Skip to content

Kuinka ostaa Rust -peli Steam Storesta – Rust Store tai Rust Shop

25 de elokuu de 2021
rust descarga steam 10663

Seuraavan oppaan kautta opetamme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka osta Rust -kaupasta peli Steam – Rust store tai Rust shop joten voit pelata tätä suurta selviytymispeliä.

Mikä on Rust?

Egolandin myötä Rustin maine on noussut uudelleen esiin, mutta tämän lisäksi Rust on varmasti a loistava videopeli erittäin viihdyttävä. Joka tapauksessa, jos et ole kovin tietoinen siitä, mitä Rust on, kerromme lyhyesti tästä suositusta videopelistä.

Rust ei ole uusi peli. etsi resursseja selviytyäksesi.

Selviytymisvideopelit eivät todellakaan ole mitään uutta, mutta Rust on onnistunut sijoittamaan itsensä ja tarjoamaan erittäin hienostuneen ja mielenkiintoisen kokemuksen. Tästä syystä videopelin maine ylittää paljon Egolandin tai suoratoistojen.

Joka tapauksessa, peli ei ole ilmainentoisin sanoen sinun on maksettava voidaksesi pelata sitä. Ostovaihtoehtojen osalta Rust on saatavana yksinomaan Steam -alustalla. Tämä sivusto edustaa tilaa, josta löydät suuren määrän nimikkeitä tämän lisäksi.

Sinun on selvästikin luotava Steam -tili Rustin pelaamiseen. Jos sinulla on jo tili, sinun on syötettävä tiedot alla olevan kuvan mukaisesti.

Osta Rust Steamistä pelataksesi sitä

Steam on erittäin helppokäyttöinen, mutta jos olet täysin aloittelija ja haluat todella pelata Rustia, näytämme sinulle Askel askeleelta prosessi Rustin ostamiseksi Steamistä. Huomaa, että tämä prosessi on tarkoitettu Windowsille, mutta on myös mahdollisuus pelata Windows -pelejä Steam Play -palvelulla Linuxissa.

Siirry Steam -sivulle

  • Ensimmäinen asia on mennä viralliseen Steam -kauppaan. Heti myymälään tullessasi sinun pitäisi ymmärtää, että istunto on alkanut. Jos ei, etsi ”Kirjaudu” -painike joka sijaitsee näytön yläpuolella ja oikealla puolella, napsauta sitä.
  • Järjestelmä pyytää sinua antamaan ”Steam -tilin nimi” ja salasanasi, anna mainitut tiedot ja kirjaudu alustalle.
  • Kun olet kirjautunut sisään, on aika etsiä peliämme, tässä tapauksessa Rust. Voit tehdä tämän siirtymällä hakukoneeseen näytön ylä- ja oikealle puolelle. Siellä hän kirjoittaa ”Ruoste” ja aloita haku painamalla kompassia tai näppäimistön Enter -näppäintä.
  • Tulokset tulevat näkyviin, valitse ”Rust” ja napsauta pelin nimeä siirry ostossivulle.

ostaa ruostehöyryä

Osta Rust Steam -kaupasta

  • Ostaminen on hyvin yksinkertaista, katso vain alareunasta ja etsi osa ”Lisää ostoskoriin”, tunnistat sen helposti, koska se näkyy vihreänä. Napsauta tätä painiketta.
  • Valitse ostovaihtoehto eli haluatko ostaa sen itsellesi vai ostaa sen lahjaksi. Jos valitset vaihtoehdon ostaa itsellesi, Rust päätyy tilillesi, lahjavaihtoehto on antaa se toiselle Steam -käyttäjälle.
  • Kun olet napsauttanut ostomahdollisuutta, sinut ohjataan osioon ”Maksutapa”. Täällä sinun on valittava täsmälleen tapa, jolla haluat maksaa, on useita vaihtoehtoja.
  • Voit maksaa käyttämällä PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover tai JCB (Maassasi voi olla muitakin), valitse vain vaihtoehto, jolla maksat, ja napsauta ”Jatka”.
  • Viimeistele videopelin maksu ja sinulla on jo pääsy pelaamaan sitä ilman rajoituksia. On huomattava, että Rust ei ole ilmainen, mikä eroaa lataamisesta Counter Strike Global Offensive, joka on ilmainen. Itse asiassa pelin hinta on noin 40 dollariaMutta yleensä on alennuksia ja tämä voi vaihdella maittain.

Edellisten vaiheiden jälkeen sinun tarvitsee vain ladata virallinen Steam -sovellus, kirjautua sisään ja odota Rustin lataamista. Ja kuinka helppoa voit pelata tätä suosittua nimikettä tietokoneellasi.