Skip to content

Kuinka nostaa tasoani Pokémon Unitessa nopeasti? – Vinkkejä ja temppuja

26 de huhtikuu de 2022
pokemo united imagen 18791

Kun pelaamme mitä tahansa MOBAa, on erittäin tärkeää, että meillä on korkeampi taso kuin vastustajilla. Tämä antaa meille mahdollisuuden saavuttaa tavoitteita ja pystyä voittamaan kilpailijamme. Kuten muissakin Pokémon-peleissä, huijaukset ovat arvokkaita. Tästä syystä selitämme sinulle, kuinka se tehdään, kuinka voimme nousta nopeasti Pokémon Unitessa.

Millä menetelmillä voin nostaa tasoani nopeasti Pokémon Unitessa?

Suosituin tapa hankkia kokemusta Pokémon Unitesta ei ole vain tappaa vastustajamme. Meidän on myös lopetettava jokainen niistä Pokémonit, jotka ovat kartan ympärillä. Jotkut niistä antavat ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka antavat meille etulyöntiaseman kilpailijoihimme nähden.

Poista joitakin Pokémoneja viidakossa

Ketterän Pokémonin tapauksessa tämä rooli on yleensä tarkoitettu keskittymään viidakon Pokémoneihin. Pääpaino on tavoitteiden ja tuen vastaanottamisessa yllätyshyökkäykset kilpailijoitasi vastaan ​​niiden poistamiseksi ja sitten kirjoittaa ylös. Tietyssä vaiheessa peliä meidän on tuettava joukkuetta poistamaan joitakin Pokémoneja viidakosta. Nämä tavoitteet antavat meille etuja kilpailijoihimme verrattuna.

Tärkein Pokémon tulee esiin kartan keskellä, kun pelin lopettamiseen on enää kaksi minuuttia. Se on ensimmäisen sukupolven Zapdosin legendaarinen. Näiden tavoitteiden poistaminen antaa meille 110 pistettä. Lisäksi se antaa meille mahdollisuuden välittömät huomautukset on ainutlaatuinen temppu. Muissa peleissä, kuten Fornitessa, on temppuja nopeaan tasolle pääsemiseen ja tässä keskittyminen on avainasemassa, jos haluamme lopettaa pelin etumatkalla tai myös voittaa haitallisen markkerin.

Kartan yläosassa löytää pokemon rotom ja se lähtee minuutin 7 kuluttua lähdöstä. Tämän Pokémonin eliminoiminen antaa meille ominaisuudet siitä, että voimme tehdä maalin välittömästi.

Kartan alaosassa on Pokémon Drednaw. Rotomin tavoin hän ilmestyy minuutilla 7. Hänen tappionsa antaa joukkueelle ylimääräinen kokemus sekä kilpi kaikille.

Vie ”farmeo” muille pelaajille

Yksi strategioista hyödyntää vastustajiamme on varastaa vastustajan maatila. Meidän on vain oltava tarkkaavaisia ​​saadaksemme viimeinen isku ja voimme säilyttää kokemuksemme. Suuressa määrin hyökkäyksillämme on valtuudet nostaa tasoa pokemonista riippuen. Siksi voimme tappaa kilpailijat helpommin ja sitten tehdä pisteitä.

Käytä ”jaa kokemus” -kohtaa, kun kumppanini tappaa Pokémonin

Kokemuskohde on yksi tärkeimmistä Pokémon-tuen kohteista. Tällä esineellä voimme saada lisäkokemusta, kun kumppanimme saa hyödyn kokemusta pokemonien tappamisesta kartalta. Tässä tapauksessa se on välttämätöntä, koska yleensä tuki-Pokémoneihin liittyy vahinko-Pokémon.

kohde saadaksesi kokemusta pokemon unitista

Taistele villiä Pokemonia vastaan

Karttasta löytyy erilaisia ​​villi Pokémoneja. Joka kerta kun poistat yhden niistä, he antavat sinulle pisteitä ja kokemusta. Siksi on niin tärkeää, että vaikka emme taistelekaan kilpailijoidensa kanssa, meidän ei pitäisi pysähtyä eliminoimaan villi Pokémoneja.

Miten estän kokemusten vähentämisen tai tasoitumisen?

Tehokkain tapa välttää kokemuksen menettäminen on olla kuolematta turhaan. Jos koemme, että kilpailijamme on vahvempi taistelussa, meidän on vältettävä suoraa vastakkainasettelua. Siksi voimme eliminoida villit Pokémonit, jos se ei onnistu Odotamme kollegoidemme tukea tavoitteiden saavuttamisessa.

Pidä puolustus aina tukikohdassani

Tiedämme, että tämän tyyppisessä pelissä jokainen haluaa erottua joukosta tekemällä mahdollisimman paljon pisteitä. Mutta kuten kaikki urheilulajit, puolustus on yhtä tärkeä kuin hyökkäys. Tästä syystä on erittäin arvokasta, kun Pokémon suojaa tukikohtaa, ja ennen kaikkea meillä on hyvä Pokémon-kokoonpano hyökkäämään ja puolustamaan. Sillan estäminen tekemästä pisteitä on välttämätöntä voiton saavuttamiseksi.

kuinka nostaa tasoa nopeasti pokemonissa

Säilytä aina korkea elintaso

Joskus taistelusta lähtemisen jälkeen meillä on hyvin vähän terveyttä. Juuri nyt meidän on palautettava perusenergiat ja vältettävä tarpeettomia taisteluita. Joskus kaksi erittäin riskialtista päätöstä, kun meillä on hyvin vähän elämää.

Joukkuetaistelussa tai objektiivisessa vallankaappauksessa on oleellista, että koko joukkue on elossa. Pelin tärkeästä hetkestä lähtien taistelu voi olla ylimääräinen. Tällaisten tilanteiden välttämiseksi kuolema on välttämätön hinnalla millä hyvänsä ja pelaa älykkäästi, jos joudumme epäedulliseen asemaan.