Skip to content

Kuinka päästä tai päästä Walmart USA: n verkkosivustolle ja ostaa Meksikosta ilman ongelmia

24 de elokuu de 2021
logo walmart 12588

Walmart -myymälä- ja supermarkettiketjussa on toimistoja Tällä hetkellä 28 maata ja voit lähettää ostoksesi postin tai pakettiyhtiöiden kautta.

Miten pääsen Walmart Usa -sivustoon tai pääsen siihen?

Monet Walmartin asiakkaista haluavat tehdä ostoksia Walmart USA Virallisen sivun kautta, koska he tarjoavat mahdollisuuden ostaa Walmart USA: sta ja noutaa tilauksen lähimmästä Walmart -myymälästä tai tuoda sen Yhdysvalloista pakettiyhtiöiden kanssa, koska siellä on aina ajankohtaisia ​​tarjouksia ja alennuksia, enemmän kuin Walmartissa muissa maat.

Varmasti jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella ja olet yrittänyt käyttää Walmart USA: n virallista verkkosivustoa, sinulle on käynyt niin, että selain ohjaa sinut uudelleen toiselle Walmart -sivulle toisessa maassa. Tämä on hyvin yleistä eikä vain Walmart -sivun kanssa.

Näillä sivustoilla on kattavuus muissa maissa ympäri maailmaa, kun he siirtyvät sivulleen toisesta maasta, laitteen IP -osoite, josta kirjoitit, seurataan automaattisesti ja ohjaa sinut lähimmän Walmartin sivulle. Jos haluat käyttää Walmart USA: n virallista verkkosivustoa, sinun on pidettävä mielessä, että sen kääntämistä ei saada aikaan koko sivun sisällöllä, ts. ei välttämättä käännetä sataprosenttisesti espanjaksi.

Monet ihmiset, jotka haluavat ostaa Walmartista, haluavat tehdä sen suoraan tältä sivulta, koska he säästävät tietyn määrän rahaa alennuksiin ja tarjouksiin. Paras tapa säästää rahaa on tilata kotiisi toimitettavat alennuskupongit postitse ja käyttää niitä sitten verkkosivustolla.

Kuinka ostaa Walmart USA: sta Meksikosta ilman ongelmia?

Walmart tarjoaa sinulle vaihtoehdon tee ostoksesi Walmart USA -myymälässä ja vastaanota ne postitse antamaasi osoitteeseen. Walmart tarjoaa myös noutopalvelun, joka on mahdollisuus tehdä ostoksia Walmart USA: ssa sovelluksen tai virallisen verkkosivuston kautta ja noutaa tuotteet lähimmästä Walmart -kaupasta. Kaikki kaupat eivät tarjoa tätä vaihtoehtoa, joten sinun on ilmoitettava itsellesi, missä tämä palvelu on.

Jotta voit vastaanottaa ostoksia Yhdysvalloista postitse, sinulla on oltava tili kaapin tai varustamon kanssa. Tällä tavalla voit säännöllisesti käyttää Walmart -sivua tai -sovellusta, tehdä ostoksia ja antaa osoitteen, jonka pakettitoimisto antaa sinulle kaappiin.

Voidaksesi käyttää Walmart -noutopalvelua sinun on myös siirryttävä sivulle tai sovellukseen ja tarkistettava, mitkä ovat lähimpiä kauppoja, joiden avulla voit tehdä ostoksia Yhdysvaltojen Walmartissa ja että pysähdyt toisessa kaupassa hakemaan ne . Paras tapa käyttää tätä palvelua on virallisen sovelluksen kautta.

Jos haluat tehdä ostoksia Walmartissa, sinun on ensin tehtävä sinulla on rekisteröitynyt käyttäjä mistä voit syöttää ostoksia ja antaa tietosi. Sitten valitset ostettavat tuotteet, maksat tilauksesi valitsemallasi maksutavalla ja valitset postin tai noutovaihtoehdon.

walmart -noutopalvelu

Miten voin seurata Walmart -tilaustani?

On hyvin tavallista, että Walmart -asiakkaat valitsevat postitus. Koska se on erittäin turvallinen tapa saada ostoksesi kotiisi. Varsinkin Walmartin tarjoaman tilausten seurantapalvelun kanssa.

Jokaisen ostoksesi yhteydessä Walmart tarjoaa sinulle tilauksen tai seurantanumeron, jonka avulla voit seurata ostoksia. Jotta voit tehdä niin, sinun tarvitsee vain syöttää käyttäjäsi sovelluksesta tai viralliselta sivulta ja nähdä yläosassa ostoksesi, näiden vieressä on kunkin tilatai voit syöttää ostonumeron joka tapauksessa, jos järjestelmä sitä vaatii.

Se riippuu siitä, mikä pakettijakeluyhtiö tai postitoimisto päättää lähettää ostokset antaa sinulle toisen seurantanumeron joka on yrityksen oma, eli lukuun ottamatta Walmartin tarjoamaa seurantajärjestelmää.