Skip to content

Kuinka nostaa FPS Call of Duty Warzone -palvelussa – optimoi COD Modern Warzone

4 de syyskuu de 2021
call of duty warzone tanque 14359

Jos haluat tällä hetkellä pelata Warzonea kilpailukykyisesti ja ihmetellä, miten voit lisää ja optimoi FPS -suorituskykyä? No, on useita asioita yrittää saavuttaa tämä ja täällä tiedät ne.

Call of Duty Warzone Se on äskettäinen peli, jolla on ollut yksi suurimmista menestyksistä viime aikoina, ja jonka avulla voit elää upeita pelejä erittäin hauskoina, kun kohtaat ystäväsi joukkuetaisteluissa. Tämän lisäksi Warzonen asentaminen on erittäin yksinkertaista, koska se on ilmainen peli.

Kuinka nähdä FPS Call of Duty Warzonessa ja parantaa suorituskykyä

Call of Duty: Warzonesta tuli erittäin onnistunut peli ja yhä useammat haluavat pelata sitä, joten herää kysymys, kuinka optimoida ja lisätä FPS: ää? Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tiedät kuinka monta FPS: ää peli on käynnissä.

Jos haluat nähdä FPS: n, sinun on siirryttävä vaihtoehtoihin ja painettava yleistä hakua ja aktivoi se, sinun pitäisi nähdä alla olevat vaihtoehdot ja voit valita, mitä haluat nähdä, kuten FPS, Ping.

Kun näet kuinka monta FPS: ää on aika optimoida ja lisätä niitä, jos näytönohjaimesi ei ole vain niin kehittynyt Sinun on mentävä peliin ja valittava grafiikka -asetukset, siellä voit muokata niitä vähentämällä resoluutiota, jotta kortin ei tarvitse ladata niin paljon pikseliä.

Vaiheet FPS: n optimoimiseksi Call of Duty Warzonessa

Jotta voit tehdä muutoksia peliin, sinun on tunnettava tietokoneesi laitteisto hyvin. Koska tämä on tärkein tekijä kaikki pelin sisäiset asetukset. Jos sinulla on vähän resursseja tai vanhempi tietokone, sinun on tehtävä seuraavat toimet:

Kaiken tämän lisäksi meidän on oltava tietoisia ohjaimiemme keskeisestä roolista, joten meidän on pidettävä ne ajan tasalla päivitysten suhteen. Tarkista myös aika ajoin, ettei meillä ole ongelmia DirectX: n kanssa, koska tämä se on elintärkeää pelin ajamiselle.

Pääsy peliin

Avaa peli ja valitse graafiset asetukset, täältä voit muuttaa melkein kaiken. Voit aloittaa pienentämällä resoluutiota, jolla peli toimii. Tämä estää näytönohjaimen joutumisen lataa niin monta pikseliä kerralla.

Pääsy asetuksiin

Koska meillä on vanha tietokone, meidän on valittava suurin osa asetuksista keskitasolla tai jopa matalalla. Yleensä se riippuu siitä, kuinka hyvin peli toimii näillä asetuksilla. Voimme valita ne ja aloittaa pelin kuka tahansa mittaa eron.

Lisää ja optimoi Warzone FPS PS4: llä tai PC: llä

On enemmän kuin selvää sanoa, että hyvän FPS: n saamiseksi sinulla on oltava paras laitteisto. Monet eivät kuitenkaan ota huomioon sitä, että tietokoneelle annetulla hallinnalla on myös suuri vaikutus. Samoin kuin järjestelmä, jonka päätämme asentaa. Tätä varten sinun on aina valitse kevyin mahdollinen, jotta pelimme toimii sujuvasti ja hyvällä kuvanopeudella.

lisää optimoi suorituskyky fps call of duty warzone

Temppu, jonka harvat tietävät ja joka palvelee sinua sekä Warzonessa että kaikissa muissa peleissä. Se käyttää tehtävienhallintaa hyödyntämään tiettyä prosessia. Tehdä tämä vain avoin johtaja, napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella palkkia ja merkitsemällä järjestelmänvalvoja. Sitten näemme, mitä useita välilehtiä tulee ulos, ja tässä meidän on etsittävä prosessia, jonka Warzone sanoo.

Tästä eteenpäin sinun tarvitsee vain napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ottaaksesi käyttöön tämän prosessin vaihtoehdot. Meidän on etsittävä se, joka mainitsee prioriteetin, lopeta sitten ja pieni valikko tulee näkyviin. Tässä voimme sekä lisätä että vähentää. Tässä tapauksessa olemme kiinnostuneita lisäämään sitä niin, että kaikki suorituskyky menee tälle sovellukselle.

Tällä saamme merkittävän lisäyksen pelatessamme tätä tai muuta osaa, sopii täydellisesti kilpailuun.

Säädöt, joita voimme tehdä järjestelmässämme

Käyttöjärjestelmässämme on tiettyjä vaihtoehtoja, jotka voimme poistaa käytöstä, jotta FPS kasvaa kun pelaa Call of Duty Warzone. Näistä meillä on pelipalkki ja pelitila. Nämä kaksi apuohjelmaa, jotka nimellään antavat meille vaikutelman pelikokemuksen parantamisesta. He käyttävät resursseja taustalla.

Tämä on helppo tarkistaa Windowsin resurssimonitorilla. Koska se näyttää meille taustalla olevat prosessit ja kuinka paljon resursseja kukin kuluttaa.

Jos haluat poistaa tämän vaihtoehdon käytöstä, etsi niitä yksitellen aloitusvalikkoriviltä. Tällä tavalla voimme avata vastaavat valikot ja paina deaktivoida. Tämä, vaikkakin hieman yksinkertainen, voi vaikuttaa suuresti pelatessasi, koska a 5 FPS -parannus se voi olla avainasemassa kilpailussa.

Jos lisäämme tietokoneemme jatkuvan ylläpidon kaikkiin edellä mainittuihin, meillä on aina paras FPS pelatessamme. Ja olemme aina varmoja siitä, että osa resursseistamme ei kuluta roskatiedostoja.