen. On tärkeää huomata, että videolla ei ole enää samaa laatua, mutta se tallennetaan silti puhelimesi galleriaan, kun haluat nähdä videon uudelleen tai nähdä piilotetun kuvan Instagramissa.

Lisäksi yksi eduista on, että näillä sovelluksilla on kyky kaapata liikkeen lisäksi myös videon ääni. Joten se toimii hyvänä vaihtoehtona tallentaa videot sähköpostiisi, joita et voi ladata.