Skip to content

Kuinka ottaa Roku käyttöön ilman kaukosäädintä? Yhdistä Wi-Fi-verkkoon

22 de heinäkuu de 2022
logo roku original 12418

Viihde, jota meillä on nykyään tarjolla, on sellaista, jolla ei ole lähes mitään rajoja asioiden toimintatavan vuoksi. Tällä tarkoitamme, että nykyinen tekniikka määrittelee elämämme ja on tuonut meille kaikenlaisia ​​tiloja, kuten. Ja tämä ei koske vain viihdettä, vaan myös monia elämämme osa-alueita, joita pidämme usein itsestäänselvyytenä, jos kyseessä on Aseta Roku ilman ohjausta.

Mutta mitä tulee viihteeseen, voimme löytää sen melkein mistä tahansa. Koska älytelevisioiden myötä (älytelevisio) matkapuhelimet ja tietokoneet henkilökohtaiseen käyttöön; meillä on pääsy suureen määrään sisältöä. Itse asiassa suuri osa tästä johtuu Internetistä ja palveluista, joita voimme käyttää sen ansiosta.

Jos haluat nähdä elokuvan, sarjan, dokumentin ja muun; saatat löytää itsesi etsimässä hyvää alustaa sen katsomiseen. Ja tekemällä niin huomaat, kuinka suuri määrä sivustoja voi tyydyttää sinua. Parhaasta Netflix-sisällöstä Hulun kaltaisiin sovelluksiin; On olemassa useita alustoja, joihin voit luottaa löytääksesi tarvitsemasi, mutta usein vaihtaminen toisesta voi olla vaivalloista.

Jälkimmäisen johdosta on kehitetty useita laitteita, joiden kautta pääset eri alustoille, joissa olet jäsenyytesi. Näitä on monen muotoisia ja kokoisia, esimerkiksi Chromecastin asetukset, Apple TV, Xiaomi, My TV Box; muiden lisäksi.

Heillä kaikilla on mahdollisuus olla yhteydessä televisioon nähdäkseen Internetin sisällön tyypin. Mukaan lukien edellä mainitut alustat. Tätä tekee Roku, samanlainen laite, jonka toiminta riippuu ohjauksesta. Mutta kun uusi internet asennetaan ja jos et ole hallinnassasi, Rokun määrittäminen ilman valvontaa voi olla hieman hankalaa

Mitä minun pitää ohjata Rokuani uudelleen ilman ohjainta?

Mahdollisuus käyttää kaikenlaista multimediasisältöä Internetin kautta voi olla hyvin yksinkertaista. Varsinkin kun sinulla on Rokun kaltainen laite. Tämä on laitteisto, jolla on kyky muodostaa yhteys televisioon ja jopa kannettavaan tietokoneeseen riippumatta siitä, missä olet; kohtaan liitä se verkkoon Wifi, voit käyttää kaikkia niitä alustoja, joilla sinulla on jo jäsenyys ilman valvontaa. Ilman wifi-yhteyttä Rokun määrittäminen ilman ohjausta ei toimi.

Se on melko yksinkertainen käyttää, se ei maksa liikaa rahaa, se voidaan viedä jopa hotelliin, eikä vie liikaa tilaa; joten voit katsoa kaikkea rakastamaasi teräväpiirtotarkkuudella vain asettamalla Roku ilman valvontaa

roku ohjauslaite

Koska kyseessä on kuitenkin kaksiosainen laite (itse laite ja kaukosäädin), on mahdollista, että se voi kadota ja olla ilman kaukosäädintä; mikä tekee siitä hieman vaikeampaa kytke laite verkkoon, joten alla autamme sinua, jos sinulla on tämä ongelma. No, Rokun määrittäminen ilman ohjausta on erittäin helppoa

Lataa Roku in your hands -sovellus

Aina kun ostat Roku-laitteen, sen mukana tulee alkuperäinen kaukosäädin, joka on jo määritetty käytettäväksi suoraan. Mutta jos olet sattumalta poissa hallinnasta. Toisin sanoen se ei ole enää hallussasi, vaan laitteiden käyttö voi olla hieman vaikeampaa. Sinun on vain määritettävä Roku ilman ohjausta.

Jos sinulla ei ole kaukosäädintä, sinulla on mahdollisuus ladata virtuaalinen ohjaus suoraan matkapuhelimeesi. A App Storen tai Google Playn kautta. Mutta jotta voit yhdistää sen Rokuisi, se on liitettävä Internet-verkkoon etukäteen, ilman Wi-Fi-yhteyttä se ei toimi.

Eli jos olet tehnyt verkkomuutoksen tai vienyt Rokusi mihin tahansa muuhun paikkaan, johon haluat muodostaa yhteyden ilman valvontaa; Rokua ei voi määrittää ilman ohjausta tai ilman sitä, jos se ei muodosta yhteyttä wifi-verkkoon

Parasta on, että voit ostaa toisen Rokun korvataksesi sen; koska ilman ohjausta, jotta sitä voidaan hallita tällä tavalla, käyttäjän on mahdotonta muodostaa yhteyttä siihen uudessa verkossa. Ei edes virtuaaliohjainta.

roku-logo

Yhdistän matkapuhelimeni Rokuun ja sen kaukosäätimeen

Tämän saavuttamiseksi sinun on ensin kytkettävä molemmat laitteet päälle. Kun olet valmis, sinun on avattava Rokun määritysosio, josta sinun on etsittävä ja painettava vaihtoehtoa Määritä Roku ilman ohjausta. Valitse Järjestelmä-vaihtoehto. Seuraavaksi löydät linkin lopetuskohdan, napsauta sitä. Siirry nyt käynnistämään mobiilisovellus. Yhdistämisvaihtoehto tulee näkyviin, valitse se. Ilman wifi-yhteyttä laitteessa tämä ei etene.

Toimenpide Rokuni yhdistämiseksi ja määrittämiseksi Internetiin ilman kaukosäädintä

Se on hyvin yksinkertaista, käynnistä laite, siirry sitten määritysosaan, hanki Wi-Fi-osio ja syötä se. Valitse verkko, johon haluat muodostaa yhteyden, syötä salasana ja voila, tällä tavalla Roku tulisi asettaa ilman valvontaa.

Miksi Rokuni ei muodosta yhteyttä WiFi-verkkoon ja kuinka korjata se?

Jos tämä tapahtuu sinulle, älä huoli, voit korjata sen käynnistämällä tietokoneen uudelleen. Jos ongelma jatkuu tai Roku muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon, kokeile uutta Internet-verkkoa.

Tätä varten sinun tarvitsee vain syöttää laitteen asetukset ja sitten verkko-osio. Siellä sinun on valittava yksi ja syötettävä salasana. Muista määrittää Roku ilman ohjausta, Se ei toimi ilman wifiä ilman Internetiä.