Skip to content

Kuinka päästä pois Fastboot-tilasta jumiutuneessa Amazon Fire Tabletissani?

12 de maaliskuu de 2022
amazon fire tableta 18624

Amazon-tabletit ovat edelleen hyvä laite kuluttaa elokuvia, kirjoja ja pelejä edullisesti, koska niiden markkina-arvo on alhaisimpia. Mutta nimenomaan näiden tablettien taloudelliseen suunnitteluun, liiallinen käyttö voi vaatia heiltä enemmän kuin he voivat antaa.

Johtuu ajoittain epäonnistumisia sen perustoiminnoissa, yksi toistuvista on juuttunut ”Fastboot”-tilaan tai ”Pikakäynnistys”. Jos huomaat esitteleväsi tämän tilanteen tänään, näytämme sinulle joitain vaihtoehtoja, joita sinulla on.

Miksi Amazon Fire -tablettini on jumissa Fastboot-tilassa?

Varmasti jossain vaiheessa laitteesi käyttöikää olet törmännyt ongelmiin sen toiminnassa, esimerkiksi verkko-osoitteiden latauksessa virhe, joka voidaan korjata aktivoimalla JavaScript Amazon Fire Tabletissa. Mutta kun syöttölaite ei käynnisty niin kuin pitäisi, tilanne on hieman monimutkaisempi.

Pikakäynnistystila on ollut käytössä suunniteltu ratkaisemaan vikoja ohjelmistotasolla tabletista, varsinkin teknisessä palvelussa, koska sen aktivointi ei ole aivan luonnollista, se vaatii Android SDK:n lisäksi yhteyden tietokoneeseen, mikä useimmilla käyttäjillä ei ole aavistustakaan kuinka saavuttaa.

On kuitenkin olemassa muita tapoja, joilla tabletti voi päästä tähän pisteeseen, ja se tapahtuu useimmiten jonkin ajan kuluttua reitityksen muutos missä se lataa käyttöjärjestelmän, eli rootin jälkeen. Muissa tapauksissa se voi johtua yksinkertaisesta ohjelmistovirheestä, jota esiintyy, vaikkakin harvinaista.

Mitä menettelyä tulee noudattaa päästäkseni pois Fastboot-tilasta Amazon Fire -tabletissani?

Olivat syyt mitkä tahansa, olet varmasti kiinnostunut tietämään miten saat tabletin takaisin normaaliksi. Mieti ensin, että se ei ole niin yksinkertaista kuin jos Amazon Fire -tabletissa ei olisi ääntä, joten harkitse ensin tarkistamista suoraan Amazonilta, jos takuu on edelleen voimassa.

pikakäynnistystilasta poistuminen

Nyt jos takuu on jo umpeutunut tai vian syy johtuu jostain juurtumisesta, jolla takuu mitätöisi, niin tutkitaan, mitä vaihtoehtoja voit soveltaa yrittää palauttaa Amazon Fire -tablettisi Fastboot-tilasta. Tietenkin sinun on ymmärrettävä, että mikä tahansa ohjelmistotasoinen toimenpide voi johtaa laitteiston tekemiseen käyttökelvottomaksi. Päätä tämä mielessä, haluatko jatkaa vai palkata asiantuntijan alalla.

Tehdasasetusten palautus

On mahdollista, että jotkin laitteesi järjestelmävirheet ovat verkosta hankitun haittaohjelman luoma, Muista siksi aina, kuinka tärkeää on käyttää oikein VPN:ää Amazon Firelle ja muille suojatoimenpiteille, jotka välttävät itsesi vaarantamisen.

Mutta jos huomaat, että Amazon Fire on jumissa Fastboot-tilassa, ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi yrittää, on käynnistää se uudelleen, jos se ei toimi, jatka sitten laitteen tehdasasetusten palauttamiseen. Tämä on vain mahdollista jos jumiutuminen Fastboot-tilaan on satunnaistasitten kun se käynnistyy normaalisti, käytä tilaisuutta ohittaa mikä tahansa kokoonpano ja palauta se alkuperäiseen tilaan:

  • Tee ensin varmuuskopio kaikista sinua kiinnostavista tiedoista ja tiedostoista, koska ne poistetaan tabletista.
  • Avaa sitten tabletin valikko ja etsi ”Asetukset” -painike.
  • Kun olet tässä paneelissa, valitse ”Laiteasetukset”.
  • Seuraava asia on painaa vaihtoehtoa ”Palauta tehdasasetukset”, vahvista painamalla ”Palauta” -painiketta.
  • Odota prosessin valmistumista ja tarkista, käynnistyykö tabletti normaalisti. Jos onnistut, voit olettaa, että vika johtui jostain viallisesta asennuksesta tai virheellisestä määrityksestä.

Pakota järjestelmäpäivitys

Jos tablet-laitteesi ei käynnisty normaalitilassa missään vaiheessa, eli se on täysin jumissa nopeaan käynnistykseen, toistamme, että sinun tulee siirtyä tarkista takuun voimassaoloVoit tehdä tämän siirtymällä viralliselle Amazon-sivulle. Jos tällaista mahdollisuutta ei ole, yritä päivittää käyttöjärjestelmä.

Kanssa pakotettu ohjelmistopäivitysmonta kertaa onnistut ratkaisemaan laitteen käynnistysongelmat, etuna on, että sinun ei tarvitse mennä käyttöjärjestelmään, suorittaaksesi sen, vain:

  • Paina virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta samanaikaisesti, pidä niitä painettuna vähintään 40 sekuntia.
  • Näet näytöllä viestin, joka ilmaisee uuden ohjelmistopäivityksen saatavuuden.
  • Vahvista tässä vaiheessa lataus ja odota prosessin valmistumista laitteen uudelleenkäynnistyksen kanssa. Jos se käynnistyy normaalisti, voit ymmärtää, että se toimi.

Miten Android SDK:ta voi käyttää pikakäynnistystilasta poistumiseen?

Tämä viimeinen vaihtoehto, kuten aiemmin mainitsimme, vaatii hieman enemmän tietoa, aikaa ja huolellisuutta, koska kun järjestelmää käsitellään PC:n kautta, ne rikkovat täysin tabletin eheystiloja. Tämä menetelmä on käyttökelpoinen vain, kun mikään aikaisemmista ei ole onnistunut, jolloin sinun tulee jatkaa Windows-tietokoneen ja siihen yhdistetyn Amazon Fire -tabletin käyttämistä.

ohittamalla pikakäynnistystilan

Tietokoneessa on oltava asennettuna ohjaimet, jotka tekevät siitä yhteensopivan Android Studion kanssa ja sitten pikakäynnistystilan hallintakomennot, jatka Amazon-tabletin ohjelmiston korjaamista. Joten onnella vältyt menettämästä laitteeseen sijoittamaasi, tässä on perusasia, että opit huolellisesti askel askeleelta välttääksesi peruuttamattomia virheitä.